Aynen canım. 2 gün sonunda 100 olmalı. 1 gün sonrada %50 artış gerekiyor yani 150 olmalı. Bence fazlasıyla geçecek ama.150 falan mı olur
Hamilelikte grip çok zor yaa. İlaç yok bitki çayı yok. Bi tek ıhlamur. O da hafif işe yaramıyor.Rabbim kolaylik versin canim.
Ben mide bulantisini da gectim.3 gundür gribim.bugün daha beter oldum
İnşallah kuzum. Bir daha çocuk yaparsam değil battan önce batı bir hafta geçmeden test yaparsam yüzüme tükürsünler. Ben kendime nasıl bir işkence yaptım böyle. O sonucu beklerken resmen çarpıntım oluyor.Aynen canım. 2 gün sonunda 100 olmalı. 1 gün sonrada %50 artış gerekiyor yani 150 olmalı. Bence fazlasıyla geçecek ama.
Valla hepimize ders oldu bu. Canımızdan can gitti kan sonuçlarını beklerken.İnşallah kuzum. Bir daha çocuk yaparsam değil battan önce batı bir hafta geçmeden test yaparsam yüzüme tükürsünler. Ben kendime nasıl bir işkence yaptım böyle. O sonucu beklerken resmen çarpıntım oluyor.
Aynen şimdi burada ne zaman idrar testi görsem hayırlı olsundna sonra hemen kan verme diyorum. Biz çektik başkaları çekmesin.Valla hepimize ders oldu bu. Canımızdan can gitti kan sonuçlarını beklerken.
Bize de dediler ama dinlemedikAynen şimdi burada ne zaman idrar testi görsem hayırlı olsundna sonra hemen kan verme diyorum. Biz çektik başkaları çekmesin.
Ben vallahi yapmıcaktımm bu 14 şubat nerden denk geldiysee hep onun yüzündenn. Özellikle ogün kuzenim geldi bana ısrar etti ben hayatta gidip tek başıma kan falan vermezdim.Bize de dediler ama dinlemedik
Önümüze bakıcaz artık. Sonu güzel olsun da stres yapalım sıkıntı yok :)Ben vallahi yapmıcaktımm bu 14 şubat nerden denk geldiysee hep onun yüzündenn. Özellikle ogün kuzenim geldi bana ısrar etti ben hayatta gidip tek başıma kan falan vermezdim.
Üzmek istemem seni canım ama gebelik olsaydı büyük ihtimalle silik de olsa çıkardı. Yumurtlamanın 14ncü günü sonuçta. Adet olmaya hazırlıklı ol. Olmazsan bakarsın bişeyler ama pek sanmıyorum açıkçası.İyi geceler kızlar 17 şubat bat günümdü 3-4 gündür adet ağrım vardı ve hala olmadım idrar testi de negatif napcam bilmiyorum şuan bile adet ağrım varinşallah güzel olur sonu
Geçen ay benim adet ağrım 5-6 gün önceden başladı erken olucam zannettim ama 5 gün gecikmeden sonra oldum. Ama illa adet olursunuz da demiyorum tabi stres yapmayın diye dedim.İyi geceler kızlar 17 şubat bat günümdü 3-4 gündür adet ağrım vardı ve hala olmadım idrar testi de negatif napcam bilmiyorum şuan bile adet ağrım varinşallah güzel olur sonu
Adet olmaya da hazırlıklıyım tabiki ama o da gelmiyor gelse rahatlayacağım birkaç gündür sinir etti beni olsam rahatlayacağım beklemedeyim bakalım. Benim de bu ay umudum yok da ne bileyim. Sökülmem için ne yapabilirim peki ?Üzmek istemem seni canım ama gebelik olsaydı büyük ihtimalle silik de olsa çıkardı. Yumurtlamanın 14ncü günü sonuçta. Adet olmaya hazırlıklı ol. Olmazsan bakarsın bişeyler ama pek sanmıyorum açıkçası.
İnşallah olurum o zaman bi an önce stres yapmaya başladım artık gelmiyor diye.Geçen ay benim adet ağrım 5-6 gün önceden başladı erken olucam zannettim ama 5 gün gecikmeden sonra oldum. Ama illa adet olursunuz da demiyorum tabi stres yapmayın diye dedim.
Gelir gelir merak etmeyin. Arada olabiliyor böyle gecikmeler.İnşallah olurum o zaman bi an önce stres yapmaya başladım artık gelmiyor diye.
İnşallah canım.Gelir gelir merak etmeyin. Arada olabiliyor böyle gecikmeler.
Insallah canim senin de en degerli zamanlarin bu aralar birsey diycem konuyla alakasiz ama kirmizi kiyafetine bayildim cok yakismis sana resminde dikkatimi cekti muhtesem olmus nazar degmesin.Inşallah tutar canım az kalmış benimde ovulasyon testim koyuya yakındı oglen yine yapcam pozitif diye düşünüyorum yumurta sabah 18mm olmuştu günde 2mm büyüyor ortalama çatlamak üzere heyecanliyim inşallah bu ay olur ikimizinde
benimde 17 bat bende ne adet nede hamilelik belirtisi var.İyi geceler kızlar 17 şubat bat günümdü 3-4 gündür adet ağrım vardı ve hala olmadım idrar testi de negatif napcam bilmiyorum şuan bile adet ağrım varinşallah güzel olur sonu
Adaçayı, soğan suyu, Aslan pençesi vs içebilirsin. Sıcak bi duş alabilirsin. En önemlisi aklında çelişki kalmasın yoksa gelmez adetin. Bu arada adet gününü nasıl hesapladın. Yumurtlama günü takibi ile mi tahmini mi ?Adet olmaya da hazırlıklıyım tabiki ama o da gelmiyor gelse rahatlayacağım birkaç gündür sinir etti beni olsam rahatlayacağım beklemedeyim bakalım. Benim de bu ay umudum yok da ne bileyim. Sökülmem için ne yapabilirim peki ?
Gozun aydin canim bende obur haftaya gidecem ikili testle ense kalinligina bakacak. Bulanti istifra kotu bi turlu gecmedi daha 10.haftaya girdik bakalim 12.haftadan sonra gecer diyolarmerhaba canım iyiym çok şükür sen nasılsın ? :)
keseyi gördük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?