Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bencede bkle bn uzuldm dusuk die belki 5i gecmistr ddm birde etkilndm burda galiba

Canım şimdi bi kaç sitede okudum benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok olmuş aşılmadan sonra inşallaj benim de öyle olur .. benim bildiğim karbonat var idrar yapıyorsun bi bardağa bi kaşık karbonat atıyorsun köpürürse hamile demek ama beni çok yanılttı o

İnşallah senin de öyle olur yarın bize güzel haberler yazarsın inşallah. Karbonat her türlü köpürür gibi , ben limonla yapcam, idrara limon sıkıyorsun limonun içindeki o parçaçıklar tortular dibe doğru çökerse hamilelik var demek, çökmezde havada yüzeyde kalırsa hamilelik yok demekmiş.

İnşallaj canım hadi yap da haber et

Aman arkadaşlar sağlık olsun hadin bugün de yorduk zihnimizi kendimizi. Dinlenelim hadin yatalım da , sabah ola hayrola, güzel günler bizi bekler

Nehiracım senin belirtilerin var mı ne durumdasın canım

Kızlar merhaba bende adet olursam aşılama yaptiricam 7 Şubat'ta yani :)

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü

7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah

Suskun ceylan ekledim hoşgeldin :))

Zeyrose , eda test yapacak mısınız ?
Sevdicek doktora gittin mi nasılsın bugün durumlar ne aşamada?

Şuan adet ağrısı dışında hiçbişeyim yok (((( ( hiç bi belirtim yok. Sen ne durumdasın, test yapcan mı
Duran ara ara kasık ve belim ağrıyor üşümeye gelemuyirun yorgunluk halsizlik fazla yormamaya çalışıyorum kendini hayırlısı cnn dua et cnm nolur

Selam kızlaar dün aşılamamı oldum ama sperm sayısı yıkamadan sonra 1milyon civarıymış dr um az buldu.Bu seferlik böyle olsun dedi.eğer tutmazsa gelecek aya tüp bebeğe başlıyoruz.dün ağrım vardı halsizlik vardı.ama bugün iyiyim hiiç bir ağrım sızım yok.sadece biraz fazla ayakta kaldım hafif bi ağrım oldu dinlendim geçti.beta hcg ye 29 ocakta baktıracağım.Hayırlısı hepimiz için.

ben de bu ay başlayacağım inşallah. bugün adetimin 2.günü yarın doktora gideceğim bakalım.

Kizlar bends olacam sanirim Bel Karin agrisi cok bugun off ya bilmiyorum

Kızlar çatlatma iğnesi evde yapılabilir mi ya bana carsamba sabah 5 te dedi ama ise gittiğim için o saatte uyanıp hastaneye gitmek zor geliyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…