Varikosel ameliyatından önce benim eşimde de sperm sayı ve hareket azlığı vardı. Bizim 3 aşılama tutmadı ama sperm sorunu olup da aşılama ile hamiş kalanlar var. Sperm sayısının ve hareketsizliğinin ne kadar olduğu ve morfoloji de çok önemli. Çünkü aşılama, hafif derecede sperm bozukluklarında uygulanan bir tedavi yöntemi. İnşallah tedavin olumlu geçer canım. Allah yardımcın olsuneşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılaması tutan var mı????
Varikosel ameliyatından önce benim eşimde de sperm sayı ve hareket azlığı vardı. Bizim 3 aşılama tutmadı ama sperm sorunu olup da aşılama ile hamiş kalanlar var. Sperm sayısının ve hareketsizliğinin ne kadar olduğu ve morfoloji de çok önemli. Çünkü aşılama, hafif derecede sperm bozukluklarında uygulanan bir tedavi yöntemi. İnşallah tedavin olumlu geçer canım. Allah yardımcın olsun
akdaş merhaba erol beyin numarasını istemişsin. bende özel muayenesinin yok da şifa hastanesinin verebilirim. 0232 3434445 buradan tüp bebek bölümünü bağlat ordan isteyebilirsin canım. inşallah Bu seferde olur Allah yardımcın olsun canım
sağol canım ulaştım rapor lazım o da kısa sürede olmaz iyolar şubat tatilinde olmayacak yani burada afyon da aşılamaya başladım bugün rapor için 3 aşılama lazımmış yaa. bir yerden başlayalım dedim ama umutsuzum. eşimin sperm sayısı az ve hareketsizlik var pek olumlu konuşmadı zaten doktor da..
merhaba.....sperm sayısı ve hareketliliği belli bir değerin altındaysa direk tüp bebek raporu çıkarabilirsin. bu durumda direk tüp bebeğe başlanıyor.Bizim öyle oldu.
çalışmalar nasıl gidiyor kızlar
umarım herşey yolundadır.
ben de bekliyorum adet olayım diye-olağandışı olarak
umarım tüpbebeğe başlarız bu ay.
Rabbim hepimize tatli sağlıklı bebişler verir inşallah
akdaş canım butterfly sorunu cevaplıyacaktır ama bende kendi bildiğimi yazayım dedim... rapor almak için gittiğin devlet hstanesi yada üniv. hastanesinde eşine 3 kere sperm testi yaparlar eğer hepsinde sayı yıkamalı olarak 5 milyonun altındaysa direk tüp bebeğe geçiliyor diye biliyorum.. çünki ben 3 aşılama olmuştum tüp için rapor alacakken eşimin bir değeri aşılamadaki 5 milyonun altında 3.5 çıktı bana rapor vermediler 3.5 olduğu için kuruldan geri döner 5 milyon ve üzeri olması gerekiyor aşılamada dediler yani 5 milyon üzerini aşılamaya alıyorlar benim eşimin ilk değerleri 5 milyon ve üstü çıkmıştı.. dr. rapor alabilmem için 4. aşılamanın şart olduğunu söyledi anca yeni yapılan aşılamanın değerleriyle 3 e tamamlar sana rapor veririz dediler bende 4. aşılmayı yaptırmıştım.. şimdi tüp bebek için rapor işlemlerinde bütün evraklarım tamam şubat başı başlıyoruz...
inşallah seninde herşey yolunda gider..
kizlar benim 3. asilamam tuttugu icin sanirim subatta yeniden asilama yaptiricam bugun doktora gittim asilamayla oldu yine olabilir dedi ve 4. asilama icin start verdik ama dusuk kanamasi yeni bittigi icin yeniden regl olmayi beklemem lazim ondan sonra yeniden deniycez :)) inssssallaaahhhhh ya rabbim bu sefer bebisim olur ve beni birakmaz!!!amiiiiiiiiiiiinnnnnnn
kizlar 2008 in ilk aylarinda kimler asilama ve tup bebek yaptiracak bakalim 2008 in ilk anne adaylari kim olacak???
amin canim benim insallah benimde seninde ve cok isteyen herkesin bebisleri olur 2008 yilinda:))umarım bu defa yine tutar ve seni hiiiiiiiç bırakmaz canım. inşallah benimki de inşallah tüm isteyenlerin tutar da burası hamiş haberleri ile dolar.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))Amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
merhaba bende 30 aralıkta lucrıne başladım sanırım ocagın sonuna doğru transfer olur inşallah 2008 de bende meleğime kavuşurum a.s.allah isteyen herkese versin banada versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?