Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım . İnş bebeği görürsün kalp atısını duyarsın 8.haftaya kadar yolu var acele etme stres yapma
7. Haftaya dayanamam diye korktum canım keseyi de görmedim daha yoksa bekleyim bir hafta daha diyorum inşallah gösterir de kalbinde duyarur bebegim

Canım bende sivilce falanda çıkmaya başladı ya ondan tekrarladım yoksa gündüz konuşmuştuk. Adet mi geliyor acaba.
Sanmam canım. Bende de sivilce çıktı adet zamanı olan gibi. Ama olmadım. Zaten sancı aynı adet sancısı gibi ama adet sancısı gibi uzun sürmüyor 1-2 saat olup geçiyor ayırt ediliyor yani.

7. Haftaya dayanamam diye korktum canım keseyi de görmedim daha yoksa bekleyim bir hafta daha diyorum inşallah gösterir de kalbinde duyarur bebegim
Hiç belli olmaz canım. Senin yumurtlamanda çabuk oldu. Gelişmesi de çabuk olmuş olabilir. Ama olurda duymazsan moralini bozma diye diyoruz. Keseyi kesin görürsün ama.

İnşallah canım insan bir an önce kendini göstersin ve güzelce büyüsün gelişsin istıyor . Dayanıcaz napalım ben her dr a gittiğimde yüreğim agzımda pluyor

Ayy ben 5teyim bu hafta biter inşallah senin gibi. Tabi böyle olması gerekiyorsa da razıyım ben çekerim napiim.
ben evde hep yatiyorum.kendimi sicak tutuyorum.ne kadar dinlenirsen o kadar çabuk gecer.kaynanamlarda is yapiyordum.resmen ağrilarim aziyordu.
Bunun dinlenmekle de ilgisi var.en son 4 5 gun önce agridi çok is yapmistim.
Bence dinlenmek üstüne battaniye örtmek bunun ilacı.
Ama o bitti bu seferde dayanilmaz mide bulantilari basladı.biri bitiyor öteki basliyor.umarim kolay atlatursin canim.

Sanmam canım. Bende de sivilce çıktı adet zamanı olan gibi. Ama olmadım. Zaten sancı aynı adet sancısı gibi ama adet sancısı gibi uzun sürmüyor 1-2 saat olup geçiyor ayırt ediliyor yani.
Anladım canım. Bekleyelim bakalım. Ne yazıldıysa o olacak.

İnşallah canım insan bir an önce kendini göstersin ve güzelce büyüsün gelişsin istıyor . Dayanıcaz napalım ben her dr a gittiğimde yüreğim agzımda pluyor
Canım ben daha hiç doktora gözükmedi m ondan çok meraklıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Ayy mide bulantısına hiç dayanamam yaa. Sancıya razıyım böyle devam edeyim

Dayanamiyorum bende ama arastirmalar mide bulantisi olanlarda dusük riski az olur diyor.onun icin teselli ediyorum kendimi.
İyi yanı da varmış o zaman. :) annemde hiç mide bulantısı olmamış. Bende de olmamasını umut ediyorum. Hayırlısı artık :)

Aynen canım hakkında hayırlısı. 2 gün kaldı şunun şurasında. Bat geçtikten sonra hızla yükselişe geçer. Pazartesi kan verecek misin?
Vericem canım doktorum ver beni ara dedi. Saat farketmez dimi üç gün geçmiş oluyor. Diğer ikisini saat 3de yani aynı saatte vermiştim.

Vericem canım doktorum ver beni ara dedi. Saat farketmez dimi üç gün geçmiş oluyor. Diğer ikisini saat 3de yani aynı saatte vermiştim.
Yine aynı saatlerde olsa daha iyi olur tabi. Ama çokta farketmez. Zaten fazlasıyla katlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…