- Konu Sahibi Benbirdost
-
Ilk ler tam hatırlayamıyorum bile ama ozamm Bu kadar kasık ve bel ağrısı olmamıştı bide idrara sıkışıklCanım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdun
Karında şişlik her sabah idrar sıkışıklıgyla uyanmak ara ara özellikle sabahları şiddetli kasık ve bel ağrısı oluyor sonra dinlenince geciyor inş.bu ağrılar yerleşme agrısdrCanım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdun
Olumsuz dusunme canm asılama gbi bi care var en azindan yutmasa bile bidaga deneme sandi var bu yola bile giremeyen cok insan var iyi dusunelim iyi olsun inşallahİnşallah canım belirtiler var mıydı önce biz mi kendimizi kandırıyoruz acaba ?
Aynm canım haklısın tabi gerçekten çok doğruOlumsuz dusunme canm asılama gbi bi care var en azindan yutmasa bile bidaga deneme sandi var bu yola bile giremeyen cok insan var iyi dusunelim iyi olsun inşallah
Aymm bende de var canım bunlar inşallah dediğin gibidirIlk ler tam hatırlayamıyorum bile ama ozamm Bu kadar kasık ve bel ağrısı olmamıştı bide idrara sıkışıkl
Karında şişlik her sabah idrar sıkışıklıgyla uyanmak ara ara özellikle sabahları şiddetli kasık ve bel ağrısı oluyor sonra dinlenince geciyor inş.bu ağrılar yerleşme agrısdr
Estağfirullah canımbenim tablete whatsapp yüklenmiyortelefonum da eski model gülmeyin ama :)
Cnm tablet güncelleme yada format attırırsan yüklenrbenim tablete whatsapp yüklenmiyortelefonum da eski model gülmeyin ama :)
Sende muhakkak olmalısın cnm çok istermbenim tablete whatsapp yüklenmiyortelefonum da eski model gülmeyin ama :)
Canim niye Gülelim ama bize bir şekilde katılmanı istiyoruz. Bir an önce gelllbenim tablete whatsapp yüklenmiyortelefonum da eski model gülmeyin ama :)
Cnm beni bu sayfaya sen davet ettin bende en kısa zamanda insallah whatsapa seni bekliyorumbenim tablete whatsapp yüklenmiyortelefonum da eski model gülmeyin ama :)
Güncellmeyi deneyeyim ama olur mu bakalım :)Cnm tablet güncelleme yada format attırırsan yüklenr
İnşallah olur :)Cnm beni bu sayfaya sen davet ettin bende en kısa zamanda insallah whatsapa seni bekliyorum
Ayyyy teşekkür ederim :) burda kaldım tek başıma gibi hissettim :))Burdan devam ederiz nehira için
Hadi hayırlısı bakalım :))) ben geçen hafta çatlatma iğnesini hastanede yaptırdım geldim , yapan adam dedi ki benim elim uğurludur hadi hayırlısı dediydi eşimle sevindiydik :)))bugun catlama ignesi vurdum 15 inde insallah asilamam ama bugun itibariyle bi gaz kasiklarim hasta olacakmisim gibi agri ignenin yan etkileri heralde kotu yapti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?