Evladımı okuturum artık benden geçtiHiç kesmemişş hemdee bidaha okuu :))
Yok ya suan kafa guzel ıldu ınankı bı normal bı dokunuyo leyla gıbı yukarda gordm ben sankıİlaç bitmek üzere diyorsun. Bana doktor bi kaç günden sonra alışırsın demişti. Sende alışma durumu olmadı mı ?
Yukarda olması çok güzel canım. Aşağıda olunca sıkıntı oluyor. Benim de ortalarda.
Çok şükür canım banada uğurlu geldi vallahi :)) haberler geldi geldi sonra benden haber geldi bak arkamdan sen geldin :)) ne güzel. Ya bence kan verme ben dün sonucu beklerken ölcem sandım nasıl çarpıntım oldu heyecandan iki katı olmuş mu diye. Ama artık öğrendinde hemde erkennndennn :)) bilmiyorum benim fikrim bu.
Tam ortalı çeksene canım fotoğrafı bu şekilde yukarda görünür zaten.Yok ya suan kafa guzel ıldu ınankı bı normal bı dokunuyo leyla gıbı yukarda gordm ben sankı
Ne zaman 15 mm olur dedi peki canım sanaYok canım. Benim kese 5 mm daha. 15 mm de görülüyormuş bebiş:) biraz daha bekliycem onun için.
Hadi bakalım benide gorecez:)Bende diyodum aserme yok bulanti yok nasil hamilelik bu diyedemez olaydim yani o derece oldum
Boşver canım inan bu meraktan daha beter birşey. Birde kimseye söylemeyin bence o daha çok insanı strese sokuyor. Birde insanlar soruyorlar hemen kaç gün geciktinn diyee bilseler 5-6 gün var :)) inanmıyorlar ozaman hamile olduğuna öyle şey mi olur diyorlarr :)İşte o stresi yaşamak inan istemiyorum. Eşim kan ver dedi ama bekleyeceğim biraz daha en azından perşembye kadar beklesem çok çok iyi olur.
Evde cnm buyutsene gotoyuTam ortalı çeksene canım fotoğrafı bu şekilde yukarda görünür zaten.
Baksana artıların oldu yer bebek ya kesenın ıcınde yukarda dıye dedımEvde cnm buyutsene gotoyu
Evet canım benim 27 subat sen 2 subat yazmissin ama sanirim 2 mart o aramizda pek birsey yok ben senden 3 gun once olcamAyy beraber bekliyoruz desene canm bat ne zaman senin benim 2şubat
Atlamadim canim degerlendim ama ayak dikme olayını yapmadim onemsemedim bu ay nedense kafam rahatti ama iliski oldu simdi son 10 gun kismetseAmin canım inşallah sen devam et çalışmaya ayda birgün geliyor o kısmet atlama istiyorsun sonucta
Tamam çok teşekkürler :) birde son olarak çinko kullandınız mı ?Hayır canım alınıyor. Sıradan bi vitamin. Yan etkisi bilmem nesi hiç bişeyi yok. Reçeteye de gerek yok
Canım bende ayağımı falan dikmedim onlara takılma. O sıvının %5i spermmiş zaten geris koruyucu sıvı o da 2 dk içinde ulaşıyormuş ulaşacağı yereAtlamadim canim degerlendim ama ayak dikme olayını yapmadim onemsemedim bu ay nedense kafam rahatti ama iliski oldu simdi son 10 gun kismetse
Oyy ya inanmıyorum ne zaman gözüktü canım burdaBaksana artıların oldu yer bebek ya kesenın ıcınde yukarda dıye dedım
Ay inşallah kzuum ya ama benim o umudum kalmadi hep bu ay bi his vardı olcak gibi ama şiddetli kasik bel ağrısı çekiyorum adet tede agrim oluyor ama 8 gun var ovulasyon dqn beridir de agrim var 1 haftayi geçecek nerdeyse geçeceği yerde şiddetini arttirdi gece uyuyamadim agridan ağlatti sonra rahatlamisim biraz uyumusum bu sefer sabah uyaninca tekrar ayni sey oldu inşallah kotu bisey yokturİnşallah gerek kalmaz canımmm bu ay gelecek sıpalar ben inanıyorum :)
Pazartesı 6+1 de alttan gozuktu kalp atısıda bar duzenlı dedı dr cnmOyy ya inanmıyorum ne zaman gözüktü canım burda
Karından gizukmezmi acabaPazartesı 6+1 de alttan gozuktu kalp atısıda bar duzenlı dedı dr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?