- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Kimyasal degil icin rahat olsunAllahım korusun onları.. Annemi üzdüğüm heran için bin kat daha pişmanım şimdidaha görmedim bile ama nasıl başka birşeymiş ödü kopuyor insanın. Öyle düşünüyorum zaten canım son kez bi soriim dedim yinede :)) birde senden duymak istedim :))
Inşallah canım çakşır suyu çok faydalıymış sayı için keçi boynuzu özüde öyle istemek de çok önemli spermleri içeri ulaştırıyor olumlu sonuç alırsın inşallah canimCanim keciboynuzu ozu aldik sabah ac karnina 1 kasik 1 de aksam esimede çaksir suyu icirdim spermleri icin ise yaradi gozle gorulur artis yasadik teste gitcez haftaya bakalim doktor ne diycek birde bu ay agri filan olmadi yumurtlama zamani kanamada olurdu olmadi 14 gun oldu duzenlendi adetim ovulasyon testindede ilk kez kopkoyu gordum ikinci cizgiyi keciboynuzu tuketeli cinsel istegimdede artis oldu cocuk icin degil ilk kez severek yaptim enerjim artti insallah ise yararlar.
Ortada olmasi normal degil.beklemis test olunca da guvenirligi kayboluyo.gecen ay iki ayri marka yaptim beklediginde cizgi gorundu kan verdim 0 cikti.Selam Kizlar tnin altinda degilde ortalarda cizgi var sanki görüyomusunuz yoksa idrarmi toplandi acaba.. ilk farketmedim koydum kenara öglen yapmistim simdi bakinca farkettim
Insallah canim bu ayi es gecicektim ama gecemedim umarim ugurlu gelir bizeInşallah canım çakşır suyu çok faydalıymış sayı için keçi boynuzu özüde öyle istemek de çok önemli spermleri içeri ulaştırıyor olumlu sonuç alırsın inşallah canim
Ben şimdi değil ama ilk gebeliğimde yaptırmıştım. Anadolu hayat tamamlayıcı sağlık sigortası. Çok memnun kaldım. Özeli devlet gibi bedava kullanıyorsun.Kizlar merhaba. 2018 de ben de gebelik planliyorum aranizda ozel saglik sigortasi yaptiran var mi? Bir yandan da ozel saglik sigortlarini arastirmaya basladim.
Allahım korusun onları.. Annemi üzdüğüm heran için bin kat daha pişmanım şimdidaha görmedim bile ama nasıl başka birşeymiş ödü kopuyor insanın. Öyle düşünüyorum zaten canım son kez bi soriim dedim yinede :)) birde senden duymak istedim :))
Kizlar merhaba. 2018 de ben de gebelik planliyorum aranizda ozel saglik sigortasi yaptiran var mi? Bir yandan da ozel saglik sigortlarini arastirmaya basladim.
7 aylık evliyim. 2 hafta istirahat verdi doktor ve evde tek kalma dedi. Eşim çalıştığı için mecburen evde tek kalmak zorundayım. Progestan yazdı doktor. O da baş dönmesi sersemlik yapabiliyormuş o yüzden yani. 1 hafta burda kalıp dönmeyi düşünüyorum kalan 1 haftada ilaca alışacağım için bişey olmaz gibi geliyor. Duruma göre karar vereceğiz artık.
Günaydın kızlar:)
Ben şimdi değil ama ilk gebeliğimde yaptırmıştım. Anadolu hayat tamamlayıcı sağlık sigortası. Çok memnun kaldım. Özeli devlet gibi bedava kullanıyorsun.
Ah canım bi doğsun o zaman gör dünya onun için dönecek
Günaydın inşallah yerleşme kanamasıdır cnm hayırlısı olsunGünaydın, bu sabah kahverengi çok çok az lekelenmem olduğunu gördüm.
Bu ne anlama gelir acaba
Bat 25 şubat
Ovulasyondan 6 gün geçti.
Ben bi yerde okudum sanirim burdaydi bide baska bi yazida okumustum evet hamileler daha fazla hava yutuyormus o yuzden hickirik cok oluyormus canim alakasi var yani. Hatta hava yutmadan dolayi yemekleri cok cigneyin falan yaziyodu :)
Canım hemen kullanamıyorsun benim yaptırdığımı yaptırdıktan sonra 3 ay gibi bir süresi var. Ben o zaman burun ameliyatı olurum diye yaptırmıştım sonra hamile kaldım. Hatta dün akşam eşim de sordu şimdi yaptırsak olur mu diye. Aslı’da şimdi yaptırılacaklar olan sigortalarda var ama biraz pahalı.Canım bende bunu istiyorum özel sigorta peki hemen gebelik olunca yaptırırsak ilk ay hemen kullanıyormuyuz. Yoksa 1 yıl şart mi sigorta da kalmak gibi.
Günaydın inşallah yerleşme kanamasıdır cnm hayırlısı olsun
Canım bende bunu istiyorum özel sigorta peki hemen gebelik olunca yaptırırsak ilk ay hemen kullanıyormuyuz. Yoksa 1 yıl şart mi sigorta da kalmak gibi.
Anadolunun tamamlayici saglik sigortasi Tobb ve bayindir da gecerli olmuyor dedi dun telefonda gorustugum sigorta gorevlisi. Benim gittigim dr tobb bayindir ve koru da dogum yaptiriyormus. Koruyu eledim ucretsiz bile olsa tercih etmem.Ben tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum
12 ay beklemeli yaptırdım geçen sene
Bekleme sürem doldu
Şimdi 10 gebelik takibi + doğumu karşılıyormuş.
İnşallah gerek kalmaz canımmm bu ay gelecek sıpalar ben inanıyorum :)Aminnn kuzum inşallah benim son 3 ay artik kenligimden hamile kalmam icin 1 yil olunca doktor baska arastirmalar yapacak
Anadolunun tamamlayici saglik sigortasi Tobb ve bayindir da gecerli olmuyor dedi dun telefonda gorustugum sigorta gorevlisi. Benim gittigim dr tobb bayindir ve koru da dogum yaptiriyormus. Koruyu eledim ucretsiz bile olsa tercih etmem.
Ben de arastirmaya daha yeni basladim bu hafta biraz daha arastirayim olmazsa hastanelerle yuzyuze goruseyim. Benim yas 34 oldugu icin beklemeli sigorta olsun bekleyeyim istemiyorum.tamamlayıcı maalesef çok iyi hastanelerde geçmiyor
benim de Allianz, bayındır da geçmiyor
tobb etü de geçiyor ama belirli branşlarda (kadın doğum var mı yok mu bilmiyorum)
ben özel Eryaman hastanesini tercih ediyorum yakın diye.
o yüzden benim için iyi oldu.
koru dan allah korusun gerçekten.
Ben de arastirmaya daha yeni basladim bu hafta biraz daha arastirayim olmazsa hastanelerle yuzyuze goruseyim. Benim yas 34 oldugu icin beklemeli sigorta olsun bekleyeyim istemiyorum.
Reçetesiz alınıyo mu ben araştırdım reçete ile yazıyodu emin olamadimEvicap 400mg kullandık. Ama eşimde kullandı bende. Günde 1 tane.
Teşekkür ederim canım. Siz de mi teksiniz ?Ben tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum
12 ay beklemeli yaptırdım geçen sene
Bekleme sürem doldu
Şimdi 10 gebelik takibi + doğumu karşılıyormuş.
Daha taze evliymişsin :)
Mutluluklar dilerim
Umarım ilaca hemen alışır vücudun.
Valla ben bunu hiç düşünmemiştim benim kimsem yok, hamilelik olur da yalnız kalma derlerse ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?