Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım yıkanır ama yıkanması dışında bir de mikroçip lerle ayrıştırma yapılıyor mikrocipler en hızlı en kaliteli olanlara yol gösterici oluyormuş doktor bu şekilde anlattı. .
Zaten 3.bucuk saat sürdü ayrıştırma doktor spermler yapısıkti ondan bu kadar uzun sürdü ayrıştırma demişti hayırlısı bakalm beklioz ışte hayrlisyla

Kızlar nerelerdesiniz durumlar me ? Nehira kader arkadaşım n’aptın nasılsın bugün

selamkızlar hla takipteyim yok mu sonuç öğrenen ??

ben şimdi şu dna hasar testine taktım kafayı ya..... bi de ya bende pıhtılaşma varsaa...??? gebe kalırda yavruu düşürürsem ooof keke bunları bilsydim

Ne oldu ki canım bişey mi dedi doktor

Kızlar nerelerdesiniz durumlar me ? Nehira kader arkadaşım n’aptın nasılsın bugün
Buralardayım :))) kek mek yemek işlerine verdim kendimi :))) üstüne maske yaptım, oje sürdüm :) meşgul ettim kendimi zaman geçirmek için :))) önümüzdeki günler yerleşme kanaması olsa bari de içimiz umutlansa biraz bazen içimi umutsuzluk kaplıyor bazen diyorum süpriz olabilir

Ne oldu ki canım bişey mi dedi doktor
yoooooooooo hiç birşey demedi... yani buradan öğrendm bende insanlar 3 aşılama 2-3 tüp bebek deneyip düşürünce bu testleri yapıyorlarmışşş... veya hiç bebek tutmazsa o zaman.. yani saçma geldi bana..

düşünsene kaç milyar para yatırıcaz.. onca tedavi aşılama tüp.. adamlar en sson dabakıyorlar pıhtılaşma ve dna ya..

dna dan emin değilimde pıhtılaşma bakmaları için en az 2 düşük istiyorlarmış

kaç günün kaldı canım

Yok artık bende ilk defa duyuyorum haklısın canım valla

Değişen bişeyler var mı belirti falan bizim de güm boyu misafir vardı sonra da eşim arkadaşlar falan dışarı kaçtık düşünecek vaktim kalmadı

Henüz kesinleşen sonuç yok ama 1-2 güne artık ilk sonuçlarımızı alacaz inşalah, allah güzel güzel süprizler yaşatacak bize. Sen de benim gibi az evhamlısın sanırım :) pıhtılaşma varsa da bi çözümü vardır merak etme tıpta nerdeyse herşeyin bi ilacı var artık maşallah.

Değişen bişeyler var mı belirti falan bizim de güm boyu misafir vardı sonra da eşim arkadaşlar falan dışarı kaçtık düşünecek vaktim kalmadı
En gğzeli düşünmemek ben belirtilerle zihnimi yormuyom artık sadece gün sayıyorum :)) vala bugün normal zamanda nasıl geçiriyorsam öyle geçirdim haftasonumu :)))

Yok artık bende ilk defa duyuyorum haklısın canım valla

kızlar zaten dedim ya en az 2 düşük yaptıktan sonra pıhtılaşmaya bakıyorlarmış.. aaaaaa sizde meğer ıht var deyip iğne başlatıp öyle aşılama tüp vs yapıyorlar... yane önce o 2 bebek düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…