Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın Doğum'a bile Dahiliye bakıyor burda canım. 1 tane doktor var o da uzmanmış güya, ne özel hastanesi

Canim ayni ilactan ben kullaniyorum benim tsh 7.25 ti 13 gun icinde 3.49 a düştü ama doktorum engeller demedi diger hormon lara da baktı hepsi dengeliymis çünkü buda dusunce cok iyi bi düşüş dedi ama kutu bitesiye kadar içicem 100 mg likti benim ki etkili bir ilac beslenmene yediklerine de dikkat et emin ol kisa surede düşüş oluyor

Ooo masallah canim benim ne guzel insallah bu ay aliriz guzel haberini yumurtlama gununu takip et mutlaka simdi icin de rahatlamistir hemen gelir bebegin benim ki 27 subat canim bat tarihim insallah doktora gerek kalmadan gelir bebegim

Kadın Doğum uzmanı olmaya gerek yokki bunu bilmek için. İlaç yazmak için. tsh ne kadar düşük olursa (tabi iyice düşük olması da sıkıntı) o kadar çabuk oluşur gebelik. Özellikle 1-2 arası değerlerde. Tsh hormonunun yüksekliğinde yumurta yapısı bozuluyormuş. Sen daha bi ilgili doktora git.
U Umudumbitmedi_ arkadaşımız da da aynı sıkıntı vardı düşünce hamile kaldı. Ona da danışabilirsin.

Evet canım ilaçla düşüyormuş.
Benim doktor hiç bir sonucuma bakmadı. Troid ilacı kullanıyor musun diye 2 kere sordu o kadar. İnsan verir madem soruyorsun.

İcin rahat olsun benimde suan en sin geçen hafta 3.49 du ilaci kullaniyorum suanda biraz daha düşmüştür tahminimce doktorumun bana dediğine gore suan tsh engel gözükmüyor Gayette güzel di degere inmis 3 ay kendiliginden hamile kalmaya calis olmazsa 1 yil olunca tekrar gel dedi. İcin rahat olsun

Evet canım ilaçla düşüyormuş.
Benim doktor hiç bir sonucuma bakmadı. Troid ilacı kullanıyor musun diye 2 kere sordu o kadar. İnsan verir madem soruyorsun.
Yani canim imkanın varsa baska bi doktora çik o ilaci kullan faydasi cok olcak goreceksin tsh icin nasl beslenmen gerekiyor onlara da bak mesela doktor bana kesinlikle iyotlu tuz kullanmicaksn bundan sonra dedi benim tsh yi yukselten iyotlu tuzmus ilac kullanmasamda yemeklerde iyotsuz tuz kullancam artik

Bilgi için teşekkürler canım.
Sağlık ocağında ki pratisyen hekim de gebelik çıkarsa gel troide bakalım dedi. Gebelik oluşmadığı içim gitmedim ama gitsem de olur bence. Herhalde ilgi görmek için gebe olmak gerekiyor burda.

Bende iyotlu tuz kullanılmalı diye okumuştum sağlık ocağında ki hekime gitsem olur herhalde.

Bende iyotlu tuz kullanılmalı diye okumuştum sağlık ocağında ki hekime gitsem olur herhalde.
Bende oyle biliyodum canim ama bazilarnda iyot fazlaligi olurmuş bende de oyle galiba doktirumda sağolsun çok bilgili ilgili biriydi kadin dogum dr. Da dahiliyede tsh yi felan bende bilmiyodum hic bak umudumbitmedi_ de tsh yüksekti dustu hamile kaldi

Canim nerdesin ki sen doktor tek oyle
Erzurum'da Muş sınırında 3 köyün birleşmesinden sonra ilçe yapılan 28.000 kişilik bir ilçedeyim canım eşimin görevinden dolayı.

Bir kaç ay önce omzum çıktı, ne burda ne de yan ilçelerde doktor olmadığı için ambulansla Erzuruma sevk edildim, 2.5 saat dağları geçe geçe hastaneye varana kadar canım çıktı düşün yani.

Tamam canım anladım. İyi bir doktora denk gelmişsin ne güzel. Allah doktorun da hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…