Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal degil icin rahat olsun
Benim bulantilarim basladiginda aglamistim annemin hakkini nasil oderim ne kadar zormus bide uzdugum zamanlar dedim kendi kendime ama anneler cabuk affediyor cocuklarini Rabbim bizide anlayan evlatlar olmalarini nasip etsin :)

Inşallah canım çakşır suyu çok faydalıymış sayı için keçi boynuzu özüde öyle istemek de çok önemli spermleri içeri ulaştırıyor olumlu sonuç alırsın inşallah canim

Selam Kizlar tnin altinda degilde ortalarda cizgi var sanki görüyomusunuz yoksa idrarmi toplandi acaba.. ilk farketmedim koydum kenara öglen yapmistim simdi bakinca farkettim
Ortada olmasi normal degil.beklemis test olunca da guvenirligi kayboluyo.gecen ay iki ayri marka yaptim beklediginde cizgi gorundu kan verdim 0 cikti.

Inşallah canım çakşır suyu çok faydalıymış sayı için keçi boynuzu özüde öyle istemek de çok önemli spermleri içeri ulaştırıyor olumlu sonuç alırsın inşallah canim
Insallah canim bu ayi es gecicektim ama gecemedim umarim ugurlu gelir bize

Günaydın kızlar:)

Kizlar merhaba. 2018 de ben de gebelik planliyorum aranizda ozel saglik sigortasi yaptiran var mi? Bir yandan da ozel saglik sigortlarini arastirmaya basladim.
Ben şimdi değil ama ilk gebeliğimde yaptırmıştım. Anadolu hayat tamamlayıcı sağlık sigortası. Çok memnun kaldım. Özeli devlet gibi bedava kullanıyorsun.

Ah canım bi doğsun o zaman gör dünya onun için dönecek

Kizlar merhaba. 2018 de ben de gebelik planliyorum aranizda ozel saglik sigortasi yaptiran var mi? Bir yandan da ozel saglik sigortlarini arastirmaya basladim.

Ben tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum
12 ay beklemeli yaptırdım geçen sene
Bekleme sürem doldu
Şimdi 10 gebelik takibi + doğumu karşılıyormuş.

Daha taze evliymişsin :)
Mutluluklar dilerim
Umarım ilaca hemen alışır vücudun.
Valla ben bunu hiç düşünmemiştim benim kimsem yok, hamilelik olur da yalnız kalma derlerse ne yaparım

Günaydın, bu sabah kahverengi çok çok az lekelenmem olduğunu gördüm.
Bu ne anlama gelir acaba
Bat 25 şubat
Ovulasyondan 6 gün geçti.

Canım bende bunu istiyorum özel sigorta peki hemen gebelik olunca yaptırırsak ilk ay hemen kullanıyormuyuz. Yoksa 1 yıl şart mi sigorta da kalmak gibi.

Ben bi yerde okudum sanirim burdaydi bide baska bi yazida okumustum evet hamileler daha fazla hava yutuyormus o yuzden hickirik cok oluyormus canim alakasi var yani. Hatta hava yutmadan dolayi yemekleri cok cigneyin falan yaziyodu :)

Bugün de hıçkırık oldu çok ilginç

Canım bende bunu istiyorum özel sigorta peki hemen gebelik olunca yaptırırsak ilk ay hemen kullanıyormuyuz. Yoksa 1 yıl şart mi sigorta da kalmak gibi.
Canım hemen kullanamıyorsun benim yaptırdığımı yaptırdıktan sonra 3 ay gibi bir süresi var. Ben o zaman burun ameliyatı olurum diye yaptırmıştım sonra hamile kaldım. Hatta dün akşam eşim de sordu şimdi yaptırsak olur mu diye. Aslı’da şimdi yaptırılacaklar olan sigortalarda var ama biraz pahalı.

Günaydın inşallah yerleşme kanamasıdır cnm hayırlısı olsun

Öyle bişey varmış şimdi biraz araştırıyorum
Ya benim önceden rahim ağzında yara vardı arada böyle lekelenmeler olurdu
Tedavi olduğumdan beri olmuyordu acaba dedim yine mi?
Umarım dediğin gibidir
Seni burada görmek güzel A Alya_sura88
Sen de denemelerdesin galiba
Hadi hayırlısı

Öyle olanları da var ama pahalı biraz
18 ay 12 ay ve 6 ay beklemeli paketler de var
Hamileyken yapılanı da var
Sigorta şirketinden değil de gitmek istediğin hastanenin kendi yaptığı da var

Ben tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum
12 ay beklemeli yaptırdım geçen sene
Bekleme sürem doldu
Şimdi 10 gebelik takibi + doğumu karşılıyormuş.
Anadolunun tamamlayici saglik sigortasi Tobb ve bayindir da gecerli olmuyor dedi dun telefonda gorustugum sigorta gorevlisi. Benim gittigim dr tobb bayindir ve koru da dogum yaptiriyormus. Koruyu eledim ucretsiz bile olsa tercih etmem.

Anadolunun tamamlayici saglik sigortasi Tobb ve bayindir da gecerli olmuyor dedi dun telefonda gorustugum sigorta gorevlisi. Benim gittigim dr tobb bayindir ve koru da dogum yaptiriyormus. Koruyu eledim ucretsiz bile olsa tercih etmem.

tamamlayıcı maalesef çok iyi hastanelerde geçmiyor
benim de Allianz, bayındır da geçmiyor
tobb etü de geçiyor ama belirli branşlarda (kadın doğum var mı yok mu bilmiyorum)

ben özel Eryaman hastanesini tercih ediyorum yakın diye.
o yüzden benim için iyi oldu.

koru dan allah korusun gerçekten.

Ben de arastirmaya daha yeni basladim bu hafta biraz daha arastirayim olmazsa hastanelerle yuzyuze goruseyim. Benim yas 34 oldugu icin beklemeli sigorta olsun bekleyeyim istemiyorum.

Teşekkür ederim canım. Siz de mi teksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…