Senin bebek bi yerleşemedi yaa nazlı mı olacak ne :) progestana devam et canım aksatma.Kızlar nasılsınız benım kahvelıkle yapıskan akıntıyla boyle garıp bısey oldu kan gıbı degıl artık daha degısık valla bıtsın artık ya
Canım27şubatta kaç mm olur sence ? Senilen hemen hemen aynıyız zaten biz.sen bu hesaplamaları iyi yapıyrsnBenden de küçükmüş. Ben 4+6 da baktırdım. Ama araştırdığıma göre büyük olması sıkıntıymış küçük olması değil. Büyük olunca şekli deforme oluyormuş yırtılmalar olabiliyormuş. Ama küçük olunca normal boyutları yetişiyor genelde kısa sürede. Sıkma canını
Kesenin nasıl, ne hızda büyüdüğünü hiç bilmiyorum canım maalesef. Bilsem yardımcı olmak isterdimCanım27şubatta kaç mm olur sence ? Senilen hemen hemen aynıyız zaten biz.sen bu hesaplamaları iyi yapıyrsn
Senin bebek bi yerleşemedi yaa nazlı mı olacak ne :) progestana devam et canım aksatma.
Ben baktım günde bir 2 mm büyüyormus ortalana.15mm falan olur o zman heralde benimKesenin nasıl, ne hızda büyüdüğünü hiç bilmiyorum canım maalesef. Bilsem yardımcı olmak isterdim
Ama aklımda, araştırcam bişeyler bulursam sana da söylerim.
Şimdi öğrendim canım günde ortalama 1mm büyüyormuş. 27 şubata 10 gün var. 10mm büyür yani 13 mm civarlarında olur en az. Bişey daha öğrendim 7mm civarlarında görünmeye başlıyormuş yolk sac. Bebeğin eşi yani. Onu gördükten sonra da boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Kalp atışını duyduktan sonra bi rahat nefes alıcaz inşallah.Canım27şubatta kaç mm olur sence ? Senilen hemen hemen aynıyız zaten biz.sen bu hesaplamaları iyi yapıyrsn
Ah canım inşallah ya evet bende öyle buldum dgru.zaten yolk sac varsa bebek olusmustur. Allahınzniyle bizde görürürz umarım bebeğimizi. Benim sata göre 4+5 bugün uktrasona göre 5+1 .Şimdi öğrendim canım günde ortalama 1mm büyüyormuş. 27 şubata 10 gün var. 10mm büyür yani 13 mm civarlarında olur en az. Bişey daha öğrendim 7mm civarlarında görünmeye başlıyormuş yolk sac. Bebeğin eşi yani. Onu gördükten sonra da boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Kalp atışını duyduktan sonra bi rahat nefes alıcaz inşallah.
Düşük riski olsa ultrasonda kanama alanı görünüyor anlıyorlar canım. İçini ferah tut. Dediğin gibi nolur nolmaz diye yazmış. 12 haftaya kadar oluyor diyor doktorlar. Sonrasında olması sıkıntıymış.Progestan bugun bıtıyo cnm carsamba gudıcem dr a onlarda bakınca dusuk rıskı ultrasonda gormuyo ama nolur normal dıye ılac verıyo ya bıtsın artık ıcımmı cok dar yer yapıyo kendıne anlamadm haftaya 8 dolcak vaşla cokmu nazlı benı uzuyo
İnşallah canım. Sat'a göre değil yumurtlamaya göre hesaplıyor çünkü ultrason. Yumurtlama gününden bugüne kadar geçen süreyi hesapla üzerine 2 hafta ekle.Ah canım inşallah ya evet bende öyle buldum dgru.zaten yolk sac varsa bebek olusmustur. Allahınzniyle bizde görürürz umarım bebeğimizi. Benim sata göre 4+5 bugün uktrasona göre 5+1 .
Ay ıns ozamana kdr bıter belkı progestan a devam ettırır onuda ıcer ıcenmalngıbı oldum ıyıce herseyde mıdemı bulandırıyor benımkı kızmı olcak ne baksana yerlesenyeelese bıtıremedı yaramaz bıde en yukarı turunmus ultrason kagıdındaDüşük riski olsa ultrasonda kanama alanı görünüyor anlıyorlar canım. İçini ferah tut. Dediğin gibi nolur nolmaz diye yazmış. 12 haftaya kadar oluyor diyor doktorlar. Sonrasında olması sıkıntıymış.
Hayırlı olsun canım. Bat ne zaman. İnşallah devamı da gelir sağlıkla.
MAşallah canım hayırlı olsun :) ilişkiden kaç gün sonra test yaptın ?
İki çizgi gördüm sankiiii
Bende bu testle ıgrendm hatta senden daha sılıktı
gayet 2 çizgi görüyorum
İlaç bitmek üzere diyorsun. Bana doktor bi kaç günden sonra alışırsın demişti. Sende alışma durumu olmadı mı ?Ay ıns ozamana kdr bıter belkı progestan a devam ettırır onuda ıcer ıcenmalngıbı oldum ıyıce herseyde mıdemı bulandırıyor benımkı kızmı olcak ne baksana yerlesenyeelese bıtıremedı yaramaz bıde en yukarı turunmus ultrason kagıdında
Hadi bakalım az kalmış :) kan verecek misin ne düşünüyorsun.22 şubat canım
Yok canım daha vermeyeceğim. Normal gebelik testinde biraz koyulaşsın da öyle veririm. Çok strese girmek istemiyorum.Hadi bakalım az kalmış :) kan verecek misin ne düşünüyorsun.
Katılıyorum canım. Hemen eklemişsin hamilelik takvimini :) yumurtla gününü söylede hesapliim kaç haftalık kaç günlük olduğunu :)Yok canım daha vermeyeceğim. Normal gebelik testinde biraz koyulaşsın da öyle veririm. Çok strese girmek istemiyorum.
mm cnm bkıyrm smdi hemenPrmm şurda çok güzel anlatmışlar canım. Müsait olunca bi okursun.
https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_2501.htm
Uğur getirsin diye totem yaptım. Yumurtaya göre 3+3 hesapladım ben. 9 şubat yunurtlama günü:)). Ama bence 7 şubat filandı çünkü o zaman geldi yumurtlama akıntım.Katılıyorum canım. Hemen eklemişsin hamilelik takvimini :) yumurtla gününü söylede hesapliim kaç haftalık kaç günlük olduğunu :)
Ayyy çok minnak. İyi yapmışsın canım. Bende totem yaptım doktorlar kimyasal deyince ama tuttu :)Uğur getirsin diye totem yaptım. Yumurtaya göre 3+3 hesapladım ben. 9 şubat yunurtlama günü:)). Ama bence 7 şubat filandı çünkü o zaman geldi yumurtlama akıntım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?