- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Hormonlar dan galiba vucut olusturmsya calisiyor hormonlar etkilnyr galiba. Ya bu ara cok dusunuyorum Rabbim ol demyince kucuk br pihti bile olsmuyor. Sn ne zman test yapacaksn cnmO bende de var canım niye oluyor ki
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günüAmin cnm insallah sen ayın kaçında yaptırdın kaç günün kaldı yani
Şimdilik 4 kişiyiz cnm ama buradayızda cnm burayıda bırakmadık:) siz yapın sohbetinizi :) önemli bişey öğrenirseniz bizle de paylaşırsınız :) kaç kişisiniz :)))
Ayni gün yaptrmısiz canim hakkimizda hayirlisi insallah guzel haberler alıriz cnm3 ocakta yaptim canim az kaldi sonuca
20 si camımHormonlar dan galiba vucut olusturmsya calisiyor hormonlar etkilnyr galiba. Ya bu ara cok dusunuyorum Rabbim ol demyince kucuk br pihti bile olsmuyor. Sn ne zman test yapacaksn cnm
Aynm valla grubun hepsi sevşnecek Emin’imAllahım şu test günleri gelsin hayırlısı ile artık
Surekli olmuyr artk ama biranda girebilyr agri. Bn de bugun ev supurdm artk dayanamdmYok olmuyor o derece, kasık ağrısı çektim 2-3 gün sonra geçti, bu aralar göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama akşamüstü biraz ev işi yamıştım biraz, kasığım hafif ağrıyor üşüttüm heralde.
Bana 10 gun sonra yap ddler 17snde sizn ndn gec ki20 si camım
Bana bişey demedi canım da 14 gün diyor ya herkesBana 10 gun sonra yap ddler 17snde sizn ndn gec ki
11 gunde adet gunum zatenBana bişey demedi canım da 14 gün diyor ya herkes
Hımm benim adet gümüm bile Yok11 gunde adet gunum zaten
NdnHımm benim adet gümüm bile Yok
Zor adet görüyorum ve çok düzensiz
Erken yaparsan şöyle bişey var, çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkma durumu. İğnenin etkisi vücuttan atılsın diye acele etmemek daha mantıklı.Bana 10 gun sonra yap ddler 17snde sizn ndn gec ki
Anladım, sorma ben de 1 haftadır iş yapmıyom sadece yemek bulaşık, bugün biraz evi toplayayım dedim sildim süpürdüm o da dokundu gibi , yapmayalım boşverin 1 hafta daha :)Surekli olmuyr artk ama biranda girebilyr agri. Bn de bugun ev supurdm artk dayanamdm
İşte adet gününü beklemek en garantisi :)) ortalama aşılamadan sonra 14 gün bekleyin deniyor. Ama ben bekleyebilir miyim bilmiyom :))11 gunde adet gunum zaten
Bekleriz canım sakin ol senİşte adet gününü beklemek en garantisi :)) ortalama aşılamadan sonra 14 gün bekleyin deniyor. Ama ben bekleyebilir miyim bilmiyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?