- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
Galiba en iyisi beklemekBat 3 ocak benden 1 gun sonraymis canim ayni sayilir istersen bi iki gun daha bekle yada erken gebelik testi yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba en iyisi beklemekBat 3 ocak benden 1 gun sonraymis canim ayni sayilir istersen bi iki gun daha bekle yada erken gebelik testi yap
Hahaha tam senlik bir boykot oldu hilal. Ya ben diyorum bir daha test yapacam mm hatta belki bir daha bir daha dahaKizlar bakin benim bi fikrim var bence gelin hepiniz elinizdeki testleri çöpe atin bu ay boykut edelim. Direk adeti bekleyip kan testi yaptiririz ahahahaa yanima birilerini ariyorum caktirmayin ya kimse benim gibi beklemiyo
 sen diyon boykot et
 sen diyon boykot etGeçmiş olsun canım kendine dikkat etBenim bata 4 gün var adet belirtilerim de var üstüne hasta oldum gibi grip her şey birbirine karıştı ama yarın test yapasım da var
Hoş geldin canımmm bat ne zamanTamam canım burdayım insallah
Benim de bazen belim ağrıyor benim belim de pek ağrımazKızlar umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi hiç belim agrımazdı iki gündür akşamları belim ağrıyor normalde adet başlayınca agrırdı yoksa psikolojik mi
Neden bu kadar umutsuzsun canımmm bak benim test negatif çıktı bu kadar negatif değilimMantığım hiç boşa çabalama zaten adet olcan diyor acı gerçek
Yapma canım daha erkenmiş6 gün var
Aha hahahaKızlar bata 4 gün var evde canım sıkılıyor bana evde yapılan bir gebelik testi söyleyin kalkıp onu yapayım eğlence olsun

Sehpayla yapınca kalça kol çalışıyor. Bölünüyor etkisi. Bacaklarının yandığını hissedeceksin oturduğunda :) merdiven inip çıkarken oy oy oy diycen yaşlı teyzeler gibi :) kasların alışık değil çünkü. Bi haftaya alışır ama kasların.Dün sehpayla 30 yaptım bugün sehpasiz daha da aşağı indim oyy catladim
Normalde olmayan herşey umutlandırıyor malesef :)Kızlar umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi hiç belim agrımazdı iki gündür akşamları belim ağrıyor normalde adet başlayınca agrırdı yoksa psikolojik mi
Ne gebelik belirtisi duysak onu yaşıyoruz. Bana bi belirti söyleyin 5 dkya bende. Garanti
 haha artık kendi kendimize gülüyoruz.  Aynı ben bu ay başımı donduruyorum
 haha artık kendi kendimize gülüyoruz.  Aynı ben bu ay başımı donduruyorum
Sadece akşamları ağrıyor ama belim beraberinde bacağım daHahaha tam senlik bir boykot oldu hilal. Ya ben diyorum bir daha test yapacam mm hatta belki bir daha bir daha dahasen diyon boykot et
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Hoş geldin canımmm bat ne zaman
Benim de bazen belim ağrıyor benim belim de pek ağrımaz
Neden bu kadar umutsuzsun canımmm bak benim test negatif çıktı bu kadar negatif değilim
Yapma canım daha erkenmiş
Aha hahaha
Kocakarı testlerini söylemiyon dimiKızlar bata 4 gün var evde canım sıkılıyor bana evde yapılan bir gebelik testi söyleyin kalkıp onu yapayım eğlence olsun

Malesef ya da beynim oyun oynuyor banaNormalde olmayan herşey umutlandırıyor malesef :)

Ahaha aynen benNe gebelik belirtisi duysak onu yaşıyoruz. Bana bi belirti söyleyin 5 dkya bende. Garanti
Ay ne bilim acaba hamile falan olacak olsam zarar verir mi acabaSehpayla yapınca kalça kol çalışıyor. Bölünüyor etkisi. Bacaklarının yandığını hissedeceksin oturduğunda :) merdiven inip çıkarken oy oy oy diycen yaşlı teyzeler gibi :) kasların alışık değil çünkü. Bi haftaya alışır ama kasların.
Aynen onlar can sıkıntısından ben yaptım kaç kere hep hamile gösteriyor ıyi umut veriyor.Kocakarı testlerini söylemiyon dimi

Ay yapma ben limon yaptım evde hamile çıktım kan testinde negatif boşa umutlanirsin falan boşverKızlar bata 4 gün var evde canım sıkılıyor bana evde yapılan bir gebelik testi söyleyin kalkıp onu yapayım eğlence olsun
Karbonat mi yapsam acaba ben limon bende de hep pozitifAy yapma ben limon yaptım evde hamile çıktım kan testinde negatif boşa umutlanirsin falan boşver

Simdi elele verip boykot etme zamani canim surda kalmis 5 gun sıkalım disimizi isteHahaha tam senlik bir boykot oldu hilal. Ya ben diyorum bir daha test yapacam mm hatta belki bir daha bir daha dahasen diyon boykot et
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Hoş geldin canımmm bat ne zaman
Benim de bazen belim ağrıyor benim belim de pek ağrımaz
Neden bu kadar umutsuzsun canımmm bak benim test negatif çıktı bu kadar negatif değilim
Yapma canım daha erkenmiş
Aha hahaha
 ben ne diyom sen ne diyon aaaa parana yazik bekle anacim bekle :)
 ben ne diyom sen ne diyon aaaa parana yazik bekle anacim bekle :)Benimde özellikle yatınca ağrıyorSadece akşamları ağrıyor ama belim beraberinde bacağım da
İçinde kalmasın o zaman çok az yap yorulunca devam etme. Test yaptıktan sonra karar verirsin. Sen bilirsin yani.Ay ne bilim acaba hamile falan olacak olsam zarar verir mi acaba
Ahaaha kız sen psikolojinin dibine vurmuşsunSelam kızlar
Yazılanları okudukça halime gülüyorum
Allahım tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum
Kasıklarım belim ağrıyordu, sabahları midem bulanıyo, gün boyu başım dönüyordu... sürekli bi halsizlik ve yorgunluk vardı.. yumurtlamadan sonra her zaman kupkuru olmama rağmen bu ay hep bi akıntım vardı afedersiniz.. sonra bat a 3 gün kala bi kan testi yaptırdım.. sonucun negatif olduğunu öğrendim..
sonra ne mi oldu
Hooopppp bi anda bütün belirtiler yok oldu
Yok ben cumartesi falan bi daha test yapcam bacım iflah olmuyor bu yürekSimdi elele verip boykot etme zamani canim surda kalmis 5 gun sıkalım disimizi isteben ne diyom sen ne diyon aaaa parana yazik bekle anacim bekle :)