- 10 Ocak 2018
- 43
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Gunde kac kez jel kullaniyorsnuz birde ismi ne acaba bnm ki crinone 1 kez))) bel agrım var canım hafif ve yine hafif şekilde batma var inşallah ikimizin de tutmuştur . Ve herkesin tabi . Progestan hap da tutunması için canım size jel vermiş bana hap .. tövbe tövbe neler yaşıyoruz valla
Bi sabah bi akşam kullanıyorum crinone jel. Bide sabah akşm içtiğim bi ilaç var estrofem diye.Gunde kac kez jel kullaniyorsnuz birde ismi ne acaba bnm ki crinone 1 kez
Ben jel kullanmıyorum canım ben hap kullanıyorumGunde kac kez jel kullaniyorsnuz birde ismi ne acaba bnm ki crinone 1 kez
Bn sadece 1 kez kullaniyrm birsey olmaz ins. birde folik asit dun resmi yukleyemdm yuklnmiyrduBen jel kullanmıyorum canım ben hap kullanıyorum
Evet canım farkettim önemli değil . Kaç yaşındasın senBn sadece 1 kez kullaniyrm birsey olmaz ins. birde folik asit dun resmi yukleyemdm yuklnmiyrdu
Bn sadece 1 kez kullaniyrm birsey olmaz ins. birde folik asit dun resmi yukleyemdm yuklnmiyrdu
24Evet canım farkettim önemli değil . Kaç yaşındasın sen
Aynı yaşmışız
Ne kadarlik evlisinizAynı yaşmışız
20 ay oldu ama ben 10 aydır çocuk istiyorumNe kadarlik evlisiniz
Nehira ne durumdasınBi sabah bi akşam kullanıyorum crinone jel. Bide sabah akşm içtiğim bi ilaç var estrofem diye.
Ne yapayım :)) çay demledim internette zanman geçirmeye çalışıyom :))) çiftlik oyunu oynuyom kendimi meşgul etmek için :) çekirdek çitliyomNehira ne durumdasın
Kasıgın batıyordu canım devam mı ? Bende bugün hafif bel ve sırt agrısı var az da karnım şiş ama üşüttüm sanırımNe yapayım :)) çay demledim internette zanman geçirmeye çalışıyom :))) çiftlik oyunu oynuyom kendimi meşgul etmek için :) çekirdek çitliyomgün saymayayım diyom illa sayıyom.
3-5 gün kasık ağrım olmuştu ya dünden beri kayboldu şükür ama dünden beri de göğüslerim hassaslaştı. Başka bi değişiklik yok şuan tek göğüslerimde hasassiyet var.bakalım o kaç gün sürecek :) sen de durumlar nasıl ? Ne yaparak zaman geçiriyorsun
Benim karnımdaki şişlik ve gaz geçti :)) dmeek hamile gibi göbeğin şimdiden :) alıştırma yapıyor demekki :) aynen biyerden sonra insan daralıyor :) benim şuan tek merak ettiğim ; aşılama olup da , şu an hamile olanların aşılamadan sonra bizim yaşadıklarımızı yaşamışlar mıydı acaba, yani hangi belirtileri yaşayanlar hamile olduğunu öğrendi acaba.Kasıgın batıyordu canım devam mı ? Bende bugün hafif bel ve sırt agrısı var az da karnım şiş ama üşüttüm sanırımcanım benim arada gelip gidiyor aklıma çok düşünmüyorum bugün bi kaç bebek mağazası gezdim kaç aylık dedi karnım o kadar şiş yani :) dedim test yapacaö daha bebiş yok ortada :) görümcemle zaman geçiriyoruz o şekilde oyalanıyorum bende bazen oyun oynuyorum aynı sen gibi artık forumları okumaktan da sıkıldım :)
Benim de geçmişti canım şişlik aslında dün biraz üşüdüm sanırım ondan oldu .. inşallah dediğin gibidir alıştırma yapıyordur :) ben forumlara baktım kiminde belirti olmazken kimi bizim belirtileri yaşamış vücuda göre farklılık gösteriyor sanırım .. inşallah doğru şeyleri yaşıyoruzdurBenim karnımdaki şişlik ve gaz geçti :)) dmeek hamile gibi göbeğin şimdiden :) alıştırma yapıyor demekki :) aynen biyerden sonra insan daralıyor :) benim şuan tek merak ettiğim ; aşılama olup da , şu an hamile olanların aşılamadan sonra bizim yaşadıklarımızı yaşamışlar mıydı acaba, yani hangi belirtileri yaşayanlar hamile olduğunu öğrendi acaba.
Valla süper takip ediyorsun :)Zeyd bugün aşılama olacaktı sanırım nasıl geçti acaba oldu mu ki ?
Sadece kendimi değil Hepinizi takip ediyorumValla süper takip ediyorsun :)
Evet valla süper takip ediyorsun :) herkesin belirtileri ve sonuçlarını da yazsan kk sayesinde cennetlik olursun valla :)Sadece kendimi değil Hepinizi takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?