Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız benım kahvelıkle yapıskan akıntıyla boyle garıp bısey oldu kan gıbı degıl artık daha degısık valla bıtsın artık ya
Senin bebek bi yerleşemedi yaa nazlı mı olacak ne :) progestana devam et canım aksatma.

Canım27şubatta kaç mm olur sence ? Senilen hemen hemen aynıyız zaten biz.sen bu hesaplamaları iyi yapıyrsn

Canım27şubatta kaç mm olur sence ? Senilen hemen hemen aynıyız zaten biz.sen bu hesaplamaları iyi yapıyrsn
Kesenin nasıl, ne hızda büyüdüğünü hiç bilmiyorum canım maalesef. Bilsem yardımcı olmak isterdim
Ama aklımda, araştırcam bişeyler bulursam sana da söylerim.

Progestan bugun bıtıyo cnm carsamba gudıcem dr a onlarda bakınca dusuk rıskı ultrasonda gormuyo ama nolur normal dıye ılac verıyo ya bıtsın artık ıcımmı cok dar yer yapıyo kendıne anlamadm haftaya 8 dolcak vaşla cokmu nazlı benı uzuyo
Senin bebek bi yerleşemedi yaa nazlı mı olacak ne :) progestana devam et canım aksatma.

Kesenin nasıl, ne hızda büyüdüğünü hiç bilmiyorum canım maalesef. Bilsem yardımcı olmak isterdim
Ama aklımda, araştırcam bişeyler bulursam sana da söylerim.
Ben baktım günde bir 2 mm büyüyormus ortalana.15mm falan olur o zman heralde benim

Şimdi öğrendim canım günde ortalama 1mm büyüyormuş. 27 şubata 10 gün var. 10mm büyür yani 13 mm civarlarında olur en az. Bişey daha öğrendim 7mm civarlarında görünmeye başlıyormuş yolk sac. Bebeğin eşi yani. Onu gördükten sonra da boş gebelik ihtimali ortadan kalkıyor. Kalp atışını duyduktan sonra bi rahat nefes alıcaz inşallah.

Ah canım inşallah ya evet bende öyle buldum dgru.zaten yolk sac varsa bebek olusmustur. Allahınzniyle bizde görürürz umarım bebeğimizi. Benim sata göre 4+5 bugün uktrasona göre 5+1 .

Düşük riski olsa ultrasonda kanama alanı görünüyor anlıyorlar canım. İçini ferah tut. Dediğin gibi nolur nolmaz diye yazmış. 12 haftaya kadar oluyor diyor doktorlar. Sonrasında olması sıkıntıymış.

Ah canım inşallah ya evet bende öyle buldum dgru.zaten yolk sac varsa bebek olusmustur. Allahınzniyle bizde görürürz umarım bebeğimizi. Benim sata göre 4+5 bugün uktrasona göre 5+1 .
İnşallah canım. Sat'a göre değil yumurtlamaya göre hesaplıyor çünkü ultrason. Yumurtlama gününden bugüne kadar geçen süreyi hesapla üzerine 2 hafta ekle.

Ay ıns ozamana kdr bıter belkı progestan a devam ettırır onuda ıcer ıcenmalngıbı oldum ıyıce herseyde mıdemı bulandırıyor benımkı kızmı olcak ne baksana yerlesenyeelese bıtıremedı yaramaz bıde en yukarı turunmus ultrason kagıdında

MAşallah canım hayırlı olsun :) ilişkiden kaç gün sonra test yaptın ?

İki çizgi gördüm sankiiii

Canım ilişkiden 8 gün sonra yapmıştım ilk testi. Bu 9. Gün.

Bende bu testle ıgrendm hatta senden daha sılıktı

Ay canım inşallah sağlıkla gelir yavrum. Çok korkuyorum.

gayet 2 çizgi görüyorum

:)))

İlaç bitmek üzere diyorsun. Bana doktor bi kaç günden sonra alışırsın demişti. Sende alışma durumu olmadı mı ?
Yukarda olması çok güzel canım. Aşağıda olunca sıkıntı oluyor. Benim de ortalarda.

Yok canım daha vermeyeceğim. Normal gebelik testinde biraz koyulaşsın da öyle veririm. Çok strese girmek istemiyorum.
Katılıyorum canım. Hemen eklemişsin hamilelik takvimini :) yumurtla gününü söylede hesapliim kaç haftalık kaç günlük olduğunu :)

Katılıyorum canım. Hemen eklemişsin hamilelik takvimini :) yumurtla gününü söylede hesapliim kaç haftalık kaç günlük olduğunu :)
Uğur getirsin diye totem yaptım. Yumurtaya göre 3+3 hesapladım ben. 9 şubat yunurtlama günü:)). Ama bence 7 şubat filandı çünkü o zaman geldi yumurtlama akıntım.

Uğur getirsin diye totem yaptım. Yumurtaya göre 3+3 hesapladım ben. 9 şubat yunurtlama günü:)). Ama bence 7 şubat filandı çünkü o zaman geldi yumurtlama akıntım.
Ayyy çok minnak. İyi yapmışsın canım. Bende totem yaptım doktorlar kimyasal deyince ama tuttu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…