- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Yarın tekrar ara duruma göre dediler gündüz ped koymadım canım peçete koydum ama 1 Pedi doldurmaya yaklaştı yani çok garip bi durum dedi doktorum bu şekilde olanlar da varmış test yaptırcam ama moral sıfırEvet ya çok erkennormalde çatlatmayı aşılamayı hesap etmzsen kendi adet günün ne zamandı.
Benim normalde adet günüm 17 ocak çarşambaydı,
ama çatlatma iğnesinin üstüne 14 gün sayarsam 18 ocak perşembe yapıyor,
aşılamının üstüne 14 gün sayarsam 20 ocak cumartesi oluyor.
Bugün böyle adet sancısı başlayınca acaba vücut kendi düzenine göre mi hareket ediyor diye düşündüm yani çarşamba yaklaştı ya ondan mı acaba dedimoffffff offffff
Doktor gel dedi mi gidecek misin ? Ped koymayı gerektirecek kadar çok mu? Ben de işten geldim hiçbişey yapmıyom moralim bozuk ,yemek bile yemedim , ben bozuk olunca eşim de suratı asıldı oturdu
Su gibi bi kanama rengi kırmızı ama bildiğin ayağa kalkınca indiğini hissediyorum eşim geldi öptü falan ağladım çok kötüyüm ... herkes üzülme diyor elimde deilCanım normal adet kanaman gibi değil anladığım kadarıyla su gibi demişsin dur bakalım hemen ağlayıp üzme kendini bak belki de yerlesmedir sen üzülürsen bebisin de üzülür
Sen inşallah bu şekilde olanlardansındır inşallah , senin yerleşmen böyledir, senin bebeğin böyle yerleşmek istemiştir inşallah allahım doktor testte olumlu bişey söyler amin inşallah sabah kahvaltı yap hemen git neyin nesiymiş baksın doktor? Benim kasığımda öyle bi ağrı varki, adet olacakmışım hissi yaşarıyor allahım yanılıyor olayım ya neyin nesi bu vücut yaYarın tekrar ara duruma göre dediler gündüz ped koymadım canım peçete koydum ama 1 Pedi doldurmaya yaklaştı yani çok garip bi durum dedi doktorum bu şekilde olanlar da varmış test yaptırcam ama moral sıfır
Benim de sabah öyleydi işte adet olacağımda karın agrısı yaşanır ya öyle sonra bişeuler geldi baktım ve yıkıldım... inşallah kuzum allah razı olsn ne güzel dua ettin öyle seninki de inşallah iyiye işarettir ben adet oluyorum canım başka bişey deil buSen inşallah bu şekilde olanlardansındır inşallah , senin yerleşmen böyledir, senin bebeğin böyle yerleşmek istemiştir inşallah allahım doktor testte olumlu bişey söyler amin inşallah sabah kahvaltı yap hemen git neyin nesiymiş baksın doktor? Benim kasığımda öyle bi ağrı varki, adet olacakmışım hissi yaşarıyor allahım yanılıyor olayım ya neyin nesi bu vücut ya
Varsa yapsana canım .. senin adet agrın o kadar çok olur mu pekiBenim yarın falan yada yarından sonra iyice ne olacağı belli olur ama gel gör ki 5 dk bile geçmek bilmiyor çatlayacam resmen ya çatlayacam, şeytan diyor test yap , kendimi zor tutuyorum((
Yap cnm .hatta kanda baktr ona gore igne verirle belkiVarsa yapsana canım .. senin adet agrın o kadar çok olur mu peki
Olsa durur muydum :) eşime çıkıp alalım desem almaz :) erken daha diye. Benim adet ağrılarım meşhurdur ağlatacak derecede dayanılmaz şekilde olur. Aşılamadan sonra hani böyle kasık ağrıları yaşadık ya ara ara,Varsa yapsana canım .. senin adet agrın o kadar çok olur mu peki
Yarın test alcam gündüz akşam eve gelince yapacam ama belki testi yapmaya zaman kalmadan gündüz adetim başlar offfffffYap cnm .hatta kanda baktr ona gore igne verirle belki
Bn kanda baktrdm dayanamadm . aksam ustu 2.04 cikti yukselir ins adete kadarVarsa yapsana canım .. senin adet agrın o kadar çok olur mu peki
Offff of aynn benim ki de kaşık agrısı değildi sabah uyandığımda Hatta üşüttüm falan demiştim ama değilmişOlsa durur muydum :) eşime çıkıp alalım desem almaz :) erken daha diye. Benim adet ağrılarım meşhurdur ağlatacak derecede dayanılmaz şekilde olur. Aşılamadan sonra hani böyle kasık ağrıları yaşadık ya ara ara,
bu sabahtan beri yaşadığım ağrı öyle değil yani belli farkı, öyle kasık ağrısı değil adet ağrısı yani aradaki farkı hissedebiliyorumsanki yarın adet olcam gibi eşim evde olmasa şuan rahat rhat ağlardım
İnşallah canım inşallahBn kanda baktrdm dayanamadm . aksam ustu 2.04 cikti yukselir ins adete kadar
Cnm morelni bozma ins hic ummadigin anda ogrenirsinde cok sevinirsinİnşallah canım inşallah
Neye baktırdın cnm , öyle erken baktırılabiliyor mu nerde yapılıyor, o sayı ne değeri , hcg dediklerimi, inşallah gittikçe yükselir , şu başlıktan bi tane bari çıksın bu ay bi anneBn kanda baktrdm dayanamadm . aksam ustu 2.04 cikti yukselir ins adete kadar
Yarın doktor inşallah hiç bilmediğimiz bişey söyler böyle de oluyormuş deriz inşallahVarsa yapsana canım .. senin adet agrın o kadar çok olur mu peki
İnşallah ama umut falan kalmadı bendeCnm morelni bozma ins hic ummadigin anda ogrenirsinde cok sevinirsin
Ay inşallah canım inşallah da yarın yaptırır mıyım test bilmiyorum kiYarın doktor inşallah hiç bilmediğimiz bişey söyler böyle de oluyormuş deriz inşallah((
Ozelde acile gittim cnm sabah baaim cok dondu kotu oldm esimde bi gidp olcelimddi beta hcg ins 1 degil hepimiz olalimNeye baktırdın cnm , öyle erken baktırılabiliyor mu nerde yapılıyor, o sayı ne değeri , hcg dediklerimi, inşallah gittikçe yükselir , şu başlıktan bi tane bari çıksın bu ay bi anne
Öyle isteğe bağlı olarak ölçüyorlar mıymış , ah çalışmıyor olsam bende giderim ama izin alıp da gitmek mesele günü gelmeden boşu boşuna izin almayayım, inşallah hepimiz olalım inşallahOzelde acile gittim cnm sabah baaim cok dondu kotu oldm esimde bi gidp olcelimddi beta hcg ins 1 degil hepimiz olalim
Aklıma ne geldi, evde doğal yolla yapılan şeylerle oyalayacam kendimi limonla macunla falan yapılıyormuş ya kendimi kandırım en azından :) az önce wc ye gittim, sonradan aklıma geldi. Birazdan idrar gelince yapacam :)) senin var mı bildiğin doğal yol, iyice kafayı ydim :))Ay inşallah canım inşallah da yarın yaptırır mıyım test bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?