ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

ben de adeti bekliyorum kızlar

gidicem görüşmeye, bakalım bir sorun çıkmaz inşalllah

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarını doldursun sağlıklı bebişlerle

iyi akşamlar arkadaşlara.s.
bende tedavideyim.
2ci iğneme başladım.allah yardımcımız olsun.
inşallah 2008 bizlere uğurlu gelsin.
allaha emanet olun:asigim:

Slm kızlar, 2,5 yıllık evliyim Hipogonadizm hastasıyım. 3 başarısız aşılamadan sonra ben de ocak 8 gibi ilk micro için iğnelere başlıyorum. Herşey yolunda giderse inşallah, muhtemelen 24-25 Ocak gibi de transfer olur sanırım.

tedavin hayırlı olsun canım inşallah.bende tedavideyim.senin başladığın zamanlarda benim sonucum belli olur herhalde.:asigim:
allahım yar ve yardımcımız olsun.
allaha emaneto ol canım.:1hug:

Kuzuum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Sen hamiş olacan, ardından da ben gelecem inşallah :) Hangi merkezde tedavi görüyorsun.

Kuzuum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Sen hamiş olacan, ardından da ben gelecem inşallah :) Hangi merkezde tedavi görüyorsun.
amin canım inşallah iyi haberlerimizi paylaşırız.ben izmirdeyim 9eylülde tedavi görüyorum .herşey burada olacak.
benimki uzun protokol.2ci iğnelere başladım.en pahalı iğneler.onun dışındakiler o kadar pahalı değil.
inşallah herşey yolunda gider.
allah yar ve yardımcımız olsun canıma.s.

ya arkadaşlar ben lucrine başlayalı 3 gün oldu son iki gündür her nefes almamda kalbim sıkışıyo sırtıma ve koltuk altıma agrı giriyo sizdedede bu belirtiler oldumu dokyoruma sordum ama bişey söylemedi kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum sizde bu belirtiler oldumu tüp bebekte tecrübesi olan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben 2 aydır takip yaptırıyordum. Aralıkta 5 tane yumurta oluştu. doktorum deneyelim aşılamayı dedi. 1 gün içinde karar verdik aşılama yapıldı ama o günden beri yani 2 gündür kasıklarımda ağrı var. Sebebini bilmiyorum ama çok heyecanlıyım. Önümüzdeki 2 haftayı iple çekiyorum.İnşallah hayırlı haberler alırımda sizinle paylaşırım :)

canım cok gecmiş olsun bende 2,5 yıllık evlıyım benımde bebek olmuyo bakalım hayırlısı

bosanmanizin nedeni bebeklerinizi kaybetmenizmi oldu??????

canim insallah buyuk bir sorun yoktur uzuldum belki yan etkisi falandir ilacin!!!!
İyi yıllar kızlar, herşey gönlünüze göre olsun 2008 de mucks...
seninde yeni yilin nese dolu olsun hersey gonlunce olsun ha birde... bir degil iki bebisin birden olsun :))

insallah olumlu sonuclar alirsin canim sizin sorun neydi canim yumurtlamami olmuyordu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…