- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
İnşallah benimki de kimyasal filan olmaz. Şimdi bu erken gebelik testinde 10mg hcg yi ölçüyormuş. Prediktor de 20mg benim ikisinde de silik çıkıyor henüzAyyy çok minnak. İyi yapmışsın canım. Bende totem yaptım doktorlar kimyasal deyince ama tuttu :)
200-300 olduğunda bile silik oluyor canım. Baya yükselmesi lazım tam koyu olması için. Tam koyu olacak kadar yükseldiğinde de kimyasal riski kalkıyor ortadan. Ama sende çoğul olma ihtimali var. Hızlı yükselebilir bize göre.İnşallah benimki de kimyasal filan olmaz. Şimdi bu erken gebelik testinde 10mg hcg yi ölçüyormuş. Prediktor de 20mg benim ikisinde de silik çıkıyor henüz
Gözünn aydınn canım tebrik ederim inşallah herşey güzel güzel ilerler hayırlı olsunnİnşallah benimki de kimyasal filan olmaz. Şimdi bu erken gebelik testinde 10mg hcg yi ölçüyormuş. Prediktor de 20mg benim ikisinde de silik çıkıyor henüz
Hamilelik takvimlerinden yazıları okuyamıyoruzGözünn aydınn canım tebrik ederim inşallah herşey güzel güzel ilerler hayırlı olsunnaramıza hoşgeldin bata kadar korkudan ölenler kulubu :) amaa napıyoruz pozitif düşünüyoruz pozitif oluyor herşeyy. Ayy durr bende takvim yapiim ne güzel durmuş :))
Daha dur bakalım dahada çoğalacaz :)) Amin amin. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hamilelik takvimlerinden yazıları okuyamıyoruzne güzel maşallah. Rabbim sayılarını arttırsın :)
Canım kesede bebeği gördün mü senHamilelik takvimlerinden yazıları okuyamıyoruzne güzel maşallah. Rabbim sayılarını arttırsın :)
Ayy beraber bekliyoruz desene canm bat ne zaman senin benim 2şubatZaman gectikce stresim azaldi ama benim bu ay birde esime gida takviyesi yaptım kendimede iyi hissediyorum adetimde 28 gune dustu tekrar insallah bebegimizde gelir yakin zamanda
Canım yumurtlamaya göre kaç hafta kaç gün nasıl hesaplanıyor benim sata göre 3+4Hamilelik takvimlerinden yazıları okuyamıyoruzne güzel maşallah. Rabbim sayılarını arttırsın :)
Amin canım inşallah sen devam et çalışmaya ayda birgün geliyor o kısmet atlama istiyorsun sonuctaInsallah canim bu ayi es gecicektim ama gecemedim umarim ugurlu gelir bize
Bugün de hıçkırık oldu çok ilginç
Bende diyodum aserme yok bulanti yok nasil hamilelik bu diyeAmin amin canım öle dedigime bakma şuan bişey hissetmiyor ya insan hamile olduğunu bilmek istiyor
Ben topiğe gireli iki hafta filan oldu. O zaman biri burada demişti ki burası uğurlu sonradangelenler hep hamile kaldılar. O zaman ben de demiştim ki beni yalnız bırakmayın şimdi allah bana da nasip etti inşallah. Kendimi zor tutuyorum inan kan vermemek için. Ve hep derdim ki erken öğrenmek dezavantaj hakikaten öyle çok uzun süre bekliyor insan :))Gözünn aydınn canım tebrik ederim inşallah herşey güzel güzel ilerler hayırlı olsunnaramıza hoşgeldin bata kadar korkudan ölenler kulubu :) amaa napıyoruz pozitif düşünüyoruz pozitif oluyor herşeyy. Ayy durr bende takvim yapiim ne güzel durmuş :))
Yok canım. Benim kese 5 mm daha. 15 mm de görülüyormuş bebiş:) biraz daha bekliycem onun için.Canım kesede bebeği gördün mü sen
Ağzımız hayra açalım:))) çoğul gebelik çok zor. Mesela oğlandakini de hesapladım. Tam bu gün 21. Miş değerim. Adetten 6 gün sonra 1560 çıkmıştı onda da üçüzlerde adetten bir gün önce 16.000 çıkmıştı.200-300 olduğunda bile silik oluyor canım. Baya yükselmesi lazım tam koyu olması için. Tam koyu olacak kadar yükseldiğinde de kimyasal riski kalkıyor ortadan. Ama sende çoğul olma ihtimali var. Hızlı yükselebilir bize göre.
Bebek başına 5000 olsa adetten 3 gün önce 2500 olsa 5 gün önce 1250 olur. Bu da kopkoyu bi idrar testi demek. Doğru çoğul olamaz gibi görünüyor. Tersten hesap yapmaya başladım iyice kafayı yedimAğzımız hayra açalım:))) çoğul gebelik çok zor. Mesela oğlandakini de hesapladım. Tam bu gün 21. Miş değerim. Adetten 6 gün sonra 1560 çıkmıştı onda da üçüzlerde adetten bir gün önce 16.000 çıkmıştı.
Çok şükür canım banada uğurlu geldi vallahi :)) haberler geldi geldi sonra benden haber geldi bak arkamdan sen geldin :)) ne güzel. Ya bence kan verme ben dün sonucu beklerken ölcem sandım nasıl çarpıntım oldu heyecandan iki katı olmuş mu diye. Ama artık öğrendinde hemde erkennndennn :)) bilmiyorum benim fikrim bu.Ben topiğe gireli iki hafta filan oldu. O zaman biri burada demişti ki burası uğurlu sonradangelenler hep hamile kaldılar. O zaman ben de demiştim ki beni yalnız bırakmayın şimdi allah bana da nasip etti inşallah. Kendimi zor tutuyorum inan kan vermemek için. Ve hep derdim ki erken öğrenmek dezavantaj hakikaten öyle çok uzun süre bekliyor insan :))
Maşallahınn varr canımm korkuyorum ben prof olacaksın okul hayatına geri döneceksin diye :)))Bebek başına 5000 olsa adetten 3 gün önce 2500 olsa 5 gün önce 1250 olur. Bu da kopkoyu bi idrar testi demek. Doğru çoğul olamaz gibi görünüyor. Tersten hesap yapmaya başladım iyice kafayı yedim
Tıp mı yazsam bi deMaşallahınn varr canımm korkuyorum ben prof olacaksın okul hayatına geri döneceksin diye :)))
Hiç kesmemişş hemdee bidaha okuu :))Tıp mı yazsam bi dematematik kesmedi beni
Aminn canım. Demekki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruzz :)Kimyasal degil icin rahat olsun
Benim bulantilarim basladiginda aglamistim annemin hakkini nasil oderim ne kadar zormus bide uzdugum zamanlar dedim kendi kendimeama anneler cabuk affediyor cocuklarini Rabbim bizide anlayan evlatlar olmalarini nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?