sağol canım.benim nasipse yarın aşılamam olacak.doktor bize cumartesi akşamı ilişki vermişti.bugünde kont.gittim.yarın aşılamayı yapalım dedi.bugün çatlatma iğnemi oldumm.bizim ilişki geçeli birgün oldu.kafama takıldı sorun olurmu.bu sperm kalitesine göre değişir dimi.sonuçta canlılar seçileceken az üç enfazla 5 gün canım, yani normali 4 gün perhiz uygulanacak
sağol canım.benim nasipse yarın aşılamam olacak.doktor bize cumartesi akşamı ilişki vermişti.bugünde kont.gittim.yarın aşılamayı yapalım dedi.bugün çatlatma iğnemi oldumm.bizim ilişki geçeli birgün oldu.kafama takıldı sorun olurmu.bu sperm kalitesine göre değişir dimi.sonuçta canlılar seçilecek
canım çok soru sordum ama tecrübelisiniz bu aşamada.çatlatma iğnesini kaç kutu oldunuz.benim 5000+5000 yani 2kutu oldu
canım çok soru sordum ama tecrübelisiniz bu aşamada.çatlatma iğnesini kaç kutu oldunuz.benim 5000+5000 yani 2kutu oldu
canım bugün saat 3te oldum yarın saat 3te olacak.yaaaa bunuda takmak istemiyorum şimdi
kızlar bugun yapıldı aşılamam inş.hayırlısı olur..........
canım benim sağol.inşallah.benimki dediğim gibi iğneden 24saat sonra yapıldı.amaaaaaaaaan boşver şans artık.sonuçta doktorda ilk defa bana yapmıyorya.bi tanıdığımada aynı merkezde aynı doktor yapmıştı onun ilkte daha oldu.şanssssss.fazlada kafaya takmıycaksın...seninde inş.gönlüne göre olur canım
hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun
kızlar yafff ben doktorumdan asılama istiycem yaparmıkı önceden gonophene ve pregly tedavımı oldum 4 ay inş. yapar zaman kaybetmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?