Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım ilaçların yan etkisinde var zaten özellikle çatlatma iğnesinin ama işte belirtirler de de var o yüzden kafa karışıyor

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü

Kardelen test yaptın mı ? Çok merak ediyorum. Zeyrose ve Edanın da yaklaşıyor :)) sonra sevdicekle bize sıra gelecek :))) sırayla hepimizin çift çizgileri çıkacak inşallah :) en son meryem son noktayı koyacak :) ocak ayı meyvelerini verecek inşallah hepimize amin

Kardelen yapmış canım tek çizgi çıkmış morali bozuk baya ..ayyy sıra bize geliyor kız nehira ben hazır değilim her iki sonuca da

InsaAllah cnm Rabbim cifter cifter versin ins.

Kardelen yapmış canım tek çizgi çıkmış morali bozuk baya ..ayyy sıra bize geliyor kız nehira ben hazır değilim her iki sonuca da
12 gün geçmiş, 2-3 gün sonra bi daha yapsın ne olur ne olmaz. Ay bilmiyomki sevdicek ,
yaşadıklarımızın ilaçların da yan etkisi olabilceğini farkedince sabah sabah modum düştü ben olumsuz sonuca hiç hazır değilim ya

Yerleşme kanaması yaşayan var mı hiç aranızda. Bu ay yada önceki denemelerinizde?

İlacın prospektüsünü mü okudun asıl onu okusaydın inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Canim her sonuca hazirlikli olnamiz lazim yada hayal kirikligi buyuk olur kismet bakalim

Canim ben hiç ilaç kullanmadim asilamadan sonra ama tüm yan etkiler bende nerden geliyor acaba?valla kızlar idrar testi bile yapmayın derim .ne ocağı hiç belli olmaz..kan testinde şimdi umut ediyorum.kısmet tabiki.herseyin hayırlısı olsun hepimiz için .

Yaptın mı canım test??

Benim göğüs agrım her gün artıyor neden bilmem artık bugün sağ kasıgım da batıyor ama ilaçtandır demi
Allah bilecek :))) ben düşünmeyecem artık belirtileri sadece zamanın dolmasını bekleyecem :) kalkıp kek pasta yemek yapacam kendimi mutfağa verecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…