- 7 Aralık 2017
- 545
- 361
- 23
Cok gecmis olsun kuzum halbuki o ladarda az bi nüfusu yokmus yinede her bölümden olmasi lazim hadi diyelim hamilesin dogum olacak onada mi dahiliye doktoru girecek yada yönlendirme yapacak sacma yani imkanlar da sınırli olunca zor olmus birazErzurum'da Muş sınırında 3 köyün birleşmesinden sonra ilçe yapılan 28.000 kişilik bir ilçedeyim canım eşimin görevinden dolayı.
Bir kaç ay önce omzum çıktı, ne burda ne de yan ilçelerde doktor olmadığı için ambulansla Erzuruma sevk edildim, 2.5 saat dağları geçe geçe hastaneye varana kadar canım çıktı düşün yani.
Sağol canım.Cok gecmis olsun kuzum halbuki o ladarda az bi nüfusu yokmus yinede her bölümden olmasi lazim hadi diyelim hamilesin dogum olacak onada mi dahiliye doktoru girecek yada yönlendirme yapacak sacma yani imkanlar da sınırli olunca zor olmus biraz
Tamam canım anladım. İyi bir doktora denk gelmişsin ne güzel. Allah doktorun da hayırlısını versin.
Sağol canım.
Doğum için o bana doktor bulunamayan hastaneye herhalde götürülüyordur. Yarım saatmiş. Yarım saatte de doğurur bir insan gidene kadar.
Hayirli aksamlar canim :)Kızlar iyi aksamlar
Tadında bi bozulma olmadığı sürece ye gitsin canım bişey olmaz :)Yok canım salçalı sade şehriye çorbası :) tadı normal geldi bana ama emin olmak için size sorayım dedim. Diğer forumlarda cevap gelmeyecekti ondan buraya yazayım en iyisi dedim
Hayirli aksamlar kuzumKızlar iyi aksamlar
O konuda kesinlikle haklısın. Sağlık ocağındakiler hiç ilgilenmezken hamileyim dediğimde üstüme titrediler resmen yarım saat sohbet tadında bilgilendirdiler :)Bilgi için teşekkürler canım.
Sağlık ocağında ki pratisyen hekim de gebelik çıkarsa gel troide bakalım dedi. Gebelik oluşmadığı içim gitmedim ama gitsem de olur bence. Herhalde ilgi görmek için gebe olmak gerekiyor burda.
:)) benimle de ilk evlendiğimde 1 ay kanamam olunca baya ilgilenmişlerdi ebeye kadar. Tırnaklarımı yediğimi bile farketmişlerdiO konuda kesinlikle haklısın. Sağlık ocağındakiler hiç ilgilenmezken hamileyim dediğimde üstüme titrediler resmen yarım saat sohbet tadında bilgilendirdiler :)
Baya dikkatlilermiş :):)) benimle de ilk evlendiğimde 1 ay kanamam olunca baya ilgilenmişlerdi ebeye kadar. Tırnaklarımı yediğimi bile farketmişlerdistresliymişim dediler.
Aynen.Baya dikkatlilermiş :)
Ne kadar büyümeli bilemem ama 24 saatte maksimum 2-3 mm büyüyorlarmış. Ama senin birden fazla yumurtan olduğu için daha yavaş büyüyeceklerdir ve yumurtlaman biraz daha gecikecektir. İncir kürü yaptığımda ki aya benziyor. Bende de 4 yumurta vardı. Ve geç yumurtlamıştım.Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben geldim yoktum bi süre adet sonu depresyonundan çıktım ovulasyon günüm yaklaşıyor yarın yumurta takibim varsalı günü 1 tane 10mm 3 tane 7-8 mm yumuşarım olmuştu bugunki ovulasyon testim pembelesmeye başladı heyecanliyim inşallah buyur ve çatlarlar progesteron bakılacak bu ay sizce salı dan yarına kaç mm buyumeli
Solda bir büyük 10 mm sağda 3 yumurta var en küçüğü 7 mm dedi adetin ikinci günü yumurtalıkların çok iyi tertemiz demişti bakalım yarın ne kadar olmuş olacak tam 4 gün geçmiş olacak üstüne sabahki lh testi pembemsi cıktı iki saat sonra tekarar yapcam nasıl olacak bakalım ne kadar büyümesi lazım acaba canimNe kadar büyümeli bilemem ama 24 saatte maksimum 2-3 mm büyüyorlarmış. Ama senin birden fazla yumurtan olduğu için daha yavaş büyüyeceklerdir ve yumurtlaman biraz daha gecikecektir. İncir kürü yaptığımda ki aya benziyor. Bende de 4 yumurta vardı. Ve geç yumurtlamıştım.
Büyük ihtimalle soldan yumurtlayacaksın. Diğerleri sayıca fazla olduğu için daha yavaş büyüyecekler. 4 gün üzerine 20mm'ye kadar çıkar maksimum 10mm olan. Bu da çatlatma iğnesi için yeterli olur ya da 1-2 gün sonra gel der bilemiyorum. Yumurtanın büyüme hızına bağlı.Solda bir büyük 10 mm sağda 3 yumurta var en küçüğü 7 mm dedi adetin ikinci günü yumurtalıkların çok iyi tertemiz demişti bakalım yarın ne kadar olmuş olacak tam 4 gün geçmiş olacak üstüne sabahki lh testi pembemsi cıktı iki saat sonra tekarar yapcam nasıl olacak bakalım ne kadar büyümesi lazım acaba canim
Yok canım sadece takip hic kullanmadım herşeye bakıldı hamile kalamadım sebep yok bi bu kaldı ondada sorun olduğunu düşünmedi doktorum ama yinede takip etmek istedi progesteron için eğer sorun görürse klomen çatlama iğnesi diyecek yoksa aşılama öneriyor bakalım ne olacakBüyük ihtimalle soldan yumurtlayacaksın. Diğerleri sayıca fazla olduğu için daha yavaş büyüyecekler. 4 gün üzerine 20mm'ye kadar çıkar maksimum 10mm olan. Bu da çatlatma iğnesi için yeterli olur ya da 1-2 gün sonra gel der bilemiyorum. Yumurtanın büyüme hızına bağlı.
Klomen kullandın dimi? Sadece takip değil.
Nasılsınız bugünHayirli aksamlar canim :)
Nasılsınız bakalım anne adaylariHayirli aksamlar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?