Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen olsaydı bu kadar çok yumurta olmazdı büyük ihtimalle.
Anladım canım. kendi akışına bırakarak denemek istemiş bu seferlik. En doğrusu. Belki ilaçsız olabiliyordur. Ama yumurta oluşumunu gördüğü halde progesteron testi niye istediğini anlamadım. Gebelik oluşursa ve değer düşükse progestana başlamak içindir büyük bi ihtimalle. Değer 10dan düşük olmaz sende zaten yumurtlama var sonuçta ama yeterince yüksek olmazsa yani 20lere yakın olmazsa müdahale etmek isteyebilir ilaçla. Yumurta döllenirse tutunabilsin diye. Neyse daha zamanın var, sağlıklı beslen, abur cubur yeme. Telefonla çok uğraşma. Geceleri uçak moduna almadan uyuma. Güzel güzel gelişsin yumurtacıkların :)

Bende de sıcak havalarda bile hapşırma oldu her gün. Ama gebelikle alakası olacağını düşünmedim:) hıçkırıkta hava yutmayla alakalı sanmıyorum onun da gebelikle İlgili olacağını :)

E vitamini olaral hangi markayı kullandınız acaba ?

Ben bi yerde okudum sanirim burdaydi bide baska bi yazida okumustum evet hamileler daha fazla hava yutuyormus o yuzden hickirik cok oluyormus canim alakasi var yani. Hatta hava yutmadan dolayi yemekleri cok cigneyin falan yaziyodu :)

Bende de sıcak havalarda bile hapşırma oldu her gün. Ama gebelikle alakası olacağını düşünmedim:) hıçkırıkta hava yutmayla alakalı sanmıyorum onun da gebelikle İlgili olacağını :)
Canim ben cok okudum hapsurmada hickirikta gebelikle alakasi varmis bilimsel olarakta var yani hickirma hamilelerin daha fazla hava yutmasindan kaynakliymis bunun icin yapilmasi gerekenler falan yaziyordu hatta yemekleri fazla cignemek falan gibi :)

Ay canım inşallah sorun yok hamile kalamıyorum çok istiyoruzhersey normal gözüküyor bi yumurta takibi kaldi çift rahimde olunca tüm ihtimalleri değerlendiriyor yumurtan catliyor mu emin olalim dedi garantici bi doktor oluşuyor mu oluşup catliyor mu bakacağız ilaçsız bu ay dedi kız telefon elimizden düşmüyor etkileri o kadar :))

Iyi aksamlat canim bende pek anlamam ama baya yumurtan olusmus ne guzel benimde yumurtlama gecti geldim topige

Canim ben cok okudum hapsurmada hickirikta gebelikle alakasi varmis bilimsel olarakta var yani hickirma hamilelerin daha fazla hava yutmasindan kaynakliymis bunun icin yapilmasi gerekenler falan yaziyordu hatta yemekleri fazla cignemek falan gibi :)
Aaa öyle mi. Yeni bişey daha öğrenmiş oldum :)

Senin bebiş nasıl canım:)
Şimdilik iyiyiz canım. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle. Ama ben ailemin yanına geldim belki bi ara randevu alıp devlette bi doktora gidebilirim 2 hafta çok geldi bana duramam gibi geliyor.

Ben bi yerde okudum sanirim burdaydi bide baska bi yazida okumustum evet hamileler daha fazla hava yutuyormus o yuzden hickirik cok oluyormus canim alakasi var yani. Hatta hava yutmadan dolayi yemekleri cok cigneyin falan yaziyodu :)

Çok garip gerçekten
Ben alakasız bulmuştum ama her gün 2-3 kere kısa süreli hıçkırık tutunca bi aklıma takıldı
Çünkü hiç hıçkırmam :)
Bakalım 9-10 gün sonra bi ilgisi var mı yok mu göreceğiz

Şimdilik iyiyiz canım. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle. Ama ben ailemin yanına geldim belki bi ara randevu alıp devlette bi doktora gidebilirim 2 hafta çok geldi bana duramam gibi geliyor.
Git ya ne olacak sonra bir daha gidersin daha vakit var sonuçta o kadar bekledin canım inşallah rabbim sagliklakucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla

Evet canim bende burda okuyup arastirmistim :)
Gittin sanirim annendesin demi oh simdi mis gibi yemekler yapar sana ya benim ve bebisin yerine de ye teyzesi
Yapıyor valla el bebek gül bebek bakılıyorum annemde ultrason fotoğrafına bakıyor nokta kadar şey bizi nasıl da fırıldak etti etrafında diyor

Git ya ne olacak sonra bir daha gidersin daha vakit var sonuçta o kadar bekledin canım inşallah rabbim sagliklakucağına almayı da nasip etsin hayırlısıyla
İnşallah canım. En kısa zamanda size de tattırsın rabbim bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…