- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Yaaa öyle deme siz benim umudumsunuzHala geliyor canım ben umudu kesiyorum
BilmiyorumYaaa öyle deme siz benim umudumsunuz
BEn kendim yaptım çok kolayKızlar çatlatma iğnesi evde yapılabilir mi ya bana carsamba sabah 5 te dedi ama ise gittiğim için o saatte uyanıp hastaneye gitmek zor geliyor açıkçası
Doktora gittin mi bugün, test ne zaman yapacaksın ? Ben test aldım bugün ama yapmaya korkuyorumBilmiyorumyine de test yapcam
Test yapmadan nasıl durabiliyorsun :) ben 11 gün oldu ypsım var, senin gibi 13. Günümde olsam hemen yapardım :))))Kizlar bends olacam sanirim Bel Karin agrisi cok bugun off ya bilmiyorum
Adet oldum malesef canimTest yapmadan nasıl durabiliyorsun :) ben 11 gün oldu ypsım var, senin gibi 13. Günümde olsam hemen yapardım :))))
Yerleşme kanamasını görmüşsün işte ne istiyorsun tatlım başkaKızlar dün adet ağrısı gibi ağrım vardı moralim bozulmuştu bugün ağrım falan olmadı, öğlen azcık pembelik gelmiş çamaşırıma akıntı ile beraber çok çok az ve açık pembe gibi, devamında geln bişey yok şuan. Nolur dua edin adet günüm cuma, adet olmayayım nolur allahım. Bugün işten gelirken test aldım kendimi tutamazsam yaparım diye. Napcam bilmiyorum ama çatlayacam ya
Şimdi hastaneye gidiyorum canımDoktora gittin mi bugün, test ne zaman yapacaksın ? Ben test aldım bugün ama yapmaya korkuyorum((
İnşallah moralmen rahatlmış dönersin hastaneden aminŞimdi hastaneye gidiyorum canım
Adet olduğuna emin misin yoğun mu ? Ya test aldım yapmadan da durmak istiyorum 1-2 gün daha bi tarafım yapmak istiyorAdet oldum malesef canim(
Aşılamadan sonra 1-2 gün olması normal. Sonra kesilir o. Hayırlı olsun aşılaman hoşgeldin aramızaKızlarr merhaba yeniyim bende
15.01.2017 saat 3 te aşılama yaptırdık ama anestezili benide ekleyin listenize i şallah hayırlı sonuçlar alırız. Ama ara ara lekelenmem oluyo bunu yaşayan var mı?
Meryem sen de durumlr nasıl var mı ağrın sızın ?Bekliyoruz ii haberlerini
Belim agriyor aksam ustu basladi ara ara da kasklarmda agri var batma gibi ama belim cok agriyor agri kesicide almdmMeryem sen de durumlr nasıl var mı ağrın sızın ?
BEn kendim yaptım çok kolay
Çatlatma iğnesi üç kez vurundum ama hiç dikkat etmedim o da gonal-f gibi hazır mı oluyor bı de internetten baktım da ucu daha kalın gibi sabah 5 te hastaneye gitmek çok zor geliyor yaBen evde yaptim canim benimde gece oniki ydi doktor dedi evde de yapablrsn
BEn kendim yaptım çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?