Yenen canım ilk zaten 4 buçuk aylık evliyimCanim senin ilk.cocukmu olcak nasipse
Aynen orada oturan i az zaten geneli merkezdeHic gitmedim ama komsularim var karaisali:)
Kozludayım ben cnmHadi ya neresinden
Aynen inanılmaz iradesizim dayanamıyorum deliye dönüyorum resmen. Benim için bugün büyük gün umarım kolay geçer.Bende öyleydim düşüncesi bile sinirlerimi bzouyordu ben bide bu konuda çok iradesizim. Şuandada çok gerginim ama yapacak hiçbirşey yok dediğin gibi zararlı
Ahahaha şuİnşallah kuzum. Bir daha çocuk yaparsam değil battan önce batı bir hafta geçmeden test yaparsam yüzüme tükürsünler. Ben kendime nasıl bir işkence yaptım böyle. O sonucu beklerken resmen çarpıntım oluyor.
Sağol canım aklımda çelişki yok ama gelmek bilmiyor. Gelse yeni sürece başlayacağım. Yumurtlama günü takibi ile hesapladım canım 3 şubattı.Adaçayı, soğan suyu, Aslan pençesi vs içebilirsin. Sıcak bi duş alabilirsin. En önemlisi aklında çelişki kalmasın yoksa gelmez adetin. Bu arada adet gününü nasıl hesapladın. Yumurtlama günü takibi ile mi tahmini mi ?
Test yaptın mı canım sen?benimde 17 bat bende ne adet nede hamilelik belirtisi var.
O zaman söktürücü bişey içme canım. Bekle sadece.Sağol canım aklımda çelişki yok ama gelmek bilmiyor. Gelse yeni sürece başlayacağım. Yumurtlama günü takibi ile hesapladım canım 3 şubattı.
En az 10 gün ama erken çıktığı oluyor bazılarında.kızlar ilişki yumurtlama döneminde olduysa en erken kaç gün sonra testte silik çizgi çıkar?
Günaydın canım. Hayırlısı olsun. Önümüzdeki aya daha sıkı hazırlanırsın. Takviye bişey kullanıyor muydun sen ?
Canım bak bebisin değiştiGünaydın canım. Hayırlısı olsun. Önümüzdeki aya daha sıkı hazırlanırsın. Takviye bişey kullanıyor muydun sen ?
Oyyy kurban olurum ben ona valla değiştiCanım bak bebisin değişti
Hep meraklılığımızdann işteee :))Ahahaha şu
Cümlede kendimi gördüm bir an.
Ama tine önce öğrendim işte.
Ben dayanmak zorundayım bütün gün eşimle olucam :) benim sigarasız ilk günüm kesin ve net düşündükçe garip oluyorum.Aynen inanılmaz iradesizim dayanamıyorum deliye dönüyorum resmen. Benim için bugün büyük gün umarım kolay geçer.
Canım bak bende yumurtlama dan cooook önce yumurtaladim ve i akıntı gelmişti önemsemedim ama hamile kaldimGunaydin kizlar. 10 subatta adet oldum. Ovulasyon testlerine 20si gibi baslarim diyordum 13 14 gunden once yunurtlama olmaz diye dusunerek ama az once seffaf bi akintim geldi. Iki parmak arasinda uzayan oluyo ya o sekilde. Acaba yumurtladm mi ya veya boyle seyler olmasi normal mi ? Eger yumurtladiysam bu aydan da gececek cunku esime test yaptircaz su an perhizde
Tamam canım beklemedeyim herşeye hazırlıklıyımO zaman söktürücü bişey içme canım. Bekle sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?