- 10 Ocak 2018
- 43
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Cnm bencede bkle bn uzuldm dusuk die belki 5i gecmistr ddm birde etkilndm burda galibaÖyle isteğe bağlı olarak ölçüyorlar mıymış , ah çalışmıyor olsam bende giderim ama izin alıp da gitmek mesele günü gelmeden boşu boşuna izin almayayım, inşallah hepimiz olalım inşallah
Canım şimdi bi kaç sitede okudum benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok olmuş aşılmadan sonra inşallaj benim de öyle olur .. benim bildiğim karbonat var idrar yapıyorsun bi bardağa bi kaşık karbonat atıyorsun köpürürse hamile demek ama beni çok yanılttı oAklıma ne geldi, evde doğal yolla yapılan şeylerle oyalayacam kendimi limonla macunla falan yapılıyormuş ya kendimi kandırım en azından :) az önce wc ye gittim, sonradan aklıma geldi. Birazdan idrar gelince yapacam :)) senin var mı bildiğin doğal yol, iyice kafayı ydim :))
İnşallah senin de öyle olur yarın bize güzel haberler yazarsın inşallah. Karbonat her türlü köpürür gibi , ben limonla yapcam, idrara limon sıkıyorsun limonun içindeki o parçaçıklar tortular dibe doğru çökerse hamilelik var demek, çökmezde havada yüzeyde kalırsa hamilelik yok demekmiş.Canım şimdi bi kaç sitede okudum benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok olmuş aşılmadan sonra inşallaj benim de öyle olur .. benim bildiğim karbonat var idrar yapıyorsun bi bardağa bi kaşık karbonat atıyorsun köpürürse hamile demek ama beni çok yanılttı o
İnşallaj canım hadi yap da haber etİnşallah senin de öyle olur yarın bize güzel haberler yazarsın inşallah. Karbonat her türlü köpürür gibi , ben limonla yapcam, idrara limon sıkıyorsun limonun içindeki o parçaçıklar tortular dibe doğru çökerse hamilelik var demek, çökmezde havada yüzeyde kalırsa hamilelik yok demekmiş.
Aman boş işler bunlar :) yaptım tortu limonun dibine doğru gitti ama insan hiç mutlu olmuyor :))) ben yarın gerçek test alacam böylece limon testinin yanlışlığını kanıtlayacam :)))İnşallaj canım hadi yap da haber et
Kız belki vardır niye öyle diyorsunAman boş işler bunlar :) yaptım tortu limonun dibine doğru gitti ama insan hiç mutlu olmuyor :))) ben yarın gerçek test alacam böylece limon testinin yanlışlığını kanıtlayacam :)))
Ne bileyim inandırıcı gelmedi :)) hamile olsan da olmasan da o tortu dibe çöker gibi :) hadi kız hadi yatalım , yarınlar bize daha güzel gelsin aminKız belki vardır niye öyle diyorsun
Ben uyuyamam ki bugünNe bileyim inandırıcı gelmedi :)) hamile olsan da olmasan da o tortu dibe çöker gibi :) hadi kız hadi yatalım , yarınlar bize daha güzel gelsin amin
Nehiracım senin belirtilerin var mı ne durumdasın canımSevdicek93 bugün karnım ağrımaya başladı aynı adet ağrısı gibi
normalde adet tarihim 17 ocak çarşamba, aşılamanın üstüne 14 gün sayarsam 20 ocak cumartesi . Adet olursam moralim çok bozulacakofffffff
Kızlar merhaba bende adet olursam aşılama yaptiricam 7 Şubat'ta yani :)2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
13ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
Ocak -> aselbelis601' in aşılama ayı ( günü belli değil)
Şubat-> hanmeli' nin aşılama ayı olacak inşallah
Kızlar liste kalablıklşıyor gittikçe bi sürü anne oldukkardelen en hızlı sen davranmışsın :) 2018 hepimize şans getirsin :)
Şuan adet ağrısı dışında hiçbişeyim yokNehiracım senin belirtilerin var mı ne durumdasın canım
Duran ara ara kasık ve belim ağrıyor üşümeye gelemuyirun yorgunluk halsizlik fazla yormamaya çalışıyorum kendini hayırlısı cnn dua et cnm nolurŞuan adet ağrısı dışında hiçbişeyim yok(((( ( hiç bi belirtim yok. Sen ne durumdasın, test yapcan mı
Kizlar bends olacam sanirim Bel Karin agrisi cok bugun off ya bilmiyorumZeyrose , eda nerdesiniz , biz sizden sonra yaptırdık aşılamayı , sizden önce adet olcaz heralde hızımızı alamıyoruz(( offf ya bu karın ağrısı nerden başladı yarın iyice artarsa ağrı adet olacağım demektir
Hala geliyor canım ben umudu kesiyorumZeyrose , eda test yapacak mısınız ?
Sevdicek doktora gittin mi nasılsın bugün durumlar ne aşamada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?