Benim dr 200mg verdi günde bir defa içyrm zaten mg aynı oluyor sen yüzlükten günde iki defa. İçiyrsn bende ama benmki daha kolay canımGünde 2 defa sabah akşam dedi ısrarla. Sorsam mı ki
Yok anam sen hakkaten uzman olmuşsunProgram değil canım o. Google'ye negatif fotoğraf yaz pixiz.com gibi bi site var ona gir + ya bas fotoğraf seç sonra go'ya bas çeviriyor.
Öyleymiş canım ama doktora sormadan yapamam. Çünkü 100'lüğün üzerinde ilacın emilme süresi baz alındığında en uygun kullanım şekli 12 saatte birdir yazıyor. Belki onunla alakalı bir durum vardır.Benim dr 200mg verdi günde bir defa içyrm zaten mg aynı oluyor sen yüzlükten günde iki defa. İçiyrsn bende ama benmki daha kolay canım
Yok anam sen hakkaten uzman olmuşsun
Allahtan daha fazla beklemedin yokaa ordinaryus prof.olcakmışsın
Sağol kuzum benim :)
Pko var klasik evlenmeden önce falan geciktiği oluyordu. Ama uzun süredir hiç gecikme yaşamamıştım. Yine hortladı herhalde pko diyorum. Pko olduğum için bazen belki de çok geç yumurtlamışımdır diyorum. Adet olsaydım da şu muallaktan kurtulsaydım :) He birde arada hayıt suyı içtim ama çok düzenli kullanamadım ondan oşmuş olabilir mi bu kadar gecikmeZor gibi görünüyor. Kür falan mı yaptın? Kist var mıydı bi de?
Yok canım aynı ilaç aynı etki emin ol.Öyleymiş canım ama doktora sormadan yapamam. Çünkü 100'lüğün üzerinde ilacın emilme süresi baz alındığında en uygun kullanım şekli 12 saatte birdir yazıyor. Belki onunla alakalı bir durum vardır.
Aynen öyle canım her namazda bol bol dua ediyorum çok bekletme beni diye :)İnsallah canim vakti saati vardir biz bekliyoruz simdi ama onlar hic beklemediğimiz bi anda geliverirler :) bize sadece sabretmek dua etmek düşüyor :)
Canım sen keseni görmüştün dimi knsmstk senle galibaşimdide gebelikle alakalı şeyleri öğreniyorum yavaş yavaş
İnşallah canım dualarla gelecek bebiş ben inanıyorum :)Orasi oyle tabi bebek gorunce ben bile bi anonce gecse aylar diyorum :)
Ama esin hakli acele etme daha erken bi kac ay gecsin olmadi oyle gidersin doktora ama bence gerek kalmicak insallah :)
Test mi yaptınnYok anam sen hakkaten uzman olmuşsun
Allahtan daha fazla beklemedin yokaa ordinaryus prof.olcakmışsın
Sağol kuzum benim :)
Merhaba canim iyiyim biraz uzaklasma karari aldim siteden cok kafam takiliyor diye bu ay erkene cekildi adetim eski haline geldi keciboynuzu ozu aldik onu kullaniyoruz esimle caksir suyu aldik onu da esim kullandi daha iyiyiz bu ay her yonden ayin 27 bekliyorum adet olursam hormonlara bakilicak sen naptin canim nasilsin rahim filmi cektircektin sanirimCanmm napıyorsun nasılsın neler yaptın görüşmeyeli
Yok bebeğim yapmadım işteyim nası yapamTest mi yaptınn
Hayıtın etkilerini hiç bilmiyorum. Ama adet olursan bi soğan kürü yapmanı tavsiye ederim. Çok insan PKO'yu yendi bu sayede.Pko var klasik evlenmeden önce falan geciktiği oluyordu. Ama uzun süredir hiç gecikme yaşamamıştım. Yine hortladı herhalde pko diyorum. Pko olduğum için bazen belki de çok geç yumurtlamışımdır diyorum. Adet olsaydım da şu muallaktan kurtulsaydım :) He birde arada hayıt suyı içtim ama çok düzenli kullanamadım ondan oşmuş olabilir mi bu kadar gecikme
Evet canım dün gördüm. 2 hafta sonra da kalp atışını dinliycez Allah'ın izniyle.Canım sen keseni görmüştün dimi knsmstk senle galiba
BENde bugün gttm 5 haftalıkmıs tam keseyi grödü dr cok şükür allahıma brnimde . Bende on gün sonra gidceğim .seninde bes haftkıktı galibaEvet canım dün gördüm. 2 hafta sonra da kalp atışını dinliycez Allah'ın izniyle.
Ben gördüğümde 4+6'ydı yani dün. Ama bugün bende tam 5 haftalık oldum. Aynıyız yani. Doktor daha bhcg bakmıycaz gerek yok dedi.BENde bugün gttm 5 haftalıkmıs tam keseyi grödü dr cok şükür allahıma brnimde . Bende on gün sonra gidceğim .seninde bes haftkıktı galiba
Amin canım inşallah. Anneliği hakkıyla yapabilecek herkese versin rabbim. Anne kelimesinden mahrum, o sıfatın hakkını veremeyen o kadar insan var ki ne yazık ki. Bu kadar çok isteyen varken istemeyen annelik yapamayanların patır patır doğuruyor olması da ayrı bir ironi tabi.Herkes hamile sanırım :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza. Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?