Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdun
Ilk ler tam hatırlayamıyorum bile ama ozamm Bu kadar kasık ve bel ağrısı olmamıştı bide idrara sıkışıkl
Canım ilklerde olmayıp bunda olan belirtilerin var mıydı sorun ne niye aşılamaya başvurdun
Karında şişlik her sabah idrar sıkışıklıgyla uyanmak ara ara özellikle sabahları şiddetli kasık ve bel ağrısı oluyor sonra dinlenince geciyor inş.bu ağrılar yerleşme agrısdr

kızlar linke tiklarsaniz whatsapp grubuma gelirsiniz olusturdum. Katılımları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aymm bende de var canım bunlar inşallah dediğin gibidir

whatsapp grubumuza bekliyoruz kızlar ...Linke tıklayın gruba gelin.Daha hızlı iletişim icin

bekleriz kadınlar kulübü whatsapp link tıklayın buyrun sohbet şahane hem soru işareti kalmıyor hem birbirimize istişare yapalım

bugun catlama ignesi vurdum 15 inde insallah asilamam ama bugun itibariyle bi gaz kasiklarim hasta olacakmisim gibi agri ignenin yan etkileri heralde kotu yapti beni

bugun catlama ignesi vurdum 15 inde insallah asilamam ama bugun itibariyle bi gaz kasiklarim hasta olacakmisim gibi agri ignenin yan etkileri heralde kotu yapti beni
Hadi hayırlısı bakalım :))) ben geçen hafta çatlatma iğnesini hastanede yaptırdım geldim , yapan adam dedi ki benim elim uğurludur hadi hayırlısı dediydi eşimle sevindiydik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…