Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En doğrusunu yaparsın canım. Eşinden yana sıkıntı olmadığı belli oldu. Sende gerekli testleri yapıp zamana bırakırsınız.
Evet canım 7 aylık evliyim ilk bi ay korunduk sadece.

Ya boyle devam ederse ne olur canım ne diyim dr a
Böyle devam ederse kimyasaldan şüphelenirler canım. Kimyasalsa BAT'tan en geç 1 hafta içerisinde adet olursun. İnşallah bunların hiç biri olmazda güzel haberler verir doktorun sana. Bu hamilelik işleri hiç belli olmuyor gerçekten. Kötü gidiyor derken birden toparlayabiliyor, ya da herşey yolunda derken birden düşük yaşanabiliyor. Nasip işi. Sen bütün testlerini doktora ver gerekirse muayene de yapar. Bize de haber ver olur mu çıkınca.

Anladım canim birazdan giricem çıknca yazarım insallah hayırlısı allahtan

Aynen öyle canım herkes erken diyor eşime doktora gidicem dedim kafayı mı yedin diyor ne biliym insan evin içinde bir ses istiyor ya :)
Orasi oyle tabi bebek gorunce ben bile bi anonce gecse aylar diyorum :)
Ama esin hakli acele etme daha erken bi kac ay gecsin olmadi oyle gidersin doktora ama bence gerek kalmicak insallah :)

Selam kızlar, ben adetim 3 gün geciktiğinde kan testi vermiştim negatifti 10.gün falanda idrar testi yaptım yine negatif. Bugün 20. Gün oldu hala adet olmadım umut var mıdır hala

Kuzum belli de olmaz benim adetime daha 9 gun var ama bendede 12 gun varken o.agri oldu belki kasmissak farkinda olmadan oda yapmıştır yani bemim 12 gun varken oldu oyle
Aaa senin çok önce olmus benim daha yeni oldu işte ben de bata yordum hayırlısı olsun yaaa ben hamiş hissetmiyorum bu ay hiç sanmıorm yani düşünmek kafama takmak da istemiyorum olursa da olmazsada ya nasip :)

Selam kızlar, ben adetim 3 gün geciktiğinde kan testi vermiştim negatifti 10.gün falanda idrar testi yaptım yine negatif. Bugün 20. Gün oldu hala adet olmadım umut var mıdır hala
Zor gibi görünüyor. Kür falan mı yaptın? Kist var mıydı bi de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…