Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet valla süper takip ediyorsun :) herkesin belirtileri ve sonuçlarını da yazsan kk sayesinde cennetlik olursun valla :)
Kız ev hanımı olsam onu da yaparım valla kndimde o potansiyeli görüyorum ama çalışınca okadarına fırsat bulamıyorum :)

Aynen canim yalnız yılbaşı gecesi çatlatma iğnemi kendim yaptım. Hani derler ya yılın sonunu nasıl bitiyorsan son dklarda bütün sene Oyle geçer diye.umarım benim bütün senem kendime çatlama iğnesi vurmakla geçmez. inşallah hepimiz 2018 doğumlu çocuklar dünyaya getiririz. Allahım hayırlısini versin

Kardelen :) 11. günündesin benim nezaman 11 gün olcak :) heyecanlı mısın

Kardelen :) 11. günündesin benim nezaman 11 gün olcak :) heyecanlı mısın
Evet canım yarın 12.gün olacağı için idrar testi yapıcam bazılarında 12.günde belli oluyormuş çok merak ediyorum bende .ilk günler çok rahattim da son günler bitmek bilmiyor

Tövbe de öyle şeylere inanmayalım :) inanmıyoruz :) inşallah bu ocak ayı hepimiz için hayırlı olsun dua ediyorum

Evet canım yarın 12.gün olacağı için idrar testi yapıcam bazılarında 12.günde belli oluyormuş çok merak ediyorum bende .ilk günler çok rahattim da son günler bitmek bilmiyor
Ayyy ben ilk günden itibaren zaman geçiremiyorum :))) 12. Gün ben de yaparım belki 5 gün var daha yada doktorun yanına gidene kadar bakmam

Tövbe de öyle şeylere inanmayalım :) inanmıyoruz :) inşallah bu ocak ayı hepimiz için hayırlı olsun dua ediyorum
Inşallah inşallah bende dua ediyorum valla ...grubumuzdaki hepimiz için ..pes etmek.yok çocuk olana kadar.

Ayyy ben ilk günden itibaren zaman geçiremiyorum :))) 12. Gün ben de yaparım belki 5 gün var daha yada doktorun yanına gidene kadar bakmam
Bende bilmiyorum aslında korkuyorum ama test yapmaktan ...Çünkü kimileri teste negatif oluyor .kanda çıkıyor sonra ...benimkisi bir ihtimal .insan merak ediyor ya inşallah sabah idrarimi unutmam da yaparım. UnuturSam öbür gue kalır. Bende aşırı unutkanlık var bu aralar .kafam yoğun olduğu zManlarda böyle oluyor .herseyin hayırlısı bakalım. Kısmet

Nehiracim sana teklifim var. Tüm annelerin telefon numarasini alıp whatsap grubu kuralım mi burdan çok yavaş oluyor yazismak

Merhaba ben çok yeniyim bu süreçte tecrübelerinizi çok ihtiyacım var aşılama yada tüp bebek bilgi verirseniz sevinirim
Özellikle açık soru sorarsan yardımcı olabilirim bende 5 yıllık evliyim 3.asilamamı yaptrdm sonuç bekliyorum neyi tam olarak merak ettiğini sorarsan bildiğim kadar yardımcı olurum cnm

Canım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdun
Ilk lerde doktor gevşekligi yada nasip olmadı diyelim,sorun adet düZensizliği ve yumurtlama bozukluğu yada geç yumurtlama gbi bide bende tiroid var normal yolla
3 sene denedim olmadım doktor da aşılama istersen yapalım dedi bende yaş
30 daha fazla kendi haline bırakmamak için aşılama istedim hayırlısı ınş. Bu sefer tutar

İnşallah canım belirtiler var mıydı önce biz mi kendimizi kandırıyoruz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…