Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9_10 kala olurmu bilmem ama oluyor yani hamilelikte canim :)

Ne güzel ailenle beraber olman
Onlar da çok mutludur
Ayy sorma canım yaa. Valla havalara uçtu herkes. Ama aklım eşimde yaa. Gözleri dolu dolu baktı otobüse bindirirken o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor
Normalde arada geliyordum ben 1-2 gün kalıyordum da uzun süre kalıcam diye mi yoksa hamilelikten mi böyle oldu anlamadım. Daha bi sahipleniyor beni bebek haberi aldığımızdan beri.

Ne mutlu sana aileni de sevindirmişsin bu güzel haberle. ne kadarlık evliydin?

Niye uzun kalıyorsun?
Sağlığınla ilgili bir durum değildir umarım.
Eşin de özler bence ya yazık ona da. Tam en heyecanlı olduğu zamanlardır şimdi

7 aylık evliyim. 2 hafta istirahat verdi doktor ve evde tek kalma dedi. Eşim çalıştığı için mecburen evde tek kalmak zorundayım. Progestan yazdı doktor. O da baş dönmesi sersemlik yapabiliyormuş o yüzden yani. 1 hafta burda kalıp dönmeyi düşünüyorum kalan 1 haftada ilaca alışacağım için bişey olmaz gibi geliyor. Duruma göre karar vereceğiz artık.

Gozun aydin canimmm demistim bak hadi hayirli olsun artik artar gider merak etme :)
İnşallah canım teşekkür ederim :)) bitti mi yani kimyasal tehlikesi yoksa kimyasaldada böyle 3 kat 3 kat artıyor mu. Sildim onu aklımdan yani o mutsuzluğum gitti pozitif düşünüyorum. herşey allahtan bol bol dua edip huzur buluyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Yok canim artik yukseliste kimyasal olmaz kimyasal olsa zaten dusme olur artis olmaz yani. Kafandan sil onu sen lutfen hersey guzel olucak diye dusun. Allaha emanet bebisler :)

Yok canim artik yukseliste kimyasal olmaz kimyasal olsa zaten dusme olur artis olmaz yani. Kafandan sil onu sen lutfen hersey guzel olucak diye dusun. Allaha emanet bebisler :)
Allahım korusun onları.. Annemi üzdüğüm heran için bin kat daha pişmanım şimdi daha görmedim bile ama nasıl başka birşeymiş ödü kopuyor insanın. Öyle düşünüyorum zaten canım son kez bi soriim dedim yinede :)) birde senden duymak istedim :))

Neler yaptım canım ek olarak inşallah vesilesi olur
Canim keciboynuzu ozu aldik sabah ac karnina 1 kasik 1 de aksam esimede çaksir suyu icirdim spermleri icin ise yaradi gozle gorulur artis yasadik teste gitcez haftaya bakalim doktor ne diycek birde bu ay agri filan olmadi yumurtlama zamani kanamada olurdu olmadi 14 gun oldu duzenlendi adetim ovulasyon testindede ilk kez kopkoyu gordum ikinci cizgiyi keciboynuzu tuketeli cinsel istegimdede artis oldu cocuk icin degil ilk kez severek yaptim enerjim artti insallah ise yararlar.

Selam Kizlar tnin altinda degilde ortalarda cizgi var sanki görüyomusunuz yoksa idrarmi toplandi acaba.. ilk farketmedim koydum kenara öglen yapmistim simdi bakinca farkettim

Eklentiler

• 20180217_002357.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…