- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Cnm sizin adetin kacinci gunu yapilmisti asilamaNe kadar sürecek ve ne yoğunlukta olacak o önemli. Ayy inşallah yerleşme kanamasıdır , bizim yerleşme kanamasının da zamanı geldi sayılır artık. Ama adet için erken baya. İnşallah hayırlısı olur. Bende kasık ağrısı 3-5 gündür olmuyordu ya bugün biraz gene kasık ağrım oldu adet olcam diye korkuyom, inşallah yerleşme ağrısıdır allahım
Maşallah yumurtan çok , idealde 20 mm olması gerekiyor ya o yüzden perşembe demiştir biraz daha büyüsün diye, benim de öyle 18 mm di, 2 gün sonraya erteledi 20 mm olmuştu ama benim 3 yumurtam oluşmuştu.Kızlar merhaba sizin şafak bayağı azaldı ben de doktordan geliyorum şimdi sağ ve solda üçer tane toplam 6 yumurta oluşmuş 14 mm civarı hepsi perşembe aksam 5 gibi asilamam olacak inşallah :)
Korkulacak hiçbirşey yok 5-10 dk lık iş. Kendini kasmazsan hiçbir ağrı hissetmezsin belki sinek ısırığı kadar.Kizlar merhaba ben bu ay aşılama yaptıracağım ama inanilmaz korkuyorum internetten videolar filan izledim çok acı veren bişeymi yardımcı olun lütfen
Ya ne bileyim gözüm çok korktu hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim cevabin icinKorkulacak hiçbirşey yok 5-10 dk lık iş. Kendini kasmazsan hiçbir ağrı hissetmezsin belki sinek ısırığı kadar.
Gecen ay günde 3 klomenle 5 yumurtam oluşmuştu ama olmadı inşallah 6 taneden ikisi tutar da ikiz bebislerim olur :) sizler gibi gün saymak istiyorum artikMaşallah yumurtan çok , idealde 20 mm olması gerekiyor ya o yüzden perşembe demiştir biraz daha büyüsün diye, benim de öyle 18 mm di, 2 gün sonraya erteledi 20 mm olmuştu ama benim 3 yumurtam oluşmuştu.
Aaa sen günde 3 klomen mi kullandın, bana doktor günde 2 tane aldım toplam 5 gün , keşke bana da günde 3 tane falan içireydi daha çok yumurtam oluşurduGecen ay günde 3 klomenle 5 yumurtam oluşmuştu ama olmadı inşallah 6 taneden ikisi tutar da ikiz bebislerim olur :) sizler gibi gün saymak istiyorum artik
Canım ben üç kez klomen kullandım ilkinde günde bir ikincide iki üçüncü de günde üç tane kullandım doktor iki kez daha klomen hakkın var asilamadan önce dedi ama ben beklemek istemedim. Karın ağrısı gebelik belirtisi olarak da var canım iyi düşün iyi olsun ben aşılama olduğumda siz sonucu öğrenmiş olacaksinz inşallah pozitifi gorursunz darısı da bana olurAaa sen günde 3 klomen mi kullandın, bana doktor günde 2 tane aldım toplam 5 gün , keşke bana da günde 3 tane falan içireydi daha çok yumurtam oluşurdu
Neyse artık önümüzdeki ay bunlara gerek kalmaz inşallah benim 3-4 güne belli olurçok endişeliyim karnımda ağrı başladı bugün adet ağrısı gibi aşırı canım sıkkın (
Ayyy nekadar güzel konuşuyorsun :) evet hamile olsan da adet ağrısı gibi ağrı olurmuş ama ağrım artar kanamam başlarsa diye kafamda canlandırıyom moralim bozuluyorCanım ben üç kez klomen kullandım ilkinde günde bir ikincide iki üçüncü de günde üç tane kullandım doktor iki kez daha klomen hakkın var asilamadan önce dedi ama ben beklemek istemedim. Karın ağrısı gebelik belirtisi olarak da var canım iyi düşün iyi olsun ben aşılama olduğumda siz sonucu öğrenmiş olacaksinz inşallah pozitifi gorursunz darısı da bana olur
Sevdicek nerdesinBi geliyor bi duruyor
sabah Benim agrıyırdu sonra geldi işteSevdicek93 bugün karnım ağrımaya başladı aynı adet ağrısı gibi
normalde adet tarihim 17 ocak çarşamba, aşılamanın üstüne 14 gün sayarsam 20 ocak cumartesi . Adet olursam moralim çok bozulacakofffffff
İnşallah tutundugunun belirtisidirSevdicek nerdesinbel ve kasık ağrım başladı bugün, kaç gündür ağrımıyordu sadece göğüs hassasiyeti vardı, neden ağrıdı ki adetim yaklaştı diye mi (( offf allahım
Yada adet geleceğininİnşallah tutundugunun belirtisidir
Ayağa kalkınca geliyor canım ama su gibi kan doktorumu aradım çok erken dedi hapı kullanmaya devam et dedi ama ben adet oluyorum sanırım ağla ağla perişan oldumYada adet geleceğininay moralim bozuk , sen ne durumdasın devam ediyor mu? Normalde son günlerde adet ağrısı gibi kasık ağrın var mıydı sadece bugün mü oldu ağrın?
Ayağa kalkınca geliyor canım ama su gibi kan doktorumu aradım çok erken dedi hapı kullanmaya devam et dedi ama ben adet oluyorum sanırım ağla ağla perişan oldumsabah uyandığımda agrım vardı dün de iyice göğüs hassasiyetim artmıştı zaten bilmiyorum yaşadığım ne
Canım normal adet kanaman gibi değil anladığım kadarıyla su gibi demişsin dur bakalım hemen ağlayıp üzme kendini bak belki de yerlesmedir sen üzülürsen bebisin de üzülürAyağa kalkınca geliyor canım ama su gibi kan doktorumu aradım çok erken dedi hapı kullanmaya devam et dedi ama ben adet oluyorum sanırım ağla ağla perişan oldumsabah uyandığımda agrım vardı dün de iyice göğüs hassasiyetim artmıştı zaten bilmiyorum yaşadığım ne
Belki de yerleşme kanamasıdır ? Şuan hiçbişey belli değil illa bekleyip görecez, kaderimiz beklemek allahım duy sesimizi aminnnnn allahım hepimizin yüzünü güldürAyağa kalkınca geliyor canım ama su gibi kan doktorumu aradım çok erken dedi hapı kullanmaya devam et dedi ama ben adet oluyorum sanırım ağla ağla perişan oldumsabah uyandığımda agrım vardı dün de iyice göğüs hassasiyetim artmıştı zaten bilmiyorum yaşadığım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?