- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Evet canım ilaçların yan etkisinde var zaten özellikle çatlatma iğnesinin ama işte belirtirler de de var o yüzden kafa karışıyorGnaydınlar, kafama bişey takıldı dün. Bu yaşadığımız belirtiler ilaçların da etkisi olabilirmiş, açtım baktım
benim sabah akşam içtiğim estrofem ilacın yan etkilerine; Göğüslerde hassasiyet.
Sabah akşam uyguladığım crinone jel in yan etkileri; Vücutta ağrı, şişkinlik, yorgunluk, sıcak basması
Gibi şeyler. Yani bu belirtileri bişeye yormamaya karar verdim hiçbişeyi takip etmeyeceğim, sadece 14 günümün dolmasını bekleyecem. Canım sıkıldı. Anca yerleşme kanaması olursa bi parça umutlanabilirim. O da zaten yine 14 gün içinde görülebilir, bişey değişmiyor.
InsaAllah cnm Rabbim cifter cifter versin ins.2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
Kardelen test yaptın mı ? Çok merak ediyorum. Zeyrose ve Edanın da yaklaşıyor :)) sonra sevdicekle bize sıra gelecek :))) sırayla hepimizin çift çizgileri çıkacak inşallah :) en son meryem son noktayı koyacak :) ocak ayı meyvelerini verecek inşallah hepimize amin
Korkuyorm bn hep olumlu dusunuyorum ins gec dollenme olurKardelen yapmış canım tek çizgi çıkmış morali bozuk baya ..ayyy sıra bize geliyor kız nehira ben hazır değilim her iki sonuca da
İnşallah öyledir zaten idrar testi yapmış kan asıl önemli olanKorkuyorm bn hep olumlu dusunuyorum ins gec dollenme olur
Kardelen yapmış canım tek çizgi çıkmış morali bozuk baya ..ayyy sıra bize geliyor kız nehira ben hazır değilim her iki sonuca da
İlacın prospektüsünü mü okudun asıl onu okusaydın inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız12 gün geçmiş, 2-3 gün sonra bi daha yapsın ne olur ne olmaz. Ay bilmiyomki sevdicek ,
yaşadıklarımızın ilaçların da yan etkisi olabilceğini farkedince sabah sabah modum düştüben olumsuz sonuca hiç hazır değilim ya
Canim her sonuca hazirlikli olnamiz lazim yada hayal kirikligi buyuk olur kismet bakalim12 gün geçmiş, 2-3 gün sonra bi daha yapsın ne olur ne olmaz. Ay bilmiyomki sevdicek ,
yaşadıklarımızın ilaçların da yan etkisi olabilceğini farkedince sabah sabah modum düştüben olumsuz sonuca hiç hazır değilim ya
Evet onu okudum :)))İlacın prospektüsünü mü okudun asıl onu okusaydın inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Evet ama. Yine de insan istemiyor :)) test zamanının gelmesini hem istiyom hem istemiyom :)Canim her sonuca hazirlikli olnamiz lazim yada hayal kirikligi buyuk olur kismet bakalim
Canim ben hiç ilaç kullanmadim asilamadan sonra ama tüm yan etkiler bende nerden geliyor acaba?valla kızlar idrar testi bile yapmayın derim .ne ocağı hiç belli olmaz..kan testinde şimdi umut ediyorum.kısmet tabiki.herseyin hayırlısı olsun hepimiz için .12 gün geçmiş, 2-3 gün sonra bi daha yapsın ne olur ne olmaz. Ay bilmiyomki sevdicek ,
Ben canım ama bendeki adet kanamasi gibiydi. 6 haftalik iken hamile olduğunu ogrenmistim.Yerleşme kanaması yaşayan var mı hiç aranızda. Bu ay yada önceki denemelerinizde?
Aşılamayla mı hamile kalmıştın yerleşme kanaması yaşadığında, aşılamadan kaç gün sınra oldu merak ediyorum da.Ben canım ama bendeki adet kanamasi gibiydi. 6 haftalik iken hamile olduğunu ogrenmistim.
Yaptın mı canım test??Bende 3 ocakta aşılama yaptrdım 3.aşılama bu sefer umutluyum insallah.bugun 11.gün beklemek zor gün yaklaştıkça, yarın aşılamanın 12.günü idrar tahlilinde doğru sonuç çıkar mı acaba yapsammı diyorum kızlar
Pko mu var sende de canım?Zor adet görüyorum ve çok düzensiz
yerleşme kanaman adet gibi yoğun dolu dolu mu geçmişti canım..Ben canım ama bendeki adet kanamasi gibiydi. 6 haftalik iken hamile olduğunu ogrenmistim.
Benim göğüs agrım her gün artıyor neden bilmem artık bugün sağ kasıgım da batıyor ama ilaçtandır demiEvet onu okudum :)))
Allah bilecek :))) ben düşünmeyecem artık belirtileri sadece zamanın dolmasını bekleyecem :) kalkıp kek pasta yemek yapacam kendimi mutfağa verecem :)Benim göğüs agrım her gün artıyor neden bilmem artık bugün sağ kasıgım da batıyor ama ilaçtandır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?