En doğrusunu yaparsın canım. Eşinden yana sıkıntı olmadığı belli oldu. Sende gerekli testleri yapıp zamana bırakırsınız.Valla dedim ki gidip tedavi vs. Ile çocuk sahibi olsak dünyanın parasını verecez. Hiç değilse onlardan önce bu şeylere parayı vereyim şansımı deneyeyim. :)) yap yap formülü yazdim. Ama öncesinde düşük müydü bilmiyorum tabiki. Çokda düşük değildir çünkü denedigimiz ilk ay gebelik oluştu sonuçta.
E vitamini daha vermeme gerek yok heralde :)))
Evet sıkıntı yok gibi, çünkü gebelik oluşuyor.
Şu an tutunmaya odaklanmak lazım bence de.
Bi de b12 d vitamini demir testleri yaptıracağım kendime. Bünyemi de saglamlastirssm belki ilaç etkilerini çabuk atlatırım. Bu ay progestani kullanmayıp test yapsam iyiydi aslında. Normalini öğrenirdim hiç değilse.
Senin evlilikte 7.ayın mi canım. Hiç korunmadim mi?
Anladim canim hadi inşallah guzel haberlerle gel senlemi konusmustuk gecen gun bu ay umidim yok 15 inde ilişki oldu 17. Gun yum. Diye ben tk kaldim diye :)Canım normal gebelik testiyle yaptım. Hassasiyeti 20 imiş. Uygulamanın adı da period calender
Allah razı olsum bitanem Rabbim kabul etsin inşallahDualarim sizinle cuma vakti kuran okurken hepnize ettim kuzum dua
İnşallah canım. Az sonra öğrenirsin netleşirO yok canim gorumcemle gidiyorum o hazır canim gayet sakin biri az kaldı zaten umarim netlesir artık ya
Adet olcam die sanırım 2 gün var bat a ben ona yordum gebeliğe ihtimal vermediğim için :/Canim aynisi bende de oldu 3 4 gun once agliycak dereceye geldim bende zor tamamladim bende 2. Kez oldu o
Günde 2 defa sabah akşam dedi ısrarla. Sorsam mı kiKızlae kullanın gece yatarken kullanın 200mg ı daha iyi ben gece yatarken içiyrm uyku yapıyor ya hem direk uyuyuyorum o srsemliği hissetmyrm .
Ya boyle devam ederse ne olur canım ne diyim dr aİnşallah canım. Az sonra öğrenirsin netleşir
İnsallah canim vakti saati vardir biz bekliyoruz simdi ama onlar hic beklemediğimiz bi anda geliverirler :) bize sadece sabretmek dua etmek düşüyor :)İnşallah canım artık gebelik testinden soğudum negatif görmekten bizi şaşırtıp gelir inşallah Bebeler :)
Böyle devam ederse kimyasaldan şüphelenirler canım. Kimyasalsa BAT'tan en geç 1 hafta içerisinde adet olursun. İnşallah bunların hiç biri olmazda güzel haberler verir doktorun sana. Bu hamilelik işleri hiç belli olmuyor gerçekten. Kötü gidiyor derken birden toparlayabiliyor, ya da herşey yolunda derken birden düşük yaşanabiliyor. Nasip işi. Sen bütün testlerini doktora ver gerekirse muayene de yapar. Bize de haber ver olur mu çıkınca.Ya boyle devam ederse ne olur canım ne diyim dr a
Kuzum belli de olmaz benim adetime daha 9 gun var ama bendede 12 gun varken o.agri oldu belki kasmissak farkinda olmadan oda yapmıştır yani bemim 12 gun varken oldu oyleAdet olcam die sanırım 2 gün var bat a ben ona yordum gebeliğe ihtimal vermediğim için :/
Böyle devam ederse kimyasaldan şüphelenirler canım. Kimyasalsa BAT'tan en geç 1 hafta içerisinde adet olursun. İnşallah bunların hiç biri olmazda güzel haberler verir doktorun sana. Bu hamilelik işleri hiç belli olmuyor gerçekten. Kötü gidiyor derken birden toparlayabiliyor, ya da herşey yolunda derken birden düşük yaşanabiliyor. Nasip işi. Sen bütün testlerini doktora ver gerekirse muayene de yapar. Bize de haber ver olur mu çıkınca.
Bencede testle takip et hic degilse bata yakin anlarsin durumunu canim sonra kafaya cok takiliyo maalesefCanım kan vermeyeceğim şimdilik beklemedeyim. Yarın bi daha test yapıcam evde artık testle kontrol ederim. Ben de tam hamileyim diyemiyorum teyit olmadan.
Orasi oyle tabi bebek gorunce ben bile bi anonce gecse aylar diyorum :)Aynen öyle canım herkes erken diyor eşime doktora gidicem dedim kafayı mı yedin diyorne biliym insan evin içinde bir ses istiyor ya :)
Insallah canim sizde bana dua edinde şu bulanti istifra bitsin artikAllah razı olsum bitanem Rabbim kabul etsin inşallah
İnşallah kuzum az kaldı sık dişini 3.aydan sora geçiyo çoğunlukla inşallah geçer de tadını cıkara cıkara 9 ay geçirirsinInsallah canim sizde bana dua edinde şu bulanti istifra bitsin artik
Aaa senin çok önce olmus benim daha yeni oldu işte ben de bata yordum hayırlısı olsun yaaa ben hamiş hissetmiyorum bu ay hiç sanmıorm yani düşünmek kafama takmak da istemiyorum olursa da olmazsada ya nasip :)Kuzum belli de olmaz benim adetime daha 9 gun var ama bendede 12 gun varken o.agri oldu belki kasmissak farkinda olmadan oda yapmıştır yani bemim 12 gun varken oldu oyle
Zor gibi görünüyor. Kür falan mı yaptın? Kist var mıydı bi de?Selam kızlar, ben adetim 3 gün geciktiğinde kan testi vermiştim negatifti 10.gün falanda idrar testi yaptım yine negatif. Bugün 20. Gün oldu hala adet olmadım umut var mıdır hala
Program değil canım o. Google'ye negatif fotoğraf yaz pixiz.com gibi bi site var ona gir + ya bas fotoğraf seç sonra go'ya bas çeviriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?