Nolsun canısı bende hala bişey yok işte bekliyorumCok sukur bugun iyiyiz canim valla kalktim pogaca kek patates salatasi yaptim. Evi supurdum sildim. Gunduz bulantim coktu ama simdi yok gibi. Sen nasilsin nasil gidiyor :)
Yaşayıp görcez:)Çok garip gerçekten
Ben alakasız bulmuştum ama her gün 2-3 kere kısa süreli hıçkırık tutunca bi aklıma takıldı
Çünkü hiç hıçkırmam :)
Bakalım 9-10 gün sonra bi ilgisi var mı yok mu göreceğiz
9_10 kala olurmu bilmem ama oluyor yani hamilelikte canim :)Çok garip gerçekten
Ben alakasız bulmuştum ama her gün 2-3 kere kısa süreli hıçkırık tutunca bi aklıma takıldı
Çünkü hiç hıçkırmam :)
Bakalım 9-10 gün sonra bi ilgisi var mı yok mu göreceğiz
Yapıyor valla el bebek gül bebek bakılıyorumannemde ultrason fotoğrafına bakıyor nokta kadar şey bizi nasıl da fırıldak etti etrafında diyor
Amin canım inşallahİnşallah canım. En kısa zamanda size de tattırsın rabbim bu duyguyu.
Heheehe daha dur bide olsun daha size neler yapacak deseydin :)Yapıyor valla el bebek gül bebek bakılıyorumannemde ultrason fotoğrafına bakıyor nokta kadar şey bizi nasıl da fırıldak etti etrafında diyor
Aman bulantin olmasinda cano dua et rahat gecsin hamileligin :)Nolsun canısı bende hala bişey yok işte bekliyorum
Insallah canim heray ayni döngü yoruluyor insan.Hoş gelmişsin canım inşallah gebelik testleri bu ay artık ikimizin yüzüne gülsün artık sıra bize gelmiş olsun
Yoruldum yıprandık üzülüyor insan fazlasıylaInsallah canim heray ayni döngü yoruluyor insan.
Ayy sorma canım yaa. Valla havalara uçtu herkes. Ama aklım eşimde yaa. Gözleri dolu dolu baktı otobüse bindirirken o görüntüsü gözümün önünden gitmiyorNe güzel ailenle beraber olman
Onlar da çok mutludur
Zaman gectikce stresim azaldi ama benim bu ay birde esime gida takviyesi yaptım kendimede iyi hissediyorum adetimde 28 gune dustu tekrar insallah bebegimizde gelir yakin zamandaYoruldum yıprandık üzülüyor insan fazlasıyla
Ayy sorma canım yaa. Valla havalara uçtu herkes. Ama aklım eşimde yaa. Gözleri dolu dolu baktı otobüse bindirirken o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor
Normalde arada geliyordum ben 1-2 gün kalıyordum da uzun süre kalıcam diye mi yoksa hamilelikten mi böyle oldu anlamadım. Daha bi sahipleniyor beni bebek haberi aldığımızdan beri.
Neler yaptım canım ek olarak inşallah vesilesi olurZaman gectikce stresim azaldi ama benim bu ay birde esime gida takviyesi yaptım kendimede iyi hissediyorum adetimde 28 gune dustu tekrar insallah bebegimizde gelir yakin zamanda
7 aylık evliyim. 2 hafta istirahat verdi doktor ve evde tek kalma dedi. Eşim çalıştığı için mecburen evde tek kalmak zorundayım. Progestan yazdı doktor. O da baş dönmesi sersemlik yapabiliyormuş o yüzden yani. 1 hafta burda kalıp dönmeyi düşünüyorum kalan 1 haftada ilaca alışacağım için bişey olmaz gibi geliyor. Duruma göre karar vereceğiz artık.Ne mutlu sana aileni de sevindirmişsin bu güzel haberle. ne kadarlık evliydin?
Niye uzun kalıyorsun?
Sağlığınla ilgili bir durum değildir umarım.
Eşin de özler bence ya yazık ona da. Tam en heyecanlı olduğu zamanlardır şimdi
İnşallah canım teşekkür ederim :)) bitti mi yani kimyasal tehlikesi yoksa kimyasaldada böyle 3 kat 3 kat artıyor mu. Sildim onu aklımdan yani o mutsuzluğum gitti pozitif düşünüyorum. herşey allahtan bol bol dua edip huzur buluyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Gozun aydin canimmm demistim bak hadi hayirli olsun artik artar gider merak etme :)
Yok canim artik yukseliste kimyasal olmaz kimyasal olsa zaten dusme olur artis olmaz yani. Kafandan sil onu sen lutfen hersey guzel olucak diye dusun. Allaha emanet bebisler :)İnşallah canım teşekkür ederim :)) bitti mi yani kimyasal tehlikesi yoksa kimyasaldada böyle 3 kat 3 kat artıyor mu. Sildim onu aklımdan yani o mutsuzluğum gitti pozitif düşünüyorum. herşey allahtan bol bol dua edip huzur buluyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Allahım korusun onları.. Annemi üzdüğüm heran için bin kat daha pişmanım şimdiYok canim artik yukseliste kimyasal olmaz kimyasal olsa zaten dusme olur artis olmaz yani. Kafandan sil onu sen lutfen hersey guzel olucak diye dusun. Allaha emanet bebisler :)
Canim keciboynuzu ozu aldik sabah ac karnina 1 kasik 1 de aksam esimede çaksir suyu icirdim spermleri icin ise yaradi gozle gorulur artis yasadik teste gitcez haftaya bakalim doktor ne diycek birde bu ay agri filan olmadi yumurtlama zamani kanamada olurdu olmadi 14 gun oldu duzenlendi adetim ovulasyon testindede ilk kez kopkoyu gordum ikinci cizgiyi keciboynuzu tuketeli cinsel istegimdede artis oldu cocuk icin degil ilk kez severek yaptim enerjim artti insallah ise yararlar.Neler yaptım canım ek olarak inşallah vesilesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?