Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef oldu canım

Kızlar nasılsınız benım kahvelıkle yapıskan akıntıyla boyle garıp bısey oldu kan gıbı degıl artık daha degısık valla bıtsın artık ya

Malesef oldu canım
Hayırlısı olsun canım. sıkma canını. Bi sonraki aya daha hazırlıklı bomba gibi girersin. Bu ay senin ayın olsun inşallah. Eşin de kendin de takviyeler kullanın, sağlıklı şeyler yemeye dikkat edin, yumurtlama takibi yapın. Olur Allah'ın izniyle. Üzme kendini.

evet valla kimse yok
bi eşim bi ben.
nasıl olacak hiç bilmiyorum
Bişey olmaz canım. Benim imkanım var diye geldim. İlacı aldıktan sonra ilk 3 saat yan etki gösteriyor. Sen günde 2 defa içmezsin de akşam yattıktan sonra peşpeşe iki defa içersin. Dengelemiş olursun. Biraz fazla uyursun ama dengeni kaybedip bişey olmasından iyidir. Onu dert etme.

Benim 3.2mm ya cok mu küçük 5haftalıktı dün tam
Benden de küçükmüş. Ben 4+6 da baktırdım. Ama araştırdığıma göre büyük olması sıkıntıymış küçük olması değil. Büyük olunca şekli deforme oluyormuş yırtılmalar olabiliyormuş. Ama küçük olunca normal boyutları yetişiyor genelde kısa sürede. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…