Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunde kac kez jel kullaniyorsnuz birde ismi ne acaba bnm ki crinone 1 kez

Nehira ne durumdasın
Ne yapayım :)) çay demledim internette zanman geçirmeye çalışıyom :))) çiftlik oyunu oynuyom kendimi meşgul etmek için :) çekirdek çitliyom gün saymayayım diyom illa sayıyom.
3-5 gün kasık ağrım olmuştu ya dünden beri kayboldu şükür ama dünden beri de göğüslerim hassaslaştı. Başka bi değişiklik yok şuan tek göğüslerimde hasassiyet var.bakalım o kaç gün sürecek :) sen de durumlar nasıl ? Ne yaparak zaman geçiriyorsun

Kasıgın batıyordu canım devam mı ? Bende bugün hafif bel ve sırt agrısı var az da karnım şiş ama üşüttüm sanırım canım benim arada gelip gidiyor aklıma çok düşünmüyorum bugün bi kaç bebek mağazası gezdim kaç aylık dedi karnım o kadar şiş yani :) dedim test yapacaö daha bebiş yok ortada :) görümcemle zaman geçiriyoruz o şekilde oyalanıyorum bende bazen oyun oynuyorum aynı sen gibi artık forumları okumaktan da sıkıldım :)

Benim karnımdaki şişlik ve gaz geçti :)) dmeek hamile gibi göbeğin şimdiden :) alıştırma yapıyor demekki :) aynen biyerden sonra insan daralıyor :) benim şuan tek merak ettiğim ; aşılama olup da , şu an hamile olanların aşılamadan sonra bizim yaşadıklarımızı yaşamışlar mıydı acaba, yani hangi belirtileri yaşayanlar hamile olduğunu öğrendi acaba.

Benim de geçmişti canım şişlik aslında dün biraz üşüdüm sanırım ondan oldu .. inşallah dediğin gibidir alıştırma yapıyordur :) ben forumlara baktım kiminde belirti olmazken kimi bizim belirtileri yaşamış vücuda göre farklılık gösteriyor sanırım .. inşallah doğru şeyleri yaşıyoruzdur

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
13ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

Kızlar liste kalablıklşıyor gittikçe bi sürü anne olduk kardelen en hızlı sen davranmışsın :) 2018 hepimize şans getirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…