- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Haha saol canimm bir an yapmaya karar vermistim ben de :))Karbonat yanlış kızlar inanıp güvenmeyin tescilledim.![]()
He ya yumurta çatlamış mi catlamamis mi anlıyorlar döllenmiş mi dollenmemis mi göremiyorlar peh..Valla şu her ay tuttu tutmadı stresi çok kötü keşke teknoloji biraz daha gelişse evde ovulasyondan sonra hemen anlasak
tamam canim yarın bilgisayardan ekleyecegim insallah güzel haberlerle gelirsinnn ❤Hoşbuldum canımm bat 13 Ocak
Canim gerçekten adetle hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki. Bunları olumsuz düşünme diye söylüyorum tabi ki de olumsuz bir sonuç çıkarsa üzülme ama ❤Kızlar benim bu ayda yok sanırım bu ay hic bi agrim yoktu bugune kadar bugun kasık ağrılarım basladi bi sag bi sol sonra iki taraf birden oldu. Ve goguslerimin yan taraflari dokununca acıyor
anaaam ben de ilkinde canim bir eksi istedi hep limonlu su içtim şimdi içime dert.Ama tabi alacak nefesi olsa gelirdi degil mi.. kısmet...üzülüyorum bazen aklıma geliyor ama alıştım çok sukurand olsun çay dahi içmicem ottan çöpten kesinlikle uzak durcam
Hoşgeldin cankmmmmm insallah 12 ocakta musmutlu olursun. Yarın bilgten ekleyecegimmm