Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende ayağımı falan dikmedim onlara takılma. O sıvının %5i spermmiş zaten geris koruyucu sıvı o da 2 dk içinde ulaşıyormuş ulaşacağı yere
Icimi rahatlattin canim cok saol bende oyle dusunmustum ama gorumcem ayagini dikmezsen olmaz demisti insanin kafasi karisiyor yinede umarim tutmustur sürpriz olur.

Ne zaman 15 mm olur dedi peki canım sana
Söylemedi canım. Perşembe 5 mm'ydi günde 1 mm büyüyormuş iki hafta sonra ortalama 19 mm yani 2 cm'e yakın olacak. Folk sac'ı da bebeği de net bi şekilde görüyor olmamız gerekir bakalım hayırlısı.

Icimi rahatlattin canim cok saol bende oyle dusunmustum ama gorumcem ayagini dikmezsen olmaz demisti insanin kafasi karisiyor yinede umarim tutmustur sürpriz olur.
Ayağını dikmeden olmazsa bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor ? Veya ben nasıl kaldım ahh bu görümceler :)) Benim ayın 5inde çatladı yumurtam. Ayın 4ünde ilişki oldu ve 10 dk sonra ayağa kalktım.

Tamam çok teşekkürler :) birde son olarak çinko kullandınız mı ?
Evet eşim çinko da kullandı. Bunları kullandığım ay hamile kaldığım için hangisi vesile oldu bilemedim açıkçası. Hatta kızlara da söyledim o kadar çok şey kullandık ki biri sorsa ne yaptın da hamile kaldın dese anlatamıycam diye

Ayağını dikmeden olmazsa bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor ? Veya ben nasıl kaldım ahh bu görümceler :)) Benim ayın 5inde çatladı yumurtam. Ayın 4ünde ilişki oldu ve 10 dk sonra ayağa kalktım.
2-3 dk'da ulaşıyormuş normal bir sperm. Daha hızlı ve daha yavaş olanı da olabilir tabi.

Kızlar sağ kasığım uyandığımdan beri çok ağrıyor. Normal mi acaba ? @Hilal coban E Efulimm41
Ohoo daha ne kasık ağrıları çekeceksin. Yerinde duramayacak kadar şiddetli ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok. Bebek yerleşiyor. Bu da rahim kaslarını gerip ağrıya neden oluyor. Zaman zaman kasıklarında bacaklarında ve belinde ağrılar hissedeceksin. Normal bunlar.

Tamam tamam çekeriim normal olsunda. Birine yazdığını görnüştümde uzun sürmüyor ağrılar ara ara oluyor diye benimkide sabahtan beri sürünce soriim dedim.

büyütmek değil küçültmek gerekiyor canım. Rahim tam görünmüyor çünkü bir kısmı var fotoğrafta. Sen öyle gördüysen öyledir tekrar bakmaya gerek yok.
Hemnormal kahıt evde cnm kagıtta sag ustte gozukuyo bebekte yukarı tutunmus gıbıydı bakalm

B Bs001 canım ne farkettim. 5 mm'den geri saydım 1mm olan gün yerleşme kanamamın bittiği günün ertesi gününe denk geldi. Demekki bebek yerleşirken büyümüyor. Yerini beğendikten yerleştikten sonra günde 1 mm büyüyerek devam ediyor. İlk zamanlarda böyle tabi bu rakam.

Tamam tamam çekeriim normal olsunda. Birine yazdığını görnüştümde uzun sürmüyor ağrılar ara ara oluyor diye benimkide sabahtan beri sürünce soriim dedim.
Benim dünki de saatlerce sürdü. Normalmiş ama. Herkesin ağrı eşiği aynı olmuyor.

Bende duramıyorum yatakta ya hemen duş

İnşallah gittiğimde görürüm ya ben yoksa burda ancak 1 ay sonra gidebilirim
Söylemedi canım. Perşembe 5 mm'ydi günde 1 mm büyüyormuş iki hafta sonra ortalama 19 mm yani 2 cm'e yakın olacak. Folk sac'ı da bebeği de net bi şekilde görüyor olmamız gerekir bakalım hayırlısı.

Bende hiç kanama olmadi değil kanama. Leke bile olmadı o yüzden ne zaman yerleşti bilemiyorum

Canım bence de ayak uzatma olayı diye bişiy yok. Giden en geç beş dakika içinde gidiyor. Gidemeyen de geri çıkıyor basınç etkisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…