Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm hanimlar listeye beni de ekler misiniz bugün mikroçip yöntemiyle aşılama yaptırdım dualarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)

Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah

Ekledim Sccn :) hoşgeldiniz gittikçe kalabalıklaşıyoruz , ilk aşılamanız mı ?

Teşekkür ederim hosbulduk ilk aşılamam daha önce 2 kimyasal gebelik gecirmistim tüp bebek öncesi aşılama deneyelim dedi doktorum inşallah hepimizin mutlu haberlerini alırız buradan

Spermlerin en kaliteli ve sağlıklı olanlarını seçilmesi için ciplerden yardım alınıyor. Normal asilamaya oranla 2 3 kat şansı arttıran bir yöntemmis canım. Tüp bebekte de kullanılıyor aşılamada da..

Teşekkür ederim hepimizin hayırlı olsun inşallah canım senin test gününe az kalmış inşallah seninle başlar müjdeler

Ben de çok umutluyum canım olacak inşallah hatta bugün aşılamadan önce gidip bebeğim için ayakkabı aldım uğur olsun diyesenin kaç yumurta oldu canım iğne mi kullandün klomen mi?

Ben de çok umutluyum canım olacak inşallah hatta bugün aşılamadan önce gidip bebeğim için ayakkabı aldım uğur olsun diyesenin kaç yumurta oldu canım iğne mi kullandün klomen mi?
Ben klomen yerine merional kullandım 5 yumurtam oluştu yumurtanın büyüme etkisi artması için femara igne kullandım meronalldan sonra tabi ve 3 yumurtam 18,19, 20 mm olarak büyüdüler ve aşılamaya karar verdik bugun aşılamanın 12.gun oldu

Yıkanarak yani demi benimki de öyle işte

Ayyy ben de mi yapsam öyle bişey :))) bende gidip bişey mi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…