Hayır canım alınıyor. Sıradan bi vitamin. Yan etkisi bilmem nesi hiç bişeyi yok. Reçeteye de gerek yokReçetesiz alınıyo mu ben araştırdım reçete ile yazıyodu emin olamadim
Elbette bir de demire bakayim. Çok teşekkürlerDemir hayat diye bi sigorta var
hamileyken bile alınıyor
bunu da araştırmalarınıza dahil edebilirsiniz
MAşallah canım hayırlı olsun :) ilişkiden kaç gün sonra test yaptın ?Söz önce yaptığım erken gebelik testi.
Söz önce yaptığım erken gebelik testi.
Malesef oldu canımAdet sancısı hamilelikte de oluyor. Ama hamilelikte olanda sancı giriyor bir süre sonra geçiyor. Adette sancı daha uzun süreli oluyor ve sökülene kadar bitmiyor. Hatta sonrasında bile devam ediyor. İnşallah sancılarının sonucu kırmızılar olmaz.
Bende bu testle ıgrendm hatta senden daha sılıktıSöz önce yaptığım erken gebelik testi.
Amin amin canım öle dedigime bakma şuan bişey hissetmiyor ya insan hamile olduğunu bilmek istiyorAman bulantin olmasinda cano dua et rahat gecsin hamileligin :)
Teşekkür ederim canım. Siz de mi teksiniz ?
Söz önce yaptığım erken gebelik testi.
Hayırlısı olsun canım. sıkma canını. Bi sonraki aya daha hazırlıklı bomba gibi girersin. Bu ay senin ayın olsun inşallah. Eşin de kendin de takviyeler kullanın, sağlıklı şeyler yemeye dikkat edin, yumurtlama takibi yapın. Olur Allah'ın izniyle. Üzme kendini.Malesef oldu canım
Bişey olmaz canım. Benim imkanım var diye geldim. İlacı aldıktan sonra ilk 3 saat yan etki gösteriyor. Sen günde 2 defa içmezsin de akşam yattıktan sonra peşpeşe iki defa içersin. Dengelemiş olursun. Biraz fazla uyursun ama dengeni kaybedip bişey olmasından iyidir. Onu dert etme.evet valla kimse yok
bi eşim bi ben.
nasıl olacak hiç bilmiyorum
Benim 3.2mm ya cok mu küçük 5haftalıktı dün tam5 mm. Ama benim çok küçük belli ultrason fotoğrafından da :)
Hayırlı olsun canım. Bat ne zaman. İnşallah devamı da gelir sağlıkla.Söz önce yaptığım erken gebelik testi.
Benden de küçükmüş. Ben 4+6 da baktırdım. Ama araştırdığıma göre büyük olması sıkıntıymış küçük olması değil. Büyük olunca şekli deforme oluyormuş yırtılmalar olabiliyormuş. Ama küçük olunca normal boyutları yetişiyor genelde kısa sürede. Sıkma canınıBenim 3.2mm ya cok mu küçük 5haftalıktı dün tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?