Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah benimki de kimyasal filan olmaz. Şimdi bu erken gebelik testinde 10mg hcg yi ölçüyormuş. Prediktor de 20mg benim ikisinde de silik çıkıyor henüz
200-300 olduğunda bile silik oluyor canım. Baya yükselmesi lazım tam koyu olması için. Tam koyu olacak kadar yükseldiğinde de kimyasal riski kalkıyor ortadan. Ama sende çoğul olma ihtimali var. Hızlı yükselebilir bize göre.

İnşallah benimki de kimyasal filan olmaz. Şimdi bu erken gebelik testinde 10mg hcg yi ölçüyormuş. Prediktor de 20mg benim ikisinde de silik çıkıyor henüz
Gözünn aydınn canım tebrik ederim inşallah herşey güzel güzel ilerler hayırlı olsunn aramıza hoşgeldin bata kadar korkudan ölenler kulubu :) amaa napıyoruz pozitif düşünüyoruz pozitif oluyor herşeyy. Ayy durr bende takvim yapiim ne güzel durmuş :))

Hamilelik takvimlerinden yazıları okuyamıyoruz ne güzel maşallah. Rabbim sayılarını arttırsın :)

Ben topiğe gireli iki hafta filan oldu. O zaman biri burada demişti ki burası uğurlu sonradangelenler hep hamile kaldılar. O zaman ben de demiştim ki beni yalnız bırakmayın şimdi allah bana da nasip etti inşallah. Kendimi zor tutuyorum inan kan vermemek için. Ve hep derdim ki erken öğrenmek dezavantaj hakikaten öyle çok uzun süre bekliyor insan :))

Ağzımız hayra açalım:))) çoğul gebelik çok zor. Mesela oğlandakini de hesapladım. Tam bu gün 21. Miş değerim. Adetten 6 gün sonra 1560 çıkmıştı onda da üçüzlerde adetten bir gün önce 16.000 çıkmıştı.

Bebek başına 5000 olsa adetten 3 gün önce 2500 olsa 5 gün önce 1250 olur. Bu da kopkoyu bi idrar testi demek. Doğru çoğul olamaz gibi görünüyor. Tersten hesap yapmaya başladım iyice kafayı yedim

Çok şükür canım banada uğurlu geldi vallahi :)) haberler geldi geldi sonra benden haber geldi bak arkamdan sen geldin :)) ne güzel. Ya bence kan verme ben dün sonucu beklerken ölcem sandım nasıl çarpıntım oldu heyecandan iki katı olmuş mu diye. Ama artık öğrendinde hemde erkennndennn :)) bilmiyorum benim fikrim bu.

Bebek başına 5000 olsa adetten 3 gün önce 2500 olsa 5 gün önce 1250 olur. Bu da kopkoyu bi idrar testi demek. Doğru çoğul olamaz gibi görünüyor. Tersten hesap yapmaya başladım iyice kafayı yedim
Maşallahınn varr canımm korkuyorum ben prof olacaksın okul hayatına geri döneceksin diye :)))

Aminn canım. Demekki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…