selam kızlar, bende yarın dr .gidiyorum malesef 4. aşılamada negatif.. şimdi hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yada mikro hangisi uygunsa ona geçeceğiz.. son aşılamamdı ama değerlerimiz iyi olunca birazda olsun umutlanmıştım.. kısmet değilmiş...( bende 3 seneye yakındır mücadele ediyorum inanın dr. gitmek beni de çok yoruyor artık ama nazlı meleğim için herşeye katlanıyorum... umarım tüp bebek son tedavim olur nazlımeleğime kavuşurum..
inşallah 2008 hepimize uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz..
canim kanamam hala devam ediyor 10. gun olmasina ragmen ocakta randevum var son duruma bakilacak parca kalmismi falan diye belki subatta veya ocakta tam bilemiyorum asilama yapilabilir yeniden doktor asilamayla tuttu yine asilama yapariz dedi sen kac senedir bekliyorsun canim tup bebeklemi hamile kalmistin sen???
evet meleklerimize kavuşmak için herşeye değer.. biliyorumki hepimiz bebişlerimize kavuştuğumuzda kucağımıza aldığımızda kokusunu sıcaklığını hissettiğimizde tüm bu çektiklerimize değecek..
bizimde daha rapor işimiz var ne kadar zamanda olur bilmem ama son aşılamda olmazsa hemen geçeriz demişti dr. çok uğraştırmazlar heralde hep aynı yere gittiğim için...
AMİN CANIM SAĞOLa.s.:1hug:kızlar hepiniz için dua ediyorum tabi kendim içinde:) İnşallah hepiniz bir an önce bebişlerinizi kucağınıza alırısınız. Benimde şu okul bir bitsede çalışmalara doğru düzgün başlasak aaaa sıkıldım artık yaw:)
canım benim hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bak bende geçen ay tüp bebek yapacaktım kist çıktı yapamadık hep dua ettim sabrettim kurtuldum kistten şimdide tüp bebek yolunda ilerlemekteyim herşeyin hayırlısını dilemeli ve sabırlı olmalıyız zor olsada sabredeceğiz :1hug:
herşeyin hayırlısı tabiki canım... bende tüp bebeğe geçecekken rapor için prosedürde bir sorun çıkmıştı o sbebple dr. 4. aşılamayı yapalım sonra rapor işini hallederiz demişti..4. aşılamam zorunlu oldu yani....ben ilk başta aksadığı için üzülmüştüm ama eşim o zaman bundada bir hayır vardır demişti.. şimdi inşallah sakin kafayla tedavime olumlu düşünerek başlayacağım.. aslında olmaması için hiç bir sebep yok sadece stres yapmamamız lazım gerçekten...
inşallah sende bu tedavinde bebişine kavuşursun canım..bende kendim ve benim gibi bebiş isteyen herkese çok dua ediyorum.. Allah kabul etsin dualarımızı..
CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH POZİTİF OLUR TEDAVİM SANADA UMUT OLURUMrüyacım seni bekliyorum merakla nolacak diye, aynı yere gitcem ya bende, çok merak ediyorum yaww, fazla yazmıyorum ama takip ediyorum sürekli ve dualarım seninle ve bütün isteyenlerle:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?