Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleydim düşüncesi bile sinirlerimi bzouyordu ben bide bu konuda çok iradesizim. Şuandada çok gerginim ama yapacak hiçbirşey yok dediğin gibi zararlı
Aynen inanılmaz iradesizim dayanamıyorum deliye dönüyorum resmen. Benim için bugün büyük gün umarım kolay geçer.

Ahahaha şu
Cümlede kendimi gördüm bir an.
Ama tine önce öğrendim işte.

Sağol canım aklımda çelişki yok ama gelmek bilmiyor. Gelse yeni sürece başlayacağım. Yumurtlama günü takibi ile hesapladım canım 3 şubattı.

Gunaydin kizlar. 10 subatta adet oldum. Ovulasyon testlerine 20si gibi baslarim diyordum 13 14 gunden once yunurtlama olmaz diye dusunerek ama az once seffaf bi akintim geldi. Iki parmak arasinda uzayan oluyo ya o sekilde. Acaba yumurtladm mi ya veya boyle seyler olmasi normal mi ? Eger yumurtladiysam bu aydan da gececek cunku esime test yaptircaz su an perhizde

Günaydın
Yabancı bir siteyi takip ediyorum
Hamilelik için bazı bilgiler içeriyor.

Bu siteye yumurtlama günümü girdim buna göre yerleşmenin olabileceği muhtemel günleri hesaplıyor.

Dpo
Ovulasyondan kaç gün geçtiği (ovulasyondan sonraki x gün)

Bugün benim ovulasyondan sonraki 7.günüm. Eğer gebelik oluşacaksa
Yerleşme olması muhtemel ama 9. Günde daha yüksekmiş bu ihtimal.

Ayrıca sitede o gün yaşanabilecek erken belirtiler de yer alıyor
Başkalarının yaşadıklarını baz alarak oluşturulmuş

Ca
Canım bak bende yumurtlama dan cooook önce yumurtaladim ve i akıntı gelmişti önemsemedim ama hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…