Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy olmuyor benim tablete olmuyormuş zaten. Whatsappa benzer bi proğram varmış o da kaçak yükleniyormuş, ki onu indirebilsem bile size dahil olamayabilirim

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

zeyd güncelledim tarihini pazartesi hayırlısı ile aşılanacaksın inşallah :)

Valla süpersin bende varım üzme kendini

aynen cnm ya bu programi asilamdn sonra yukledim yeni kullanmaya basladm whatshp olsa ii olckti
Senin belki olur telefonun akıllıysa benim olmayacak tablette, telim de akıllı değil, ben burda takılırım :) biz sevdicekle 6 ocakta aşılandık sen bizden 1 gün sonra olmuşsun , inşallah şu ocak ayı hayırlı olacak hepimiz olumlu haberler alacaz ve verecez amin

Bnde arkadas olurum cnm . Ins tutar hepimiz sevinirz. Bnm ayakta iken ani kasilmalarm oluyr dogrulamiyrm bu sende oluyr mu

Kizlar ayni belirtiler bende de var insallah hepimizin tutar

Bnde arkadas olurum cnm . Ins tutar hepimiz sevinirz. Bnm ayakta iken ani kasilmalarm oluyr dogrulamiyrm bu sende oluyr mu
Yok olmuyor o derece, kasık ağrısı çektim 2-3 gün sonra geçti, bu aralar göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama akşamüstü biraz ev işi yamıştım biraz, kasığım hafif ağrıyor üşüttüm heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…