Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de haftasonu işim çok artıyor valla. Bir de evde küçük çocuk olunc ev mayın tarlası gibi. Birazdan da parka gidicez. Çok a kaşık ağrım arada sırada da bel ağrım var.

Çıkmaz inşallah canım. Kırıldığında üzülme duygusu yaşamadıysan bişey olmaz. Bence senin bebiş kız rabbim onu gösterdi sana :)
Hamıle oldumu ogrenmeden bıgun once pembiş tulumlar asmısım boyle onu gordum dıger gun ruyamda test yap cıft cızgı cıkck dıyodu ogun test yaptm hammıle oldumu ogrendm buaralar ne gorursem oluyo saglıklı olsunlarda hayırlısıyla bnde kız dusundm hep

Çıkmaz inşallah canım. Kırıldığında üzülme duygusu yaşamadıysan bişey olmaz. Bence senin bebiş kız rabbim onu gösterdi sana :)
Kırıldıgında dedm at cantaya bozdururuz sıkıntı yok hahahahhaha ay sımdıde oturdm kocayı gonderdm yukardan asa süpürüyor ahahahah

Evet canim bi gidip gorsem ne duruma geldi cok merak ediyorum
Yemeye calisiyorum zatende iste bulanti cok kotuymus yasamazsin insaallah kuzum insani baya yipratiyor

inşallah gecer bulantıların canım
benim bildiğim de belli bir süre sonra geçiyor

AYNEN sağlıklı olsunlar da.

Kırıldıgında dedm at cantaya bozdururuz sıkıntı yok hahahahhaha ay sımdıde oturdm kocayı gonderdm yukardan asa süpürüyor ahahahah
İyi bari iş yapıyor :) benimki de dün aradı bu bulaşık makinesi nasıl çalışıyor diyor daha neler göreceğiz acaba dedim:)

Vardır canım tabi ki. Bende kalırsa bozulur. Allah korusun bebeğime bişey olursa da ovülasyon testi yapmam daha zaten.
Allah saklasın bebişine bişi olmıcak Allahın izniyle öle şeyler söleme :/
Tamam o zaman sen dönünce bana haber ver kuzum ücretini yollarım hesabına kargolarsın bana olar mı :)

Gunaydin balım bende 13 mart ama benm dr kontrolu var bu yuzden takip edemicem sen hormonlarina baktirmistin dimi daha once dr gittin mi hic
Valla bebeğim ben gittim ama sadece gebelik hormonlarına baktı dr onlarda sıkıntı yok demişti.
Ama muayene ederken alttan folikül kistin var demişti bu aslında iyi bişey ama kendi kendine yumurtlama olmayabilir demişti somra progesteron için gitmiştim sınırın az üstnde çıkmış muhtemelen yumurrlama olmus deyip 6 ay sora gel demişti :/
Yani testesreronum evlenmeden önce yüksekti ilaç kullamıstm ama düzeldi mi bilmiyorum ona falan bakmadı
Tekrar gitmek istiyorum aslında ama bi yandan da 2 ay sonra 6 ay dolcak o zamanı mı beklesem bilemedim yaaa

Canim adet uzunlugun ne kadar ilk lekelendigin gunden sayman lazim eger 8 gunu ise cok erken yumurtlama icin ovulasyon testin yokmu.

naz2018 canim nerelerdesin uzun zaman oldu umarim hersey yolundadir bu arada 27 subat bat soyluyememistim duzensizlesmisti adetim suan eski halime dondum cok sukur.

Git gulum bn bi dr da kalma taraftariydim hep ama degilmis baska dr gittim kendi teklif etti hormonlar ve takibi simdi yapacagi islemi bilmourm adi ne ama yumrtlama haftasi basladgi gun ilski yani 22 sinde sonra 4 gun mola 26 sabahi 5 ve 6 arasj sabah sonra dus almadan dr gitcem 8buckta ordan sivi alip incelencek rahim sivisi ve spermlere bakcakmis bende bu hafta tatile cikacagim 26sina kadar kafam rahatlar hem

Allah saklasın bebişine bişi olmıcak Allahın izniyle öle şeyler söleme :/
Tamam o zaman sen dönünce bana haber ver kuzum ücretini yollarım hesabına kargolarsın bana olar mı :)
İnşallah canım temennim o yönde.
Olur canım. Sana en yakın olan PTT şubesini söylersin. Ya da istesen evine söylersin farketmez. Yakınlarda PTT var bi tek istersen başka kargo firmasından da yollayabilirim farketmez. Ben eve geçince söylerim yazarsın.

Benim de haftasonu işim çok artıyor valla. Bir de evde küçük çocuk olunc ev mayın tarlası gibi. Birazdan da parka gidicez. Çok a kaşık ağrım arada sırada da bel ağrım var.
Benimde çok ağrım var sinirlerim bozuldu. Ben gezmeyi çok seviyorum diye eşim plan yapar her pazar mecburen iptal ettim. Çok arttı ağrım. Çok korkuyorum birşey olacak diye

Benim eşimde benden güzel yemek yapar hatta misafirim geleceği zaman hep o yapar yemekleri ama temizlikmiş bulaşıkmış çamaşırmış hiç beceremez. Yapmıyım bari bir süre bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…