- 7 Aralık 2017
- 545
- 361
- 23
En güzeli canım ne kadarlık evlisin yas kacAynen öyle canım her namazda bol bol dua ediyorum çok bekletme beni diye :)
7 aylık evliyim canım yaş 21 eşim 22 :)En güzeli canım ne kadarlık evlisin yas kac
Ne ıgnesı cnmSelam kızlar. Bugün kontrol’e gittik herşey yolunda çok şükür. Doğum tarihi 11 ekim gibi gözüküyor dedi doktorum, bir daha takvimi değiştirmeyeceğimKalp atışını şimdilik duyamadık, bir sonraki randevumuzda (26 Şubat) İnşallah. Toto’dan da iğneyi yedik gider ayak kaçış yok maalesef, 10. haftaya kadar iğneye devam. Canım da pek tatlı yavvv, çocuk gibi nazlandım hemşireye “ay acıyacak, ay dur hazır değilim”
Bebiş için katlanacağız mecbur napalım :)
İyiyim canm bende 9şubat ta rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı eşiminde spermogram yaptırdık onda da her şey normal... bu ay da deneyin olmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlarız dedi bekliyoruz tatlım hayırlısı olsun inşallah. Senin bat ne zaman canm? Akışına bırakalım bakalım ne olacak diyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama unutulmuyor vallaMerhaba canim iyiyim biraz uzaklasma karari aldim siteden cok kafam takiliyor diye bu ay erkene cekildi adetim eski haline geldi keciboynuzu ozu aldik onu kullaniyoruz esimle caksir suyu aldik onu da esim kullandi daha iyiyiz bu ay her yonden ayin 27 bekliyorum adet olursam hormonlara bakilicak sen naptin canim nasilsin rahim filmi cektircektin sanirim
Adet sancısı hamilelikte de oluyor. Ama hamilelikte olanda sancı giriyor bir süre sonra geçiyor. Adette sancı daha uzun süreli oluyor ve sökülene kadar bitmiyor. Hatta sonrasında bile devam ediyor. İnşallah sancılarının sonucu kırmızılar olmaz.Slm kızlar benim bugün adet günüm ama olmadım dua edin inşallah hamileyimdir :) fazlada ümitlenmek istemiyorum belki geç olabilirim bekliyorum şuanlıkağrım var olcakmış gibi hissediyorum sürekli wcye gidip bakıyorum ama gelen giden yok
Gozun aydin canimmm demistim bak hadi hayirli olsun artik artar gider merak etme :)
Alma canım. E vitamini al kapsül. Zaten cinsiyet hormonunu belirleyen vitamin. Doğurganlığı arttırıyor. Sana testler yapmış olsa öyle dese tamam diycem ihtiyacın var demekki diycem. Ama kafasına göre yazmış belli ki.Kızlar bir şey soracağım, bilgisi olan, kullanan, duyan cevap verebilir mi? Bugün adetin 4 günü, doktora gittim. Vajinal vakti sorun yok, temiz dedi. Hormon testi için kan verdim, salı günü gideceğim tekrar. İnofolic combi verdi. Bir de teatrio diye vitamin. Özellikle vitamin olanı kullanan var mi? Fiyatı da 208 lira, eczanede kısa bir sok yaşadım :)
Canim rahim filminden sonra 3 ay tedaviye baslama rastgele okudum simdi yazini. Rahim filmi cekildigim ay kaldim ben hamile :) 3 ay yuksek sans diyor doktorlar kuzum bence bekleyin herseyde normalmis zaten olur insallah tedaviye gerek kalmadanİyiyim canm bende 9şubat ta rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı eşiminde spermogram yaptırdık onda da her şey normal... bu ay da deneyin olmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlarız dedi bekliyoruz tatlım hayırlısı olsun inşallah. Senin bat ne zaman canm? Akışına bırakalım bakalım ne olacak diyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama unutulmuyor valla
Troid ilacı nasıl vermedi yaa. Şaka mı bu. Bu değerle hamile kalınmayacağını kalınsa bile sağlıklı devam edemeyeceğini bilmeyen doktor olmaz heralde. Biz bile ezberledik artık 2.5 altı olmalı.Dün kan testi verdim kızlar. Gebelik 0.100 ve TSH 3.58 çıktı ama troid ilacı verilmedi.
