Hayır canım sadece kefire basladm her aksam bi bardak ama onunda ona faydası olsn die değil bağısıklık içşn başlamıştımGünaydın canım. Hayırlısı olsun. Önümüzdeki aya daha sıkı hazırlanırsın. Takviye bişey kullanıyor muydun sen ?
Kür falan yapma canım belli bir problemin yok zaten. Ama takviye gıdalar kullanabilirsin. Öncelikle E vitamini al eşinde sende günde birer tane için. Bi de eşine çinko hapı al. Keçiboynuzu özü için ikinizde doğurganlığı arttırıyor. Eşine de çakşır kökü suyu alabilirsin ama değerleri iyiyse çok da gerekli değil.Hayır canım sadece kefire basladm her aksam bi bardak ama onunda ona faydası olsn die değil bağısıklık içşn başlamıştım
Yani neye takviye yapıcamı bilmiyorum ki
Doktor bi sırun söylemedi
Var mı tavsiyen :/ napsam bilmiyıem 6 ay olmadan dr a da gidemiyorum tekrar :/
Kafaya da takmadm bu ay zaten taksm gecikirdi günün de geldi
Napsam bilmiom :/
13 gün önce yapmıştım negatif .erken yapmışsın dediler .sonra hiç yapmadim bugünde adet olmadımTest yaptın mı canım sen?
Gitgide koyulaşacak o dur sen :) simsiyah oluyor ileriki günlerde.Kızlar az önce yaptığım testler. Üstteki lh yumurtlamada bile böyle koyu olmamıştı.
E Efulimm41Searte Hilal coban
Vay be. Daha önce hiç bu kadar fazla test yapmamıştım :)). Hcg seviyem de 50 yi geçmiş belli. Albinin referans ölçüm değeri 50 imiş:)). Ha bi de ilk idrar değil bunlar.Gitgide koyulaşacak o dur sen :) simsiyah oluyor ileriki günlerde.
Ben dayanmak zorundayım bütün gün eşimle olucam :) benim sigarasız ilk günüm kesin ve net düşündükçe garip oluyorum.
Bu dediğin e vitamini ve cinkonun adı var mı canım? Keçiboynuzu özünün de tabi isimleri varsa :^Kür falan yapma canım belli bir problemin yok zaten. Ama takviye gıdalar kullanabilirsin. Öncelikle E vitamini al eşinde sende günde birer tane için. Bi de eşine çinko hapı al. Keçiboynuzu özü için ikinizde doğurganlığı arttırıyor. Eşine de çakşır kökü suyu alabilirsin ama değerleri iyiyse çok da gerekli değil.
50 diye bi duyarlılık ilk defa duydum. Baya yüksek :)Vay be. Daha önce hiç bu kadar fazla test yapmamıştım :)). Hcg seviyem de 50 yi geçmiş belli. Albinin referans ölçüm değeri 50 imiş:)). Ha bi de ilk idrar değil bunlar.
Keçiboynuzu ve çakşır mecitefendi ama markası önemli değil içeriğine bak doğal olsun yeter.Bu dediğin e vitamini ve cinkonun adı var mı canım? Keçiboynuzu özünün de tabi isimleri varsa :^
Benimde koyulaşmaya başlamıştı lh de ama bitmiş şimdi bakamıyorum merakta ediyorum. Zaten 5 gün öncesinden öğreniyoruz bide ovulasyonla daha erken öğrenmeyelim mümkünseKızlar az önce yaptığım testler. Üstteki lh yumurtlamada bile böyle koyu olmamıştı.
E Efulimm41Searte Hilal coban
Dayancazzzzz. Valla ben dayanmak zorundayım adamı zor ikna ettim barıştık. Şimdi yakalarsa birdaha 10 gün uğraşmam gerekir.Ben de ağlayacağım şimdi dayanamıyoooommmmm dayanamıyooommmm diye:))
Bizim laboquick 20 imiş. Albi 50 dün yaptığım erken gebelik de 10 muş50 diye bi duyarlılık ilk defa duydum. Baya yüksek :)
anladım canım. Ben laboquick'ten başka marka denemedim hiç. Al bi o yüzden güvenilir değil diyorlar.Bizim laboquick 20 imiş. Albi 50 dün yaptığım erken gebelik de 10 muş
Gozun aydin canim bende obur haftaya gidecem ikili testle ense kalinligina bakacak. Bulanti istifra kotu bi turlu gecmedi daha 10.haftaya girdik bakalim 12.haftadan sonra gecer diyolar
kızlar ilişki yumurtlama döneminde olduysa en erken kaç gün sonra testte silik çizgi çıkar?
Şimdi bende bi sürü ovü testi kaldıBenimde koyulaşmaya başlamıştı lh de ama bitmiş şimdi bakamıyorum merakta ediyorum. Zaten 5 gün öncesinden öğreniyoruz bide ovulasyonla daha erken öğrenmeyelim mümkünse
Gerçekten yaa. 20 küsür tane var bende. Bozulur bunlar bi sonraki hamileliğe kadar :)Şimdi bende bi sürü ovü testi kaldı
Aynen kuzum yeni ayda bi de daha dikkatli takip yapıp denicem :/aknhn canım boşver düzenli çalışmalar olmamıştı zaten.. bi sonraki ay yumurtlama takibi yap bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?