Sağol canım teşekkür ederim sizde öyle çok güzelsiniz maşallah nazar değmesin:)Insallah canim senin de en degerli zamanlarin bu aralar birsey diycem konuyla alakasiz ama kirmizi kiyafetine bayildim cok yakismis sana resminde dikkatimi cekti muhtesem olmus nazar degmesin.
Gerçekten yaa. 20 küsür tane var bende. Bozulur bunlar bi sonraki hamileliğe kadar :)
Bendede bir sürü hamilelik testi kaldı bitsin diye zırt pırt yapıyorum :)) benim ikinci çocuğa kadar 10 kere tarihi geçerr :)Şimdi bende bi sürü ovü testi kaldı
Aynen bak beni ovu testi çok motive etti. Ver kuzum ver.Aynen kuzum yeni ayda bi de daha dikkatli takip yapıp denicem :/
Ovülerim az kalmıştır yrn tekrar sipariş veriyim bari :/
Ovülasyon testlerini birine göndersem diyorum ama bana yakın olan biri var mı diye bakıyorum. Yoksa kargo parasına değmez.Bendede bir sürü hamilelik testi kaldı bitsin diye zırt pırt yapıyorum :)) benim ikinci çocuğa kadar 10 kere tarihi geçerr :)
Bende düşündümde kimi bulacam dedim kullanıyorum kuzum o yüzden. Benim sancım bugünde devaam bel kasıkOvülasyon testlerini birine göndersem diyorum ama bana yakın olan biri var mı diye bakıyorum. Yoksa kargo parasına değmez.
Canım acelesi yoksa ben sana benimkileri göndereyim 4-5 gün sonra. 20küsür tane var. Yakınmışsın bide. Şu anda istanbuldayım ama testler İzmit'te evde kaldı.Aynen kuzum yeni ayda bi de daha dikkatli takip yapıp denicem :/
Ovülerim az kalmıştır yrn tekrar sipariş veriyim bari :/
Benim bugün yok çok şükür. 2 dk dolansam başlar ama hiç hareket etmemek lazım resmen. Sabredecez napalım.Bende düşündümde kimi bulacam dedim kullanıyorum kuzum o yüzden. Benim sancım bugünde devaam bel kasık
Bati bekleyipte kan ver kuzum var bariz belli ama acele etme :))Kızlar az önce yaptığım testler. Üstteki lh yumurtlamada bile böyle koyu olmamıştı.
E Efulimm41Searte Hilal coban
Evet canim bi gidip gorsem ne duruma geldi cok merak ediyorumah kuzum bilmiyorum ki bulantı bende de başlar belki
dikkat et kendine az az da olsa ye kalsiyuma dikkat et bebek bizden alıcak ama bize de lazım
kocaman oldu bile senin susam :) maşallah
eller ayaklar gözler oluştu ne tatlı :))
Yok acelem yok bi kaç tane vardır zaten evdeCanım acelesi yoksa ben sana benimkileri göndereyim 4-5 gün sonra. 20küsür tane var. Yakınmışsın bide. Şu anda istanbuldayım ama testler İzmit'te evde kaldı.
Vardır canım tabi ki. Bende kalırsa bozulur. Allah korusun bebeğime bişey olursa da ovülasyon testi yapmam daha zaten.Yok acelem yok bi kaç tane vardır zaten evde
E 5 gün zaten adetim
Ama sana lazım olursa kuzum kalsın istersen daha sonra lazım olmaz mı tarihleri mi varmıs testlerin :/
Benim baya arttı. Uzansam bile tam anlamıyla geçmiyor canım.Benim bugün yok çok şükür. 2 dk dolansam başlar ama hiç hareket etmemek lazım resmen. Sabredecez napalım.
Tam onu diyecektim canım. Altın kız çocuk demek ama kırılması ne demek bilemedimKızlar ruyamda gelınlkleyım esımle evlenıyoruz alrabalar spl elıme altın bılezık takıyor 7 8 tane goruyorum sonra bıtanesı kırıldı cok ılgınc aştın bılezık kız cocugu demekmıs bılgısı olan varmı
Aynı adet gibi azalıyor ama geçmiyor.Benim baya arttı. Uzansam bile tam anlamıyla geçmiyor canım.
Cok vardı bırı kırıldı onuda csntaya koydk hmn ıyıye yoralım kotu bışı cıkmasnTam onu diyecektim canım. Altın kız çocuk demek ama kırılması ne demek bilemedim
Çıkmaz inşallah canım. Kırıldığında üzülme duygusu yaşamadıysan bişey olmaz. Bence senin bebiş kız rabbim onu gösterdi sana :)Cok vardı bırı kırıldı onuda csntaya koydk hmn ıyıye yoralım kotu bışı cıkmasn
Aynenn öyle. Birde su gibi akıntım var. Ayağa kalktım mı hemen artıyor. Birde haftasonları iş artıyor akşam yemeği çeşit çeşit, sabah kahvaltısı çeşit çeşit bunların bulaşıkları var, çamaşır var.Aynı adet gibi azalıyor ama geçmiyor.
Kuzum mide bulntın falan var mı ne durumdasın?Eki Görüntüle 2112680 böyle oluyor canım sonra:)))
Yapma iş falan. Ben eşime söyledim. Kahvaltıyı o hazırlıyor bulaşığı yıkıyor çamaşır asıp katlıyor yerleri silip süpürüyor bile. Bebek söz konusu olunca herşeyi yapıyorlar. İşte yoruluyorlar bi de eve gelip iş yapmaları üzüyor bizi ister istemez ama. Yapacak bişey yok. Kalp atışını duyana kadar kalkmıycaz yemek yemek ve tuvalet hariç. Benim eşim temizlik konusunda herşeyi yapar ama yemek konusunda çok beceriksiz. Makarnayı bile tutturamıyor ya çok pişiriyor ya az :) bu kadar zor ne var bunda diyorum. Akşamları ya kahvaltı yapıyoruz ya da sipariş veriyoruz dışardan. Napalım aç kalmaktan iyidir. Şimdi aileme geldimde kurtulduk masraftan :)Aynenn öyle. Birde su gibi akıntım var. Ayağa kalktım mı hemen artıyor. Birde haftasonları iş artıyor akşam yemeği çeşit çeşit, sabah kahvaltısı çeşit çeşit bunların bulaşıkları var, çamaşır var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?