Hâlâ âdet olamadım 6. günümdeyim.
Bugün de göğüslerimin areolalarında montgomery bezleri çıktı. Bazı kadınlarda gebelik belirtisiymiş ama bazılarında gebelikten önce de normalde oluyormuş. Geciktiği halde kanda negatif çıkan kadınlar da varmış...
Boşuna bir umut içerisindeyim sanırım.
TSH'nin ne olduğunu bile eve geldim de ben araştırdım canım. El yazısıyla b-hcg ve TSH sonuçlarını yazmışlar el kadar bir kağıda. TSH'nin normal değer aralığını bile yazmamışlar, kendim araştırıp buldum onu da.Troid ilacı nasıl vermedi yaa. Şaka mı bu. Bu değerle hamile kalınmayacağını kalınsa bile sağlıklı devam edemeyeceğini bilmeyen doktor olmaz heralde. Biz bile ezberledik artık 2.5 altı olmalı.
Masalllah canım Allah hayırlı geçimler versin yuvaniza bebisle dahada neselendirsin inşallah :))7 aylık evliyim canım yaş 21 eşim 22 :)
Bu seviyeyle gebelik durumunu da araştırdım. Bazıları gebelik oluşur, değer normal seviyelerde yüksek değil diyor, bazıları ise gebeliğin oluşması zor diyor. Hiç birşey anlamadım.Troid ilacı nasıl vermedi yaa. Şaka mı bu. Bu değerle hamile kalınmayacağını kalınsa bile sağlıklı devam edemeyeceğini bilmeyen doktor olmaz heralde. Biz bile ezberledik artık 2.5 altı olmalı.
Alma canım. E vitamini al kapsül. Zaten cinsiyet hormonunu belirleyen vitamin. Doğurganlığı arttırıyor. Sana testler yapmış olsa öyle dese tamam diycem ihtiyacın var demekki diycem. Ama kafasına göre yazmış belli ki.
Almıyorum dediğin halde yazmadı yani. Çok ilginç yaa. Başka bir doktora bu sonuçlarla gitmeni tavsiye ederim bir an önce. Geç kalmadan gidersen basit bir ilaç tedavisiyle istenilen düzeye inecektir. Olmazsa özelde bir doktor tercih et. Daha ilgili oluyorlar.TSH'nin ne olduğunu bile eve geldim de ben araştırdım canım. El yazısıyla b-hcg ve TSH sonuçlarını yazmışlar el kadar bir kağıda. TSH'nin normal değer aralığını bile yazmamışlar, kendim araştırıp buldum onu da.
O kadar önemliymiş ki bu troid gebelikte. Dediğin gibi gebeliğin 1. Trimester'ında 2.5 ve altında, 2. ve 3. Trimester'ında ise 3.0 ve altında olması gerekiyormuş. Allah korusun akıl ve gelişim geriliği, boy kısalığı ve düşükle bile sonuçlanabiliyormuş gebelik.
Benimki normal aralıklarla ama gebelik isteyen biri olarak değil. TSH değeri benimkinden az olanlara bile en azından 25mcg dozunda Eutyrox ya da başka bir troid ilacı veriliyormuş. Bunların hepsini kendim aradım buldum.
3 tüp kan ve idrar aldılar. Biyokimya, T3, T4, homografi ve TİT için. Kağıtlara bakmadan gebelik yok diyip yolladı. İşin garip yanı, 2 kez troid ilacı alıyor musun diye sorması...
Kıyma et vb bişey yoksa tadı da değişmemişse ye canım bişey olmaz.Kızlar Çarşamba akşamdan biraz çorba kalmış buzdolabında duruyordu. Sizce bozulmuş mudur? Sıcak sıcak içeyim dedim hem ziyan olmaz :/
Umarım canım. Haberdar edersin bizi de.Canın valla bilemedik eşimle, aldık şimdi. Yaşım 38 o yüzden mi verdi acaba dedim, tekrar alacağımı sanmıyorum zaten, söyleyeceğim salı gidince. Yaddan dolayı yumurta rezervi sıkıntı olabilir, salı sonuçlara göre detaylı konuşuruz dedi. Umarım ne yaptığını biliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?