ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Mehay canım inşallah bu sefer kucağına alacaksın bebişini Allahın izniyle
Rabbim kolaylık versin
Dualarım seninle tüm arkadaşlarımla

mehay canım, inşallah bu son aşılaman olur bebişine kavuşursun....şansın bol olsun..bu sene hepimizin bebeklerimize kavuştuğumuz bir sene olur inşallah.....

Mehay canım inşallah bu sefer kucağına alacaksın bebişini Allahın izniyle
Rabbim kolaylık versin
Dualarım seninle tüm arkadaşlarımla
amin canim insallah...hepimiz icin istiyorum inanki bu sene!!!
mehay canım, inşallah bu son aşılaman olur bebişine kavuşursun....şansın bol olsun..bu sene hepimizin bebeklerimize kavuştuğumuz bir sene olur inşallah.....

canim benim saolasin amin!!!
insanin ne yasadigini en iyi anlayan ayni seyi yasayan kisiledir ...sizlerle konustukca rahatliyorum moral buluyorum :))a.s.a.s.

insallah bu sene sonuna dogru hapimizin birer nazlimelegi olacak :)))

Arkadaşlar bizler çok iyi anne olacağız. Buna inanıyorum.bende şubatta aşılama yaptıracam Dua edelim birbirimize

evet ilk olacak dr kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi ama iki yıla yaklaştı onun için şubatta deneyeceğiz Mevlam hakkımızda hayırlısını versin
sünger53 sende mi aşılama deneyeceksin

akdaşcım doktoruna gidince sor bence.. madem aşılama kararı almışınız nasılsa olmaz diye başlama..bellimi olur belki mucizen aşılama ile gelecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Arkadaşlar bizler çok iyi anne olacağız. Buna inanıyorum.bende şubatta aşılama yaptıracam Dua edelim birbirimize

canım sanada bol şanslar..a.s. sünger53 sanada canıma.s.
Allah hepimize bu sene sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesinnnnn:1rolleyes:

evet ilk olacak dr kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi ama iki yıla yaklaştı onun için şubatta deneyeceğiz Mevlam hakkımızda hayırlısını versin
sünger53 sende mi aşılama deneyeceksin

ne güzel inşallah aşılamaya kadar normal yoldan hamiler kalırsın a.s. bizim normal yoldanm olma olasılığı yok bizim ikinci tüp bebek denememiz olcak inşallah bu sefer bebişime kavuşurum

ne güzel inşallah aşılamaya kadar normal yoldan hamiler kalırsın a.s. bizim normal yoldanm olma olasılığı yok bizim ikinci tüp bebek denememiz olcak inşallah bu sefer bebişime kavuşurum

2. ve son olur umarım hedefe ulaşırsınız bu kez

Evet eskiler ne kadar çaresizdi bu konularda.Allahtan tıp ilerledi de daha kolay hallediliyor şimdi tüm bu imkansızlıklar..

evet öyle biz gene şanslıyız ama eskidende bu kadar çok değildiki şimdi daha fazla

Kızlar günaydın. Güzel bir haftasonu geçirmeninz dileğiyle. Bugün tüp bebe merkezi ile görüşmem var. Bakalım son noktayı nasıl koyacağız tedavi öncesi

Arkadaşlar bu seferki aşılamada da Rabbim nasip etmedi bebek imtihan devam ediyor üzüntü var ama isyan yok... şikayet etmek yok... Rabbim sabırlar versin inş.. artık 3. aşılamayı yapmayacagız kendi akışına bırakacağız bu arada artık tup bebek için birön görüşme yapacagız doktorlarla yazdan sonra tüp bebek niyetine girecegiz nasip olursa ... Dualarınızı esirgemeyin... bizim için...

Kızlar günaydın. Güzel bir haftasonu geçirmeninz dileğiyle. Bugün tüp bebe merkezi ile görüşmem var. Bakalım son noktayı nasıl koyacağız tedavi öncesi

Hayırlsı olsun inş.. sizden bir şey rica edeceğim... folüküller çatlatılsada içinden yumurta cıkmassa tutmuyor bu tüp bebek içinde geçerli... kadından folüküllleri toplayıp mikroskop altında baktıklarında eğer yumurta çıkmassa tüp bebek bile iptal ediliyor ... bu aşamaya kadar olan ücret ne kadar bilen varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…