- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Tamam şimdiden düşünme öyle şeyleri şu ana odaklan, içinde bulunduğun sürece odaklan. Ben doktor ilk aşılama yapcaz deyince moralim yerle bir olmuştu, ya olmazsa tutmazsa diye, eşim dedi olmazsa ozaman düşünürüz şimdiden niye olumsuz sonuçlara odaklanıyon dedi. Sen şuan ne aşamadaysan onu düşünkızlar zaten dedim ya en az 2 düşük yaptıktan sonra pıhtılaşmaya bakıyorlarmış.. aaaaaa sizde meğer ıht var deyip iğne başlatıp öyle aşılama tüp vs yapıyorlar... yane önce o 2 bebek düşecek
Ben göğüslerim hassaslaşınca çok sevinmiştim 2-3 gündür. Bu sabah ilacın yan etkilerine bakınca sinir oldum :) estrofem ilaç yapıyor ; crinone jel yapıyor, vücut ağrısı, göğüs hassasiyeti :) o yüzden belirtileri sallamıyom :) yerleşme kanamamız olsa keşke onu bekliyomBenim heryerin hassas bugün neden acaba
haklısın canım.. çok korkuyorum ya tutmazsa diye daha adet olup iğnelere bile başlamadım yani ooof yuh bana yaTamam şimdiden düşünme öyle şeyleri şu ana odaklan, içinde bulunduğun sürece odaklan. Ben doktor ilk aşılama yapcaz deyince moralim yerle bir olmuştu, ya olmazsa tutmazsa diye, eşim dedi olmazsa ozaman düşünürüz şimdiden niye olumsuz sonuçlara odaklanıyon dedi. Sen şuan ne aşamadaysan onu düşün
O da hemen olmaz ki canım ya daha yeni sayılırız biz .. benim sırtım tutulmuş o da agrıyır vvalla sinir oldum her yerim agrıyorBen göğüslerim hassaslaşınca çok sevinmiştim 2-3 gündür. Bu sabah ilacın yan etkilerine bakınca sinir oldum :) estrofem ilaç yapıyor ; crinone jel yapıyor, vücut ağrısı, göğüs hassasiyeti :) o yüzden belirtileri sallamıyom :) yerleşme kanamamız olsa keşke onu bekliyom
Bak daha sıfırdan başlayacan , uykuna dikkat et, beslenmene. Doktor zaten gerekli destek iğnesini ilacını verecektir. Sen herşeyi zamanında uygula, umutlan, hep olacağını hayal et, beynine olumlu sinyal gönder :) o da olumlu yönde komut versin vücuduna :)haklısın canım.. çok korkuyorum ya tutmazsa diye daha adet olup iğnelere bile başlamadım yani ooof yuh bana ya
10 günü geçince bekleyeçem ben yerleşme kanamasını :)) gelmese de çağıracam :) ayy nerden ne sonuç çıkaracağımı şaşırdım artık :) bi de şu sabah akşam uyguladığım jel var ya tövbe tövbe gittikçe ustalaşıyorum :) daha kolay ve hızlı yapıyorum :) allahım diyom tutmadıysa boşu boşuna sokuyom , inşallah olmuştur diye dua ediyom her seferinde boşa yapmıyorumdur diye :) ilaç falan neyse de jeli uygulamak amannn sıkıldım :))O da hemen olmaz ki canım ya daha yeni sayılırız biz .. benim sırtım tutulmuş o da agrıyır vvalla sinir oldum her yerim agrıyor
:)))) vall gece gece iyi güldüm :) çağır çağır gelsin tabi kanama önemli ama başka şekilde gelmesin :) aynen düşün düşün nereye kadar valla10 günü geçince bekleyeçem ben yerleşme kanamasını :)) gelmese de çağıracam :) ayy nerden ne sonuç çıkaracağımı şaşırdım artık :) bi de şu sabah akşam uyguladığım jel var ya tövbe tövbe gittikçe ustalaşıyorum :) daha kolay ve hızlı yapıyorum :) allahım diyom tutmadıysa boşu boşuna sokuyom , inşallah olmuştur diye dua ediyom her seferinde boşa yapmıyorumdur diye :) ilaç falan neyse de jeli uygulamak amannn sıkıldım :))
