Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü

Aselbelis güncelledim tarihini :) hadi hayırlısı.

Cnm sizin adetin kacinci gunu yapilmisti asilama

Kizlar merhaba ben bu ay aşılama yaptıracağım ama inanilmaz korkuyorum internetten videolar filan izledim çok acı veren bişeymi yardımcı olun lütfen

Kızlar merhaba sizin şafak bayağı azaldı ben de doktordan geliyorum şimdi sağ ve solda üçer tane toplam 6 yumurta oluşmuş 14 mm civarı hepsi perşembe aksam 5 gibi asilamam olacak inşallah :)
Maşallah yumurtan çok , idealde 20 mm olması gerekiyor ya o yüzden perşembe demiştir biraz daha büyüsün diye, benim de öyle 18 mm di, 2 gün sonraya erteledi 20 mm olmuştu ama benim 3 yumurtam oluşmuştu.

Kizlar merhaba ben bu ay aşılama yaptıracağım ama inanilmaz korkuyorum internetten videolar filan izledim çok acı veren bişeymi yardımcı olun lütfen
Korkulacak hiçbirşey yok 5-10 dk lık iş. Kendini kasmazsan hiçbir ağrı hissetmezsin belki sinek ısırığı kadar.

Maşallah yumurtan çok , idealde 20 mm olması gerekiyor ya o yüzden perşembe demiştir biraz daha büyüsün diye, benim de öyle 18 mm di, 2 gün sonraya erteledi 20 mm olmuştu ama benim 3 yumurtam oluşmuştu.
Gecen ay günde 3 klomenle 5 yumurtam oluşmuştu ama olmadı inşallah 6 taneden ikisi tutar da ikiz bebislerim olur :) sizler gibi gün saymak istiyorum artik

Gecen ay günde 3 klomenle 5 yumurtam oluşmuştu ama olmadı inşallah 6 taneden ikisi tutar da ikiz bebislerim olur :) sizler gibi gün saymak istiyorum artik
Aaa sen günde 3 klomen mi kullandın, bana doktor günde 2 tane aldım toplam 5 gün , keşke bana da günde 3 tane falan içireydi daha çok yumurtam oluşurdu
Neyse artık önümüzdeki ay bunlara gerek kalmaz inşallah benim 3-4 güne belli olur çok endişeliyim karnımda ağrı başladı bugün adet ağrısı gibi aşırı canım sıkkın (

Sevdicek93 bugün karnım ağrımaya başladı aynı adet ağrısı gibi
normalde adet tarihim 17 ocak çarşamba, aşılamanın üstüne 14 gün sayarsam 20 ocak cumartesi . Adet olursam moralim çok bozulacak offfffff

Canım ben üç kez klomen kullandım ilkinde günde bir ikincide iki üçüncü de günde üç tane kullandım doktor iki kez daha klomen hakkın var asilamadan önce dedi ama ben beklemek istemedim. Karın ağrısı gebelik belirtisi olarak da var canım iyi düşün iyi olsun ben aşılama olduğumda siz sonucu öğrenmiş olacaksinz inşallah pozitifi gorursunz darısı da bana olur

Ayyy nekadar güzel konuşuyorsun :) evet hamile olsan da adet ağrısı gibi ağrı olurmuş ama ağrım artar kanamam başlarsa diye kafamda canlandırıyom moralim bozuluyor inş güzel sonuç alırız sana da bulaşır bizden,

Benim
sabah Benim agrıyırdu sonra geldi işte

Zeyrose , eda nerdesiniz , biz sizden sonra yaptırdık aşılamayı , sizden önce adet olcaz heralde hızımızı alamıyoruz (( offf ya bu karın ağrısı nerden başladı yarın iyice artarsa ağrı adet olacağım demektir

Yada adet geleceğinin ay moralim bozuk , sen ne durumdasın devam ediyor mu? Normalde son günlerde adet ağrısı gibi kasık ağrın var mıydı sadece bugün mü oldu ağrın?
Ayağa kalkınca geliyor canım ama su gibi kan doktorumu aradım çok erken dedi hapı kullanmaya devam et dedi ama ben adet oluyorum sanırım ağla ağla perişan oldum sabah uyandığımda agrım vardı dün de iyice göğüs hassasiyetim artmıştı zaten bilmiyorum yaşadığım ne

Evet ya çok erken normalde çatlatmayı aşılamayı hesap etmzsen kendi adet günün ne zamandı.

Benim normalde adet günüm 17 ocak çarşambaydı,
ama çatlatma iğnesinin üstüne 14 gün sayarsam 18 ocak perşembe yapıyor,
aşılamının üstüne 14 gün sayarsam 20 ocak cumartesi oluyor.
Bugün böyle adet sancısı başlayınca acaba vücut kendi düzenine göre mi hareket ediyor diye düşündüm yani çarşamba yaklaştı ya ondan mı acaba dedim offffff offffff
Doktor gel dedi mi gidecek misin ? Ped koymayı gerektirecek kadar çok mu? Ben de işten geldim hiçbişey yapmıyom moralim bozuk ,yemek bile yemedim , ben bozuk olunca eşim de suratı asıldı oturdu

Canım normal adet kanaman gibi değil anladığım kadarıyla su gibi demişsin dur bakalım hemen ağlayıp üzme kendini bak belki de yerlesmedir sen üzülürsen bebisin de üzülür

Belki de yerleşme kanamasıdır ? Şuan hiçbişey belli değil illa bekleyip görecez, kaderimiz beklemek allahım duy sesimizi aminnnnn allahım hepimizin yüzünü güldür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…