Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estağfurullah canım. O nasıl söz. Güzel haberlerini alalım yeter de artar.

Ayy Harikaaa bak ne dedim ben. 40ı bile geçti. Hadi inşallah devamı da böyle olcak.
İnşallahh canım doktorumada bildirdim çook erken öğrenmişsin dedi artışa süper hayırlı olsun dedi. Pazartesi de kan verelim sonucu bana bildirin ona göre randevu vericem dedi.

İnşallahh canım doktorumada bildirdim çook erken öğrenmişsin dedi artışa süper hayırlı olsun dedi. Pazartesi de kan verelim sonucu bana bildirin ona göre randevu vericem dedi.
Kese için randevu verecektir canım. Öyle yap madem pazartesi kan ver. Ben yine hesaplarım. 150lerde çıkmalı. Pazartesi de güzel artış olursa tamamdır Allah'ın izniyle. Kese için gün sayarsın :)

huhuwwww ayyy süper yaaa harika canım çok sevindim :)
Artık kuruntu yapmayın yaaa valla sev,ndirip sora kursağımıza koyuyonuz iyi düşünün iyi olcak inşallah canım benim :)
Teşekkür ederim canımm valla bu sonuç bana çok iyi geldi 3 kattan fazla artmış tam 48 saatte. Yapmıcam artık tadını çıkarıcam

Selam kızlar. Bugün kontrol’e gittik herşey yolunda çok şükür. Doğum tarihi 11 ekim gibi gözüküyor dedi doktorum, bir daha takvimi değiştirmeyeceğim Kalp atışını şimdilik duyamadık, bir sonraki randevumuzda (26 Şubat) İnşallah. Toto’dan da iğneyi yedik gider ayak kaçış yok maalesef, 10. haftaya kadar iğneye devam. Canım da pek tatlı yavvv, çocuk gibi nazlandım hemşireye “ay acıyacak, ay dur hazır değilim”
Bebiş için katlanacağız mecbur napalım :)

Kese için randevu verecektir canım. Öyle yap madem pazartesi kan ver. Ben yine hesaplarım. 150lerde çıkmalı. Pazartesi de güzel artış olursa tamamdır Allah'ın izniyle. Kese için gün sayarsın :)
Hadi inşallah canım. Ne güzel ya hemen hemen birlikte ilerlicez. İnşallah güzel güzel ilerleriz de doğuma gün sayarızz

Çok güzel canım maşallah. Ne içinmiş o iğne ? Bana daha Doğumla ilgili bişey söylemedi. Sağolsun :)​

Hadi inşallah canım. Ne güzel ya hemen hemen birlikte ilerlicez. İnşallah güzel güzel ilerleriz de doğuma gün sayarızz
Benim BAT'tan 2 gün önce senin bu değerin gibiydi. Aynı gibi nerdeyse. Dün 2500lerdedir tahminimce dedi ama bence geçmiştir.​

Benim BAT'tan 2 gün önce senin bu değerin gibiydi. Aynı gibi nerdeyse. Dün 2500lerdedir tahminimce dedi ama bence geçmiştir.​
Oo battan sonra direk artışa geçiyor ozamann benimde 4 gün kaldı bakalım nasıl ilerlicekk. Aramızda ay değil haftalar olacak inşallah :)

Superr hadi gozun aydin :) Bugun kacinci hafta canim alttan mi gördü bebegi CitirTurtam

Çok güzel canım maşallah. Ne içinmiş o iğne ? Bana daha Doğumla ilgili bişey söylemedi. Sağolsun :)​

Düşük tedavisi için canım, düşük engelleyici yani. Bir dahaki gittiğinde sor bakalım tahmini doğum tarihi ne zamanmış. Kesenin ve enbrionun boyutuna göre hesaplar doktorun.
Başta 2-3 dakika baktı öylece ekrana, keseyi aradı galiba :) Ama birşey demeyince çok korktum kötü birşey diyecek diye. O 3 dakika sessizlik bana 3 saat gibi geldi Senin bir sonraki randevun ne zaman kuzum?

Superr hadi gozun aydin :) Bugun kacinci hafta canim alttan mi gördü bebegi CitirTurtam

6 hafta 1 günlük canım. Yok normal üstten baktı ama bebeği göremedik zaten keseyi zarı zor buldu 10 gün sonra daha net görülür İnşallah, kalp atışlarını da duyarız dedi doktorum

bende de karından baktı. Göremiyorum dedi. Yüzüm düştü hemen. Anladı dur hemen üzülme alttan bakıcam dedi. Hemen gördü alttan. Tam 0.5 cm'miş kese boyu. 2 hafta sonra gel dedi. Kalp atışını dinliycekmişiz. Gittiğimde sorarım. Hiç aklıma gelmiyor ki bunlar :)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…