iyi akşamlar arkadaşlara.s.
bende tedavideyim.
2ci iğneme başladım.allah yardımcımız olsun.
inşallah 2008 bizlere uğurlu gelsin.
allaha emanet olun:asigim:
inşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım
Slm kızlar, 2,5 yıllık evliyim Hipogonadizm hastasıyım. 3 başarısız aşılamadan sonra ben de ocak 8 gibi ilk micro için iğnelere başlıyorum. Herşey yolunda giderse inşallah, muhtemelen 24-25 Ocak gibi de transfer olur sanırım.
amin canım inşallah iyi haberlerimizi paylaşırız.ben izmirdeyim 9eylülde tedavi görüyorum .herşey burada olacak.Kuzuum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Sen hamiş olacan, ardından da ben gelecem inşallah :) Hangi merkezde tedavi görüyorsun.
hadi insallah bu sefer olur kiz)
selam arkadaşım seni listeme ekledim umarım mahsuru yoktur hayırlısı olsun heyecanını çok iyi anlıyorum o süreçlerden bend egeçmiştim kendim aklıma geldi inş tutar
kasılmalar psikolojik olabilir ben en son tüp bebek yaptırmıştım 4 lerim oldu ama ne yazıkki 2 aylıkken dr almak zorunda kaldı sonrasımıııı?????boşandık
canim insallah buyuk bir sorun yoktur uzuldum belki yan etkisi falandir ilacin!!!!ya arkadaşlar ben lucrine başlayalı 3 gün oldu son iki gündür her nefes almamda kalbim sıkışıyo sırtıma ve koltuk altıma agrı giriyo sizdedede bu belirtiler oldumu dokyoruma sordum ama bişey söylemedi kalp doktoruna gitmeyi düşünüyorum sizde bu belirtiler oldumu tüp bebekte tecrübesi olan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
seninde yeni yilin nese dolu olsun hersey gonlunce olsun ha birde... bir degil iki bebisin birden olsun :))İyi yıllar kızlar, herşey gönlünüze göre olsun 2008 de mucks...
merhaba arkadaşlar ben 2 aydır takip yaptırıyordum. Aralıkta 5 tane yumurta oluştu. doktorum deneyelim aşılamayı dedi. 1 gün içinde karar verdik aşılama yapıldı ama o günden beri yani 2 gündür kasıklarımda ağrı var. Sebebini bilmiyorum ama çok heyecanlıyım. Önümüzdeki 2 haftayı iple çekiyorum.İnşallah hayırlı haberler alırımda sizinle paylaşırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?