:1hug:
canım allah yardımcın olsun inşaallah dr un kim canım
tüp bebek merkizine gidiyorum İRENBE refik keleş şimdilik çok memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1hug:
canım allah yardımcın olsun inşaallah dr un kim canım
canım bende irenbeye gidiyorum dr dilek hanımtüp bebek merkizine gidiyorum İRENBE refik keleş şimdilik çok memnunum
Gaziantep'te yaşıyorum ama ben de Konyalıyım. Doktorun Mehmet Çolakoğlu mu?bonadea slm canım,ben konyada selçukluda yaptırcam.iğnelerin isimlerini yanlış yazmayım,pregonu 100 verdiydi .bugün 175 yaptı deco yu tün kullanıyodum şimdi yarım yaptı,meto(toz+su)olan.şimdilik doktorlar sizde şu problem var demedi,rahim filmi,hormanlar gayet iyi,bol bol yumurtalarımı büyütüp çatlatıyo,eşimdede problem yok,allah vermeyince vermiyo.hakkımızda hayırlısı ,
Kızlar 4 gündür günde 375 unite(5 doz) menogon kullanıyorum. Bugün ultrasonla bakıldı ama benim yumoşlardan hala ses seda yok. Doktor günde 6 toza çıkardı. Salı günü tekrar kontrol var.
Sağol canım. Hipogonadizm hastası olduğum için yumurtalıklarım normalden küçük. Ayrıca kiloluyum da. O yüzden geç gelişiyor sanırım. Aşılamalarda da hep geç gelişmişti. Salı günü 1 hafta olacak. Salı günü de yumurta görülmezse iptal edilir sanırım.Menogonu bilmiyorum ama dozun yüksek gibi.Yumurtlama problemin mi vardı??Geçmiş olsun, inşallah büyürler.Bol süt iç canım, hayvansal besinler gelişmeye yardımcı oluyo.
Sağol canım. Hipogonadizm hastası olduğum için yumurtalıklarım normalden küçük. O yüzden geç gelişiyor sanırım. Salı günü 1 hafta oluyor. Yine gelişme olmazsa iptal edilir mi tedavi acaba.
darkinlife selçuklu özel hastane,doktorum mehmet çolakoğlu,dr bey orayla anlaşmalı galiba oraya yönlendiriyo.şimdi tıp fakültesindekilerde orya önlendiriyo,ben doktorun muayenesinde beklerken,hep soruyorum hamile kalanlara çok iyi diyolar,hayırlısı.
Bismillah dedik Lucrin iğnelerine başladık kıslar bugün ikincisini yaptım, ayrıca eşimde bende günde bir tane Rulid isimli bi ilaç içiyoruz, hakkımızda hayırlısı inşallah, Ama size bişey sorcam "şimdi bu Lucrin iğnelerine adetin 21.günü başlıyoruzya, yani tamda normal bi hamilelikte yumurtaların döllenme safhası bu zaman, e olmaz ama hani olurda kendiliğimden hamile kalırsam bu iğnelerin ilaçların bi zararı olmazmı bebeğe yaw, o geldi şimdi aklıma kafama takıldıııı, gerçi bugüne kadar olmayan şimdimi olacak ama ya olursaCADIARZU
KUZİ...Tedavin hayırlı olsun canım.. Rulid isimli ilaç ne işe yarıyor acaba? İlk kez duyuyorum ben. Sorun çok mantıklı ama cevabı konusunda hiç fikrim yok :)
darkinlife selçuklu özel hastane,doktorum mehmet çolakoğlu,dr bey orayla anlaşmalı galiba oraya yönlendiriyo.şimdi tıp fakültesindekilerde orya önlendiriyo,ben doktorun muayenesinde beklerken,hep soruyorum hamile kalanlara çok iyi diyolar,hayırlısı.
Konya'da 1996'da ben 16 yaşındayken benim laparoskopimimi yapan doktor Mehmet Çolakoğlu idi. 2005 yılında birşey sormak için özel muayenhanesine gittiğimde aradan 9 yıl geçmesine rağmen bilgisayarında hala benim ameliyat bilgilerimin saklı olduğunu görmüştüm.
Ya doktora giderken kafamda bi sürü soruyla gidiyorum, doktor karşıma gelince hepsini unutuyorum, sonra eve gelince o öylemiydi, bu böyle olabilirmi diye kafama takılıyo:)
Yaaa ne güzel titiz bi dr. anlaşılan. Allah tüpe kadar bana mucizemi verirde inşallah tüp aşamasını yaşamama gerek kalmaz..Kalırsa da bakarsınız görüşmek gerekebilir Mehmet beyle..
Bugun nihayet tedavim Gazi Eurofertil'de başladı. Doktor, yumurtalıklarımın biraz küçük olduğunu söyledi. Günde 375 ünite (her akşam 5 ampul) menogon ile tedaviye start verdik. Cumartesi günü sabah ilk kontrolümüz var.
slm canım,bende bu ay tüp bebek yaptırcam,8. ayda aşıla yaptırdım olmadı.dün iğnelere başladım tüp bebek için.Allah hakkımızda en hayırlısını versin.artık pisikolojim alt üst oldu.ailemde yanımda yok.çok kötüyüm artık..................................................................................................