Cımrts pazar evde zaman geçirmesi güzel ama işteyken daha hızlı geçiyor yarın iş başlıyor allahtan çabuk geçer inşallah, sevdicek ben doktora kan testine gitmeden 2 gün önce evde idrar testi yapacam çünkü doktorun ağzından ne çıkcak diye bakarken bayılırım ben , hem olumsuz bişey derse şok olmamış olurumO da hemen olmaz ki canım ya daha yeni sayılırız biz .. benim sırtım tutulmuş o da agrıyır vvalla sinir oldum her yerim agrıyor
Ben zaman saymıyorum ay çabuk geçiyor o yüzdem eşimle de konuştuk 14 günü geçsin az daha bekleyelim test için diye ben yapmam hemen herhalde ... işin garip tarafı ne biliyor öusun kimyager olduğum için değerlerden anlıyorum az çok ben elimdeki sonuca bakarım duramam doktora falan gerek kalmaz yani :)Cımrts pazar evde zaman geçirmesi güzel ama işteyken daha hızlı geçiyor yarın iş başlıyor allahtan çabuk geçer inşallah, sevdicek ben doktora kan testine gitmeden 2 gün önce evde idrar testi yapacam çünkü doktorun ağzından ne çıkcak diye bakarken bayılırım ben , hem olumsuz bişey derse şok olmamış olurum
Senin yerinde olsam evde bişeylerle yaparım test :))) hatta yarın yapcam ben unuttum nasıldı doğal bişeylerle yapılıyormuş bide kimyager olsam hiç durmam. Bi de diyom filmlerdeki gibi son anda hastanede mi öğrensem :)))Ben zaman saymıyorum ay çabuk geçiyor o yüzdem eşimle de konuştuk 14 günü geçsin az daha bekleyelim test için diye ben yapmam hemen herhalde ... işin garip tarafı ne biliyor öusun kimyager olduğum için değerlerden anlıyorum az çok ben elimdeki sonuca bakarım duramam doktora falan gerek kalmaz yani :)
Ahahah gerçekten çok otantik önce bayıl falan sonra öğren :) omları da çok denedim denediklerim de hep hüsran :)Senin yerinde olsam evde bişeylerle yaparım test :))) hatta yarın yapcam ben unuttum nasıldı doğal bişeylerle yapılıyormuş bide kimyager olsam hiç durmam. Bi de diyom filmlerdeki gibi son anda hastanede mi öğrensem :)))
Bende aşılama olmayacak canım yeni öğrendimÖzellikle açık soru sorarsan yardımcı olabilirim bende 5 yıllık evliyim 3.asilamamı yaptrdm sonuç bekliyorum neyi tam olarak merak ettiğini sorarsan bildiğim kadar yardımcı olurum cnm
Canım yerlesmedir belki adet için çok erken değil miBende su gibi kırmızı kan geldi şu anda durdu sizce adet mi oluyorum
Çok erkem canım tabi doktorumda öyle dedi ama bildigin adet oluyorum sanırımCanım yerlesmedir belki adet için çok erken değil mi
Ne kadar sürecek ve ne yoğunlukta olacak o önemli. Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır , bizim yerleşme kanamasının da zamanı geldi sayılır artık. Ama adet için erken baya. İnşallah hayırlısı olur. Bende kasık ağrısı 3-5 gündür olmuyordu ya bugün biraz gene kasık ağrım oldu adet olcam diye korkuyom, inşallah yerleşme ağrısıdır allahımBende su gibi kırmızı kan geldi şu anda durdu sizce adet mi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?