Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin cnm insallah sen ayın kaçında yaptırdın kaç günün kaldı yani
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

Zeyrose :))) herkesin gününü yazdım buraya bak :) eda ile siz aynı gün aşılanmışsınız :))) biz de sevdicekle

Surekli olmuyr artk ama biranda girebilyr agri. Bn de bugun ev supurdm artk dayanamdm

Surekli olmuyr artk ama biranda girebilyr agri. Bn de bugun ev supurdm artk dayanamdm
Anladım, sorma ben de 1 haftadır iş yapmıyom sadece yemek bulaşık, bugün biraz evi toplayayım dedim sildim süpürdüm o da dokundu gibi , yapmayalım boşverin 1 hafta daha :)

Gnaydınlar, kafama bişey takıldı dün. Bu yaşadığımız belirtiler ilaçların da etkisi olabilirmiş, açtım baktım
benim sabah akşam içtiğim estrofem ilacın yan etkilerine; Göğüslerde hassasiyet.
Sabah akşam uyguladığım crinone jel in yan etkileri; Vücutta ağrı, şişkinlik, yorgunluk, sıcak basması
Gibi şeyler. Yani bu belirtileri bişeye yormamaya karar verdim hiçbişeyi takip etmeyeceğim, sadece 14 günümün dolmasını bekleyecem. Canım sıkıldı. Anca yerleşme kanaması olursa bi parça umutlanabilirim. O da zaten yine 14 gün içinde görülebilir, bişey değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…