- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Yorulma bence boşverAllah bilecek :))) ben düşünmeyecem artık belirtileri sadece zamanın dolmasını bekleyecem :) kalkıp kek pasta yemek yapacam kendimi mutfağa verecem :)
Bende yaşamdm sonucu beklicez artık cnmYerleşme kanaması yaşayan var mı hiç aranızda. Bu ay yada önceki denemelerinizde?
Yok cnm bekliyorum daha yapmadm 12.gun ama sanırım çarşamba günü idrar tahlili yaparım diye düşünüyorumYaptın mı canım test??
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Ekledim Sccn :) hoşgeldiniz gittikçe kalabalıklaşıyoruz , ilk aşılamanız mı ?
Mikroçip nasıl oluyor canımSlm hanimlar listeye beni de ekler misiniz bugün mikroçip yöntemiyle aşılama yaptırdım dualarinizi bekliyorum
Hayırlı olsun cnmSlm hanimlar listeye beni de ekler misiniz bugün mikroçip yöntemiyle aşılama yaptırdım dualarinizi bekliyorum
Iñsallah canım bnm bu sefer umutluyum sanki ama bu isler belli olmuyo guzel haberler verlim ins.Teşekkür ederim hepimizin hayırlı olsun inşallah canım senin test gününe az kalmış inşallah seninle başlar müjdeler
Ben klomen yerine merional kullandım 5 yumurtam oluştu yumurtanın büyüme etkisi artması için femara igne kullandım meronalldan sonra tabi ve 3 yumurtam 18,19, 20 mm olarak büyüdüler ve aşılamaya karar verdik bugun aşılamanın 12.gun olduBen de çok umutluyum canım olacak inşallah hatta bugün aşılamadan önce gidip bebeğim için ayakkabı aldım uğur olsun diyesenin kaç yumurta oldu canım iğne mi kullandün klomen mi?
Yıkanarak yani demi benimki de öyle işteSpermlerin en kaliteli ve sağlıklı olanlarını seçilmesi için ciplerden yardım alınıyor. Normal asilamaya oranla 2 3 kat şansı arttıran bir yöntemmis canım. Tüp bebekte de kullanılıyor aşılamada da..
Evet cnmYıkanarak yani demi benimki de öyle işte
insallah canım Allah razı olsun hepimiz goñlumuzce hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah tutmuştur canım bize de umut olur
Evet canım yıkanır ama yıkanması dışında bir de mikroçip lerle ayrıştırma yapılıyor mikrocipler en hızlı en kaliteli olanlara yol gösterici oluyormuş doktor bu şekilde anlattı. .Evet cnm
Ayyy ben de mi yapsam öyle bişey :))) bende gidip bişey mi alsamBen de çok umutluyum canım olacak inşallah hatta bugün aşılamadan önce gidip bebeğim için ayakkabı aldım uğur olsun diyesenin kaç yumurta oldu canım iğne mi kullandün klomen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?