Ocağın onbirinde uzun protokol ve Lucrinle başlıyorum inşallah kızlar geliyorum aranıza yer açın banaaaaa.s.
HADİ HAYIRLISI CANIM YANILMIYORSAM BENİM GİTTİĞİM MERKEZDE BAŞLIYORSUN DEĞİLMİ?Ocağın onbirinde uzun protokol ve Lucrinle başlıyorum inşallah kızlar geliyorum aranıza yer açın banaaaaa.s.
Slm kızlar, 2,5 yıllık evliyim Hipogonadizm hastasıyım. 3 başarısız aşılamadan sonra ben de ocak 8 gibi ilk micro için iğnelere başlıyorum. Herşey yolunda giderse inşallah, muhtemelen 24-25 Ocak gibi de transfer olur sanırım.[/QUOT selam canım bende seninle aynı günde başlıyorum inşallah ikimizinde emeği boşa çıkmaz canım 2008 bize uğurlu gelir inşallah :1hug:
Ocağın onbirinde uzun protokol ve Lucrinle başlıyorum inşallah kızlar geliyorum aranıza yer açın banaaaaa.s.
HAYIRLISI OLSUN BEN ENVER BEYDEN ÇOK MEMNUNUM OLMIYACAK ŞEYE OLAMZ DİYOR MİSAL BEN HERŞEYE RAĞMEN TRANSFER EDELİM DEDİM HAYIR DEDİ EMBRYOLARI ÇÖPE ATMAK OLUR BENDE BUNU YAPMAM YAPSA ONUN KARI OLUR BİR KEZ DAHA 4.BİN YTL ALABİLİR BENDEN AMA ADAM ETİK DEĞERLERE SAHİP UMARIM SENDE MERKEZDEN MEMNUN KALIRSINTeşekkürler arkadaşlarım inşallah Allahım daha fazla bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlere (ikiz verirsede fena olmaz haniyerimseniben) rüyacım evet senin gittiğin merkeze başlıyorum hayırlısı bakalım
canım ben şu an doğum kontrol ilacı alıyorum dr sanada verdimiKederli..İnşallaaaaah canım ya. "Bu yıl, Hamilesiniz" sözünü bir duyacaz Allah izin verirse. Ve sevinçten uçucaz :)
kimse yokmu ocak yada subatta deneyecek????
hadi hayirli olsun sanga insallah tutar !!!!sizin sorun neydi neden olmuyor????
canım ben şu an doğum kontrol ilacı alıyorum dr sanada verdimi
Teşekkür ederim, sende bu ay micro yaptıracakmışsın sanada hayırlı olsun.Sanga tedavin hayırlı olsun
Sağol mehay,
Benim çikolata kistim vardı. O varken hamile kalmayı denedik bir müddet ama sonrasında kistim bir tane iken üç tane olunca laparoskopi ile aldırdım.23.11.2007 de laparoskopi oldum bu sayede hem kistlerimden kurtuldum hem kanallarımın açık olduğunu öğrendim hemde yumurtalıklarım karın duvarıma yapışıkmış onlar düzeltildi. Yani 1 taşla 3 kuş vurmuş oldum :1rolleyes:
Laparoskopiden sonra ilk reglimde aşılama yapmalıyız dedi doktorum. Önümüzdeki 3 ay çok önemli iyi değerlendirmeliyiz dedi.Bende kabul ettim.Çünkü doktoruma güvenim tam..
Şimdi beklemedeyiz bakalım.. Allah'ım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?