Korkma canım çağırma kötüyü. Hepimizde oldu bu ağrılar. Ama bak herşey yolunda. Bebek yerleşirken rahmini kasıyor. Sanki her an adet olacakmışsın gibi bi his oluyor. Çünkü yıllardır alışık olduğumuz ağrının bire bir aynısı. Ama bu sefer rahim duvarı parçalanıp döküldüğünden değil bebek rahim duvarına yerleşmeye çalıştığından.Benimde çok ağrım var sinirlerim bozuldu. Ben gezmeyi çok seviyorum diye eşim plan yapar her pazar mecburen iptal ettim. Çok arttı ağrım. Çok korkuyorum birşey olacak diye
Valla bende yemek yapsın isterdim. Çünkü ben temizlik yapmayı yemek yapmaktan daha çok seviyorum dengelerdik birbirimizi :)Benim eşimde benden güzel yemek yapar hatta misafirim geleceği zaman hep o yapar yemekleri ama temizlikmiş bulaşıkmış çamaşırmış hiç beceremez. Yapmıyım bari bir süre bende.
Sende çıkar belki yap istersen.13 gün önce yapmıştım negatif .erken yapmışsın dediler .sonra hiç yapmadim bugünde adet olmadım
Ya kızlar hiç söylemedim sizlere ama beni bu belirsizlik bu stres tahmin ettiğinizden dahada yıprattı. Hiç kimsenin haberi yok çünkü. Hepinizin eşi böyle bir olasılığı biliyordu yanınızdaydı. Benim eşim bile bilmiyor hiçbirşey. Tek başıma bekliyorm o üzülecek bu üzülecek diye düşünmekten yoruldum. Öyle bi hale geldim ki bi ara Allahım beni affetsin bebeği bile istemedim keşke olmasaydı dedim. Neden bilmiyorum bu olay beni çok yıprattı. Dünyanın sonu değil biliyorum ama ben hariç herkes okadar mutlu ki sürekli planlar yapıyorlar. Üstüme titriyorlar. Benim gibi erken öğrenenlere ders olsun sakınn sakın kızlar yapmayın. Kimyasal demiyorumm amaa dünyanın en güzel bi kadın için en özel şeyi hakkında belirsizlik çok kötüymüş. Şu günleri gülümseyerek hatırladığım günlere geçmek istiyorum :)Korkma canım çağırma kötüyü. Hepimizde oldu bu ağrılar. Ama bak herşey yolunda. Bebek yerleşirken rahmini kasıyor. Sanki her an adet olacakmışsın gibi bi his oluyor. Çünkü yıllardır alışık olduğumuz ağrının bire bir aynısı. Ama bu sefer rahim duvarı parçalanıp döküldüğünden değil bebek rahim duvarına yerleşmeye çalıştığından.
Benimde ayakta kalınca kasık agrım oluyor idrara sık cıkıyorum o kadar bide göğüs hassasiyetiYok canım hala bişey bende ya arada kasık ağrısı giriyor o kadar
5 gunde biter adetim canm. Ovulasyon testi var ama daha cok erken diye baslamamistim. 10 gunden sonra baslarim diodm. Bu kadar erken yumurtlama olmaz diye dusundgum icinCanim adet uzunlugun ne kadar ilk lekelendigin gunden sayman lazim eger 8 gunu ise cok erken yumurtlama icin ovulasyon testin yokmu.
Eger yumurtladiysam 2 gun once iliski oldu tutarsa tutar tutmazsa bidaki aya kalcak o zaman. Cunku sperm testi vercek esim. Bu gunlerde iliskiye giremeyizCa
Canım bak bende yumurtlama dan cooook önce yumurtaladim ve i akıntı gelmişti önemsemedim ama hamile kaldim
Eşinle paylaş canım. Üzülür belki ama senin karnında bebeğin var senin tek başına içine atman daha kötü. Duygularımı düşüncelerini içine atma. Ama daha hiçbirşey yok ortada. Yani kendini üzecek bişey de yok ki.Ya kızlar hiç söylemedim sizlere ama beni bu belirsizlik bu stres tahmin ettiğinizden dahada yıprattı. Hiç kimsenin haberi yok çünkü. Hepinizin eşi böyle bir olasılığı biliyordu yanınızdaydı. Benim eşim bile bilmiyor hiçbirşey. Tek başıma bekliyorm o üzülecek bu üzülecek diye düşünmekten yoruldum. Öyle bi hale geldim ki bi ara Allahım beni affetsin bebeği bile istemedim keşke olmasaydı dedim. Neden bilmiyorum bu olay beni çok yıprattı. Dünyanın sonu değil biliyorum ama ben hariç herkes okadar mutlu ki sürekli planlar yapıyorlar. Üstüme titriyorlar. Benim gibi erken öğrenenlere ders olsun sakınn sakın kızlar yapmayın. Kimyasal demiyorumm amaa dünyanın en güzel bi kadın için en özel şeyi hakkında belirsizlik çok kötüymüş. Şu günleri gülümseyerek hatırladığım günlere geçmek istiyorum :)
Yok canım ama canım hep bişeyler cekiyor ve iki kişilik yemek yiyorum cok fazla yiyorum iştah masallah şimdiden böyle isem sonrasında napıcam bilmiyorum .Aynı aynı kuzum bakalım Daha midede bişey yok sendede yoksa icim rahatladı
Insallah canim :)inşallah gecer bulantıların canım
benim bildiğim de belli bir süre sonra geçiyor
Tamam canım tamam biliyorum yok ortada tabi niye benim başıma gelsin ki birazda hormonlardan yoğun yaşıyorum sanırım. Adam prensesim diyor başlıyorum ağlamaya sarılıyor daha çok ağlıyorum :)) o ağlamalar başladı bugünde :) napacağını şaşırdı anneni çağırıyım gelsin noluyor iyi misin aşkım diyor :))Eşinle paylaş canım. Üzülür belki ama senin karnında bebeğin var senin tek başına içine atman daha kötü. Duygularımı düşüncelerini içine atma. Ama daha hiçbirşey yok ortada. Yani kendini üzecek bişey de yok ki.
Benimde canım bişey istiyor ama ne istediğini bilmiyorumYok canım ama canım hep bişeyler cekiyor ve iki kişilik yemek yiyorum cok fazla yiyorum iştah masallah şimdiden böyle isem sonrasında napıcam bilmiyorum .
Herşeyi ye ben ne bulursam yiyorumBenimde canım bişey istiyor ama ne istediğini bilmiyorum
Canim 8 gunde olmasi icin 22 gunde adet olman lazim bnce simdi bir tane test yap basla perhizdesiniz zaten ben yumurtlama oldugunu dusunmuyorum zaten zamanla koyulasmazsa anlarsin yumurtlama olmus.5 gunde biter adetim canm. Ovulasyon testi var ama daha cok erken diye baslamamistim. 10 gunden sonra baslarim diodm. Bu kadar erken yumurtlama olmaz diye dusundgum icin
Ben hamile degilim ama gittigim doktor kendisi kartini vermisti sonuclar icin filan yorulma ara diye bence istemelisin ne olur ne olmaz dursun.Kizlar doktorunuz telefon numarasini kendimi verdi siz mi istediniz bende ozele gidiyorum ama numarasini vermedi bana istemelimiyim sizce
Bana da kartını verdi aklına takılan sormak istediğin bir şey olursa tahlil sonuçların için arayabilirsin mesaj atabilirsin dediBen hamile degilim ama gittigim doktor kendisi kartini vermisti sonuclar icin filan yorulma ara diye bence istemelisin ne olur ne olmaz dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?