Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değer dün 130 bugün 160 cikti

Onun için erken canım bir kaç kan tahlili yapıp 2 ye katlanışını görmek lazım. Bir de salı günü verirsin emin oluruz

Ama genelde kimyasallar baştan belli ediyor kendini. Bir kere bile 2'ye katlamıyor çoğu.

Herkes hamile sanırım :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza. Allah isteyen herkese versin
amin canım inş. bu arada yeni okudum yazdığını bende adetten bi gün önce ve günü geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptım negatifti bugün tam 7 gün oldu gecikeli. kan testi yaptırmak için de 3 4 gün daha bekleyeceğim.adetim boyle gecikmezdi normalde heralde stresten boyle oldu. bende senin gibi acaba umut var midir diyorum

Ben gördüğümde 4+6'ydı yani dün. Ama bugün bende tam 5 haftalık oldum. Aynıyız yani. Doktor daha bhcg bakmıycaz gerek yok dedi.
Canım aynıyız evet . İnş sagklıkla kucagımıza da alırız kalp atıslarını da duyarız inş.
Var mı aşerme , mide bulantısı sende ?

Canım aynıyız evet . İnş sagklıkla kucagımıza da alırız kalp atıslarını da duyarız inş.
Var mı aşerme , mide bulantısı sende ?
İnşallah canım. Aşerme de yok mide bulantısı da. Sancı ve bacak çekilmesi var göğüslerim hala davul gibi. Uyku hali başladı bide bu ilaçla. Sen de ne belirtiler var.

İnşallah canım. Aşerme de yok mide bulantısı da. Sancı ve bacak çekilmesi var göğüslerim hala davul gibi. Uyku hali başladı bide bu ilaçla. Sen de ne belirtiler var.
Bende de aserme yok annem ısrarla asermemi istıyor ama daha erkn bunun için. Göğüsler bende de öyle el degmiyor . Cok acıkıyorum idrara cok cıkıyorum ben o uyku hali o ilaçtan dolayı bende de var . Kasık agrım cok ayakta olunca geliyor raporluyum on gün boyunca yatıp dinlenmem gerekmiş. İlişki de yasak dedi merak edenler olursa .

Bizede yasakladı canım 2 hafta boyunca.

G

Gece 11 buçukta verdim doktor bu değer bisey ifade etmio dedi ne olur bişey de napayim
Bak 12 saat gibi bi zamanda 30 artmış. 48 saatte 4 katı yani 120 artardı. 130 a 120 artış olur. Yani 48 saatte 250 olurdu değerin. Bekleyip 2 gün sonra verseydin. Tam 2 kat olmuyor yine de. Ama 12 saat için kötü bi artış değil bence. Senden bişey rica edicem. Salı günü yine bu saatlerde kan ver. Eğer 600ü geçerse tamamdır. Geçmezse adet olmayı beklersin. Sabırlı ol 4 gün bekle.

Son düzenleme:
Canım bebekte 6+4de falan gözüküyormus benim ilki 6.haftda gözükmüştü. Kalp atısı henüzyoktu. Sonrada düştü iki gün içinde . İnş saglıklı olur bu bebeğim
İnşallah canım inşallah. Rabbim bi daha yaşatmasın o acıyı.

Beklicem canım beklmek cok zor ama

Ay canım inşallah sendende Allah razı olsun. Dualarına aldın beni. Ne diyim ki çok duyguslaım ağlıcak yer arıyorum :)
Oyle oluyor insan hamileyken ilk siralarda bende oyle olmustu ya sacma sapan agliyodum yada cok feci durduk yerde sinirleniyodum bak sendede var hamilesin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…