- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Canım inşallah yerlesmedir o gelen Kan güzel haberini bekliyoruz :)Kızlar dün adet ağrısı gibi ağrım vardı moralim bozulmuştu bugün ağrım falan olmadı, öğlen azcık pembelik gelmiş çamaşırıma akıntı ile beraber çok çok az ve açık pembe gibi, devamında geln bişey yok şuan. Nolur dua edin adet günüm cuma, adet olmayayım nolur allahım. Bugün işten gelirken test aldım kendimi tutamazsam yaparım diye. Napcam bilmiyorum ama çatlayacam ya
Canımdan durumdan haberdar et çok merak ettimBekliyorum Kızlar
Biz de seni bekliyoz :) umarım iyi geçerBekliyorum Kızlar
Sevdİcek biz 6 ocakta aşılama yaptırdık ya, benim çatlatma iğnem 4 ocakta yapılmıştı. Senin ne zaman yapılmıştı?Bekliyorum Kızlar
Kan testi mi yapıldı cnm, bide adet için ne dedi doktor, erken gelmesi normal miymişNegatif
Sen sabah iğneyi aldın diyelim eczane açıldığında 8 gibi, aşılaman ne gün ve saat kaçta yapılacak deyiver bana. Bana tam 35-36. Saat arasında yapıldıKızlar acil yardiminiza ihtiyacım var asilamaniz çatlatma iğnesi den tam 36 saat sonra mı yapıldı? Ben sabah 5 te vurunacaktm ya şimdi gittik iğneyi almaya nöbetçi eczaneleri dolaştık hiç birinde yoktu iğne alamadım şaka gibi gittigim hastanenin yanındaki eczaneden alıyorum ben hep sabah oranin açılmasını beklicem ama asilamam 30 saat sonra yapılmış oluyor
Bence zararı olmaz okadarın, neden dersen iğne yapuldıktan sonra yumurta 36 saat içinde çatlıyor sanırsam. Önemli olan yumurtayla spermin buluşması. Sen iğne yaptırdın 30 saat geçti diyelim,30. Saatte aşılama yapıldı, yumurtanın da 36. Saatte çatlayası vardı diyelimki. Sperm 6 saat erken vardı varacağı yere. Yumurta çatlayana kadar 6 saat bekledi diye düşün beklesin , Sperm vajinada 24 saat canlı kalabiliyormuş, belki daha fazla.Normalde sabah 5 te vurunacaktm perşembe aksam 5 te aşılama olacaktı tam 36 saat sonraNehira-27
Orası da doğru tabi belki de erken catlicak yumurta ama doktorun gözünde de sorumsuz gibi olucam çok canım sıkıldı ya ins eczane erken acilirBence zararı olmaz okadarın, neden dersen iğne yapuldıktan sonra yumurta 36 saat içinde çatlıyor sanırsam. Önemli olan yumurtayla spermin buluşması. Sen iğne yaptırdın 30 saat geçti diyelim, yumurtanın da 36. Saatte çatlayası vardı diyelimki. Sperm 6 saat erken vardı varacağı yere. Yumurta çatlayana kadar 6 saat bekledi diye düşün beklesin , Sperm vajinada 24 saat canlı kalabiliyormuş, belki daha fazla.
Kızlar aşılamanın 14.gunundeyim evde test yaptım tek çizgi çıktı erken mı daha idrarda adet günü gelmeden çıkmayabilir mi adet tarihim 18 asilama 14.gun diye evde yptım ama erken mi daha2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü inşallah
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü
7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah
Suskun ceylan ekledim hoşgeldin :))
Evet belki de yumurta birkaç saat erken çatlayacak , niye son dk da çatlasın, o sadece sınır, yani en geç 36 saatte çatlayacak. Senin elinde olan bi sebep değilmişki napcan, eczanelerde de nasıl yokmuş gerçi nöbetçi sayısı azolunca, olsun bunu sıkıntı yapma. Hayırlı olsun güzel düşün hatta inşallah hamile kalırsın da ilerde dersin ki ayyyyy iğneyi gece bulamamıştım da panik yapmıştım ne günlerdi diye anlat anı olarak :)Orası da doğru tabi belki de erken catlicak yumurta ama doktorun gözünde de sorumsuz gibi olucam çok canım sıkıldı ya ins eczane erken acilir
Valla moral oldun gece gece ya her zaman aldığım eczaneye internetten baktım 8de aciliyomus kapı ya dayanirm artık :) senin yarın 12.gun mu ay hadi inşallah ya o gelen pembis şey de bebisin tutundugunu gisteriyodur inşallah Allah'ım kopkoyu ikinci cizgileri görmeyi nasip etsinEvet belki de yumurta birkaç saat erken çatlayacak , niye son dk da çatlasın, o sadece sınır, yani en geç 36 saatte çatlayacak. Senin elinde olan bi sebep değilmişki napcan, eczanelerde de nasıl yokmuş gerçi nöbetçi sayısı azolunca, olsun bunu sıkıntı yapma. Hayırlı olsun güzel düşün hatta inşallah hamile kalırsın da ilerde dersin ki ayyyyy iğneyi gece bulamamıştım da panik yapmıştım ne günlerdi diye anlat anı olarak :)
Ben de sabah test yapcam çok korkuyorumolumsuz görmek istemiyorum
Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi aşılama vs sürecine girenlerin adet düzeni değişiyor yani bu işlemler vücudun doğal dengesini düzenini değiştiriyor, Yani snin normalde olman gereken adet süresini değil de aşılamanın hatta çatlatma iğnesini yaptırdığın günün üstüne 14 gün koyman lazım. Adet başlama olarak. Ama kesin diyemeyeceğim ben doktorun dediklerinden bunu anlamıştım çünkü ovülasyon gününü çatlama gününü hesaplayıp ona göre ilişkiye girecem diye uğraşma artık , çünkü günü değişecek demişti bana. Yani iğne vücudun normal zamanında değil de kendi etkisiyle çatlamasını sağlıyor, zamanı sayılır testinin ama aşılamadan sonra ilişki yaşadıysan birkaç gün sonra tekrar yapabilirsin test. En garantisi de tabi ki kan testi her ihtimale karşı.Kızlar aşılamanın 14.gunundeyim evde test yaptım tek çizgi çıktı erken mı daha idrarda adet günü gelmeden çıkmayabilir mi adet tarihim 18 asilama 14.gun diye evde yptım ama erken mi daha
Kapısında tel falan yazıyorsa cep ara :) geldiklerinde dersin valla böyle bi durum olmasa aramazdım diye anlatırsın :) yarın 12. Günüme giriyorum ama içimdeki korku endişe merak anlatamam herşey karışık :) allahım hepimizi 2. Kalın çizgileri gösterip yüzümüzü tebessüm ettirsin :))))) sabah işe gidecem bu saate buralardayım eşimden gizli gizli :)))Valla moral oldun gece gece ya her zaman aldığım eczaneye internetten baktım 8de aciliyomus kapı ya dayanirm artık :) senin yarın 12.gun mu ay hadi inşallah ya o gelen pembis şey de bebisin tutundugunu gisteriyodur inşallah Allah'ım kopkoyu ikinci cizgileri görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?