ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

selamlarrrr..bende dün doktordaydım ocak adetimle birlikte uzun protokol olarak başlayacak tüp bebek maceram... umarım bu sene hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

yumurtlama oluyordu eşiminde sperm durumuda iyiydi yani herşey normal ancak 1,5 senedir korunmuyoruz ve heray takip yaptırıyoruz, sebepsiz sadece olmuyor. Doktorlar olur bekle diyorlar ama 1,5 sene olunca artık deniyelim dediler. İnşallah olur. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Ocağın onbirinde uzun protokol ve Lucrinle başlıyorum inşallah kızlar geliyorum aranıza yer açın banaaaaa.s.

Teşekkürler arkadaşlarım inşallah Allahım daha fazla bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar verir bizlere (ikiz verirsede fena olmaz haniyerimseniben) rüyacım evet senin gittiğin merkeze başlıyorum hayırlısı bakalım

HAYIRLISI OLSUN BEN ENVER BEYDEN ÇOK MEMNUNUM OLMIYACAK ŞEYE OLAMZ DİYOR MİSAL BEN HERŞEYE RAĞMEN TRANSFER EDELİM DEDİM HAYIR DEDİ EMBRYOLARI ÇÖPE ATMAK OLUR BENDE BUNU YAPMAM YAPSA ONUN KARI OLUR BİR KEZ DAHA 4.BİN YTL ALABİLİR BENDEN AMA ADAM ETİK DEĞERLERE SAHİP UMARIM SENDE MERKEZDEN MEMNUN KALIRSIN

Kederli..İnşallaaaaah canım ya. Bu yıl, "Hamilesiniz" sözünü biz de duyacağız Allah izin verirse. Ve sevinçten uçucaz :)

Merhaba,
Bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım.İlaçlarımı aldım cumartesi günü doktora kontrole gideceğim herhalde o zaman hangi gün aşılama yapacağımız belli olur.
Kendimi tuhaf hissediyorum hem korku hem heyecan hem merak hepsi birbirine karıştı. :bbo:

hadi hayirli olsun sanga insallah tutar !!!!sizin sorun neydi neden olmuyor????

Sağol mehay,
Benim çikolata kistim vardı. O varken hamile kalmayı denedik bir müddet ama sonrasında kistim bir tane iken üç tane olunca laparoskopi ile aldırdım.23.11.2007 de laparoskopi oldum bu sayede hem kistlerimden kurtuldum hem kanallarımın açık olduğunu öğrendim hemde yumurtalıklarım karın duvarıma yapışıkmış onlar düzeltildi. Yani 1 taşla 3 kuş vurmuş oldum :1rolleyes:
Laparoskopiden sonra ilk reglimde aşılama yapmalıyız dedi doktorum. Önümüzdeki 3 ay çok önemli iyi değerlendirmeliyiz dedi.Bende kabul ettim.Çünkü doktoruma güvenim tam..
Şimdi beklemedeyiz bakalım.. Allah'ım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..

geçmiş olsun canım sen şanslıymışsın
ben de lap oldum ama sadece küçük kistler yakılabildi....senağlama

neyse tüpbebek yapıcaz inşallah:1rolleyes:

Senin de aşılaman tutar inş Şeniz
lap sonrası iyi temizlenmiş ise olumlu sonuç alan çok arkadaş var, umarım sen de onlarda olursunŞeniz

bende 74 kıloyum 60 kilo ya düşünce inşallah asılama yaptıracagım pko oldugu için kılo vermem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…