Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim senin de en degerli zamanlarin bu aralar birsey diycem konuyla alakasiz ama kirmizi kiyafetine bayildim cok yakismis sana resminde dikkatimi cekti muhtesem olmus nazar degmesin.
Sağol canım teşekkür ederim sizde öyle çok güzelsiniz maşallah nazar değmesin:)

Bendede bir sürü hamilelik testi kaldı bitsin diye zırt pırt yapıyorum :)) benim ikinci çocuğa kadar 10 kere tarihi geçerr :)
Ovülasyon testlerini birine göndersem diyorum ama bana yakın olan biri var mı diye bakıyorum. Yoksa kargo parasına değmez.

Aynen kuzum yeni ayda bi de daha dikkatli takip yapıp denicem :/
Ovülerim az kalmıştır yrn tekrar sipariş veriyim bari :/
Canım acelesi yoksa ben sana benimkileri göndereyim 4-5 gün sonra. 20küsür tane var. Yakınmışsın bide. Şu anda istanbuldayım ama testler İzmit'te evde kaldı.

Bende düşündümde kimi bulacam dedim kullanıyorum kuzum o yüzden. Benim sancım bugünde devaam bel kasık
Benim bugün yok çok şükür. 2 dk dolansam başlar ama hiç hareket etmemek lazım resmen. Sabredecez napalım.

Evet canim bi gidip gorsem ne duruma geldi cok merak ediyorum
Yemeye calisiyorum zatende iste bulanti cok kotuymus yasamazsin insaallah kuzum insani baya yipratiyor

Kızlar ruyamda gelınlkleyım esımle evlenıyoruz alrabalar spl elıme altın bılezık takıyor 7 8 tane goruyorum sonra bıtanesı kırıldı cok ılgınc aştın bılezık kız cocugu demekmıs bılgısı olan varmı

Canım acelesi yoksa ben sana benimkileri göndereyim 4-5 gün sonra. 20küsür tane var. Yakınmışsın bide. Şu anda istanbuldayım ama testler İzmit'te evde kaldı.
Yok acelem yok bi kaç tane vardır zaten evde
E 5 gün zaten adetim
Ama sana lazım olursa kuzum kalsın istersen daha sonra lazım olmaz mı tarihleri mi varmıs testlerin :/

Yok acelem yok bi kaç tane vardır zaten evde
E 5 gün zaten adetim
Ama sana lazım olursa kuzum kalsın istersen daha sonra lazım olmaz mı tarihleri mi varmıs testlerin :/
Vardır canım tabi ki. Bende kalırsa bozulur. Allah korusun bebeğime bişey olursa da ovülasyon testi yapmam daha zaten.

Tam onu diyecektim canım. Altın kız çocuk demek ama kırılması ne demek bilemedim

Aynı adet gibi azalıyor ama geçmiyor.
Aynenn öyle. Birde su gibi akıntım var. Ayağa kalktım mı hemen artıyor. Birde haftasonları iş artıyor akşam yemeği çeşit çeşit, sabah kahvaltısı çeşit çeşit bunların bulaşıkları var, çamaşır var.

Yapma iş falan. Ben eşime söyledim. Kahvaltıyı o hazırlıyor bulaşığı yıkıyor çamaşır asıp katlıyor yerleri silip süpürüyor bile. Bebek söz konusu olunca herşeyi yapıyorlar. İşte yoruluyorlar bi de eve gelip iş yapmaları üzüyor bizi ister istemez ama. Yapacak bişey yok. Kalp atışını duyana kadar kalkmıycaz yemek yemek ve tuvalet hariç. Benim eşim temizlik konusunda herşeyi yapar ama yemek konusunda çok beceriksiz. Makarnayı bile tutturamıyor ya çok pişiriyor ya az :) bu kadar zor ne var bunda diyorum. Akşamları ya kahvaltı yapıyoruz ya da sipariş veriyoruz dışardan. Napalım aç kalmaktan iyidir. Şimdi aileme geldimde kurtulduk masraftan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…