7. Haftaya dayanamam diye korktum canım keseyi de görmedim daha yoksa bekleyim bir hafta daha diyorum inşallah gösterir de kalbinde duyarur bebegimAnladım canım . İnş bebeği görürsün kalp atısını duyarsın 8.haftaya kadar yolu var acele etme stres yapma
Sanmam canım. Bende de sivilce çıktı adet zamanı olan gibi. Ama olmadım. Zaten sancı aynı adet sancısı gibi ama adet sancısı gibi uzun sürmüyor 1-2 saat olup geçiyor ayırt ediliyor yani.Canım bende sivilce falanda çıkmaya başladı ya ondan tekrarladım yoksa gündüz konuşmuştuk. Adet mi geliyor acaba.
Hiç belli olmaz canım. Senin yumurtlamanda çabuk oldu. Gelişmesi de çabuk olmuş olabilir. Ama olurda duymazsan moralini bozma diye diyoruz. Keseyi kesin görürsün ama.7. Haftaya dayanamam diye korktum canım keseyi de görmedim daha yoksa bekleyim bir hafta daha diyorum inşallah gösterir de kalbinde duyarur bebegim
İnşallah canım insan bir an önce kendini göstersin ve güzelce büyüsün gelişsin istıyor . Dayanıcaz napalım ben her dr a gittiğimde yüreğim agzımda pluyor7. Haftaya dayanamam diye korktum canım keseyi de görmedim daha yoksa bekleyim bir hafta daha diyorum inşallah gösterir de kalbinde duyarur bebegim
ben evde hep yatiyorum.kendimi sicak tutuyorum.ne kadar dinlenirsen o kadar çabuk gecer.kaynanamlarda is yapiyordum.resmen ağrilarim aziyordu.Ayy ben 5teyim bu hafta biter inşallah senin gibi. Tabi böyle olması gerekiyorsa da razıyım ben çekerim napiim.
Anladım canım. Bekleyelim bakalım. Ne yazıldıysa o olacak.Sanmam canım. Bende de sivilce çıktı adet zamanı olan gibi. Ama olmadım. Zaten sancı aynı adet sancısı gibi ama adet sancısı gibi uzun sürmüyor 1-2 saat olup geçiyor ayırt ediliyor yani.
İnşallah canım inşallah su bir hafta geçmez artikHiç belli olmaz canım. Senin yumurtlamanda çabuk oldu. Gelişmesi de çabuk olmuş olabilir. Ama olurda duymazsan moralini bozma diye diyoruz. Keseyi kesin görürsün ama.
Canım ben daha hiç doktora gözükmedi m ondan çok meraklıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsünİnşallah canım insan bir an önce kendini göstersin ve güzelce büyüsün gelişsin istıyor . Dayanıcaz napalım ben her dr a gittiğimde yüreğim agzımda pluyor
Ayy mide bulantısına hiç dayanamam yaa. Sancıya razıyım böyle devam edeyimben evde hep yatiyorum.kendimi sicak tutuyorum.ne kadar dinlenirsen o kadar çabuk gecer.kaynanamlarda is yapiyordum.resmen ağrilarim aziyordu.
Bunun dinlenmekle de ilgisi var.en son 4 5 gun önce agridi çok is yapmistim.
Bence dinlenmek üstüne battaniye örtmek bunun ilacı.
Ama o bitti bu seferde dayanilmaz mide bulantilari basladı.biri bitiyor öteki basliyor.umarim kolay atlatursin canim.
Aynen canım hakkında hayırlısı. 2 gün kaldı şunun şurasında. Bat geçtikten sonra hızla yükselişe geçer. Pazartesi kan verecek misin?Anladım canım. Bekleyelim bakalım. Ne yazıldıysa o olacak.
Dayanamiyorum bende ama arastirmalar mide bulantisi olanlarda dusük riski az olur diyor.onun icin teselli ediyorum kendimi.Ayy mide bulantısına hiç dayanamam yaa. Sancıya razıyım böyle devam edeyim
İyi yanı da varmış o zaman. :) annemde hiç mide bulantısı olmamış. Bende de olmamasını umut ediyorum. Hayırlısı artık :)Dayanamiyorum bende ama arastirmalar mide bulantisi olanlarda dusük riski az olur diyor.onun icin teselli ediyorum kendimi.
Vericem canım doktorum ver beni ara dedi. Saat farketmez dimi üç gün geçmiş oluyor. Diğer ikisini saat 3de yani aynı saatte vermiştim.Aynen canım hakkında hayırlısı. 2 gün kaldı şunun şurasında. Bat geçtikten sonra hızla yükselişe geçer. Pazartesi kan verecek misin?
Yine aynı saatlerde olsa daha iyi olur tabi. Ama çokta farketmez. Zaten fazlasıyla katlayacaktır.Vericem canım doktorum ver beni ara dedi. Saat farketmez dimi üç gün geçmiş oluyor. Diğer ikisini saat 3de yani aynı saatte vermiştim.
Hadi ya neresindenZonguldak bende zonguldaklıyım canım
Hic gitmedim ama komsularim var karaisali:)Aynen öyle olaysız oralar güzel sakin bende Karaisalıliyim bilir misin canım ama merkezde oturuyor annemler
150 falan mı olurYine aynı saatlerde olsa daha iyi olur tabi. Ama çokta farketmez. Zaten fazlasıyla katlayacaktır.
Canim senin ilk.cocukmu olcak nasipseCanım ben daha hiç doktora gözükmedi m ondan çok meraklıyım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
yvz13 nasilsin kuzum nasil gidiyor :))
Rabbim kolaylik versin canim.İyi yanı da varmış o zaman. :) annemde hiç mide bulantısı olmamış. Bende de olmamasını umut ediyorum. Hayırlısı artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?