İnşallah canım bugün beklicem olmazsam yapcam korkuyorumdaInsallah hamilesindir canim olmazsan test yaparsın.
Değer dün 130 bugün 160 ciktiBana da kimyasal demişlerdi canım. En iyisi kendini iki duruma da alıştırmak. Kimyasal olsa bile iyi taraflarından düşün. Gebelik oluşuyor ama bu ay tutunamamış. Çok geçmeden yerine bi bebişin olur Allah'ın izniyle. Sıkma canını. Tabi inşallah yükselişe geçer ama olmazsa da üzülme. En azından başından sonlandı gebelik. Normal adet olacaksın ve kürtaja ne de başka birşeye gerek kalmayacak sonraki ay kaldığınız yerden korunmadan devam edeceksiniz. Beterin beteri var böyle düşün.
Onun için erken canım bir kaç kan tahlili yapıp 2 ye katlanışını görmek lazım. Bir de salı günü verirsin emin oluruzİnşallah canım. Saat 4 buçuk gibi çıkar heralde 30 dan yüksek çıksa daha çok gönlüm rahatlar. Canım peki brişey sorcam şimdi ikiye katlanması yeterli mi yani kimyasal olmadığını gösterir mi
amin canım inş. bu arada yeni okudum yazdığını bende adetten bi gün önce ve günü geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptım negatifti bugün tam 7 gün oldu gecikeli. kan testi yaptırmak için de 3 4 gün daha bekleyeceğim.adetim boyle gecikmezdi normalde heralde stresten boyle oldu. bende senin gibi acaba umut var midir diyorumHerkes hamile sanırım :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza. Allah isteyen herkese versin
Saat bile farkeder canım 24 saat geçmiş miydi ?Değer dün 130 bugün 160 cikti
Canım aynıyız evet . İnş sagklıkla kucagımıza da alırız kalp atıslarını da duyarız inş.Ben gördüğümde 4+6'ydı yani dün. Ama bugün bende tam 5 haftalık oldum. Aynıyız yani. Doktor daha bhcg bakmıycaz gerek yok dedi.
İnşallah canım. Aşerme de yok mide bulantısı da. Sancı ve bacak çekilmesi var göğüslerim hala davul gibi. Uyku hali başladı bide bu ilaçla. Sen de ne belirtiler var.Canım aynıyız evet . İnş sagklıkla kucagımıza da alırız kalp atıslarını da duyarız inş.
Var mı aşerme , mide bulantısı sende ?
Geçti canım napayim simdi yaSaat bile farkeder canım 24 saat geçmiş miydi ?
Arada kaç saat var tam olarak yaz ben bi hesapliimDeğer dün 130 bugün 160 cikti
Geçmemiştir canım. Acilde gece verdiğinde çıkmadı mı 130. Şimdi Yen'i verdin 24 saat yok arada.Geçti canım napayim simdi ya
Bende de aserme yok annem ısrarla asermemi istıyor ama daha erkn bunun için. Göğüsler bende de öyle el degmiyor . Cok acıkıyorum idrara cok cıkıyorum ben o uyku hali o ilaçtan dolayı bende de var . Kasık agrım cok ayakta olunca geliyor raporluyum on gün boyunca yatıp dinlenmem gerekmiş. İlişki de yasak dedi merak edenler olursa .İnşallah canım. Aşerme de yok mide bulantısı da. Sancı ve bacak çekilmesi var göğüslerim hala davul gibi. Uyku hali başladı bide bu ilaçla. Sen de ne belirtiler var.
Bizede yasakladı canım 2 hafta boyunca.Bende de aserme yok annem ısrarla asermemi istıyor ama daha erkn bunun için. Göğüsler bende de öyle el degmiyor . Cok acıkıyorum idrara cok cıkıyorum ben o uyku hali o ilaçtan dolayı bende de var . Kasık agrım cok ayakta olunca geliyor raporluyum on gün boyunca yatıp dinlenmem gerekmiş. İlişki de yasak dedi merak edenler olursa .
Gece 11 buçukta verdim doktor bu değer bisey ifade etmio dedi ne olur bişey de napayimGeçmemiştir canım. Acilde gece verdiğinde çıkmadı mı 130. Şimdi Yen'i verdin 24 saat yok arada.
Bak 12 saat gibi bi zamanda 30 artmış. 48 saatte 4 katı yani 120 artardı. 130 a 120 artış olur. Yani 48 saatte 250 olurdu değerin. Bekleyip 2 gün sonra verseydin. Tam 2 kat olmuyor yine de. Ama 12 saat için kötü bi artış değil bence. Senden bişey rica edicem. Salı günü yine bu saatlerde kan ver. Eğer 600ü geçerse tamamdır. Geçmezse adet olmayı beklersin. Sabırlı ol 4 gün bekle.G
Gece 11 buçukta verdim doktor bu değer bisey ifade etmio dedi ne olur bişey de napayim
Canım bebekte 6+4de falan gözüküyormus benim ilki 6.haftda gözükmüştü. Kalp atısı henüzyoktu. Sonrada düştü iki gün içinde . İnş saglıklı olur bu bebeğimBizede yasakladı canım 2 hafta boyunca.
İnşallah canım inşallah. Rabbim bi daha yaşatmasın o acıyı.Canım bebekte 6+4de falan gözüküyormus benim ilki 6.haftda gözükmüştü. Kalp atısı henüzyoktu. Sonrada düştü iki gün içinde . İnş saglıklı olur bu bebeğim
Bak 12 saat gibi bi zamanda 30 artmış. 48 saatte 4 katı yani 120 artardı. 130 a 120 artış olur. Yani 48 saatte 250 olurdu değerin. Bekleyip 2 gün sonra verseydin. Tam 2 kat olmuyor yine de. Ama 12 saat için kötü bi artış değil bence. Senden bişey rica edicem. Salı günü yine bu saatlerde kan ver. Eğer 600ü geçerse tamamdır. Geçmezse adet olmayı beklersin. Sabırlı ol 4 gün bekle.
Oyle oluyor insan hamileyken ilk siralarda bende oyle olmustu ya sacma sapan agliyodum yada cok feci durduk yerde sinirleniyodumAy canım inşallah sendende Allah razı olsun. Dualarına aldın beni. Ne diyim ki çok duyguslaım ağlıcak yer arıyorum :)
Olumsuz sonuç insani uzuyor ama aklina taktiginda adetinde ileri atabilir yap rahatla ben de heray tek cizgiden biktim.İnşallah canım bugün beklicem olmazsam yapcam korkuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?