- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Kız ev hanımı olsam onu da yaparım valla kndimde o potansiyeli görüyorumEvet valla süper takip ediyorsun :) herkesin belirtileri ve sonuçlarını da yazsan kk sayesinde cennetlik olursun valla :)
Kız ev hanımı olsam onu da yaparım valla kndimde o potansiyeli görüyorumama çalışınca okadarına fırsat bulamıyorum :)
Aynen canim yalnız yılbaşı gecesi çatlatma iğnemi kendim yaptım. Hani derler ya yılın sonunu nasıl bitiyorsan son dklarda bütün sene Oyle geçer diye.umarım benim bütün senem kendime çatlama iğnesi vurmakla geçmez. inşallah hepimiz 2018 doğumlu çocuklar dünyaya getiririz. Allahım hayırlısini versin2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
13ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Kızlar liste kalablıklşıyor gittikçe bi sürü anne oldukkardelen en hızlı sen davranmışsın :) 2018 hepimize şans getirsin :)
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
13ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Kızlar liste kalablıklşıyor gittikçe bi sürü anne oldukkardelen en hızlı sen davranmışsın :) 2018 hepimize şans getirsin :)
Evet canım yarın 12.gün olacağı için idrar testi yapıcam bazılarında 12.günde belli oluyormuş çok merak ediyorum bende .ilk günler çok rahattim da son günler bitmek bilmiyorKardelen :) 11. günündesin benim nezaman 11 gün olcak :) heyecanlı mısın
Tövbe de öyle şeylere inanmayalım :) inanmıyoruz :) inşallah bu ocak ayı hepimiz için hayırlı olsun dua ediyorumAynen canim yalnız yılbaşı gecesi çatlatma iğnemi kendim yaptım. Hani derler ya yılın sonunu nasıl bitiyorsan son dklarda bütün sene Oyle geçer diye.umarım benim bütün senem kendime çatlama iğnesi vurmakla geçmez. inşallah hepimiz 2018 doğumlu çocuklar dünyaya getiririz. Allahım hayırlısini versin
Ayyy ben ilk günden itibaren zaman geçiremiyorum :))) 12. Gün ben de yaparım belki 5 gün var daha yada doktorun yanına gidene kadar bakmamEvet canım yarın 12.gün olacağı için idrar testi yapıcam bazılarında 12.günde belli oluyormuş çok merak ediyorum bende .ilk günler çok rahattim da son günler bitmek bilmiyor
Inşallah inşallah bende dua ediyorum valla ...grubumuzdaki hepimiz için ..pes etmek.yok çocuk olana kadar.Tövbe de öyle şeylere inanmayalım :) inanmıyoruz :) inşallah bu ocak ayı hepimiz için hayırlı olsun dua ediyorum
Bende bilmiyorum aslında korkuyorum ama test yapmaktan ...Çünkü kimileri teste negatif oluyor .kanda çıkıyor sonra ...benimkisi bir ihtimal .insan merak ediyor ya inşallah sabah idrarimi unutmam da yaparım. UnuturSam öbür gue kalır. Bende aşırı unutkanlık var bu aralar .kafam yoğun olduğu zManlarda böyle oluyor .herseyin hayırlısı bakalım. KısmetAyyy ben ilk günden itibaren zaman geçiremiyorum :))) 12. Gün ben de yaparım belki 5 gün var daha yada doktorun yanına gidene kadar bakmam
Bende 3 ocakta aşılama yaptrdım 3.aşılama bu sefer umutluyum insallah.bugun 11.gün beklemek zor gün yaklaştıkça, yarın aşılamanın 12.günü idrar tahlilinde doğru sonuç çıkar mı acaba yapsammı diyorum kızlarKimse yok mu ocakta aşılama yaptıran?
Özellikle açık soru sorarsan yardımcı olabilirim bende 5 yıllık evliyim 3.asilamamı yaptrdm sonuç bekliyorum neyi tam olarak merak ettiğini sorarsan bildiğim kadar yardımcı olurum cnmMerhaba ben çok yeniyim bu süreçte tecrübelerinizi çok ihtiyacım var aşılama yada tüp bebek bilgi verirseniz sevinirim
Cok iyi olurNehiracim sana teklifim var. Tüm annelerin telefon numarasini alıp whatsap grubu kuralım mi burdan çok yavaş oluyor yazismak
Bir kişiyi aramızda belirleyelim o kişiye hepimiz telefon numaralarımiiz atalım sonra grup kuralım. Buradaki yazışmaları sonradan okuyan arkadaşları da gruba dahil ederizCok iyi olur
Kime atılacaksa karar verin arkadaşlar bende yazrm nasil olursa varımBir kişiyi aramızda belirleyelim o kişiye hepimiz telefon numaralarımiiz atalım sonra grup kuralım. Buradaki yazışmaları sonradan okuyan arkadaşları da gruba dahil ederiz
Canım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdunKime atılacaksa karar verin arkadaşlar bende yazrm nasil olursa varım
Haber et Kardelen yaparsan sabah ölürüz meraktanBir kişiyi aramızda belirleyelim o kişiye hepimiz telefon numaralarımiiz atalım sonra grup kuralım. Buradaki yazışmaları sonradan okuyan arkadaşları da gruba dahil ederiz
Cnm adet olunca çünkü adetliken hormon testleri yapıp sorunu bulmaya çalışıyor sonra adetin 3.gunu ilaca başlatıyor sonrasında yumurta takibi igne vs.gec kalmadan yaniBana niye adet olunca gel dedi ki dr geç mi kaldım yoksa
Ilk lerde doktor gevşekligi yada nasip olmadı diyelim,sorun adet düZensizliği ve yumurtlama bozukluğu yada geç yumurtlama gbi bide bende tiroid var normal yollaCanım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdun
İnşallah canım belirtiler var mıydı önce biz mi kendimizi kandırıyoruz acaba ?Ilk lerde doktor gevşekligi yada nasip olmadı diyelim,sorun adet düZensizliği ve yumurtlama bozukluğu yada geç yumurtlama gbi bide bende tiroid var normal yolla
3 sene denedim olmadım doktor da aşılama istersen yapalım dedi bende yaş
30 daha fazla kendi haline bırakmamak için aşılama istedim hayırlısı ınş. Bu sefer tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?