Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın canım bende geç döllenme olmuş olabilir mı diye düşündüm aslında normal iliskidede adet günü geçince test yapıyoruz bunun içinde bnm doktrumda ocak 19 da kan tahlili yap ona göre gel dedi erken yaptım diye düşünüyorum artık çünkü yumurtlama tedavi süreç çok iyidi bu sefer kesin umutluyum diyordum nasipte ne varsa o oluyor

Ayyy o pembişlik yerleşmeyi gösteriyorsa yerim ben onu :)) çok sağol duaların için aminnnn cümlemize

Doktorlar aslında doğru söylüyor , 15 gün garanti beklensin istiyorlar, o sürden önce şu oldu bu çıktı oldu mu olmadı mı kendilerini de bizi de yormak istemiyorlar ama nerden bilsinler bizim 10 günü bile zor beklediğimizi

Ya sabah sırf onun için biraz daha erken kalktım ama açık değildi 9 da gittim 9.15 gibi de kendim vurdum iğneyi sen naptın yaptın mi test

Ya sabah sırf onun için biraz daha erken kalktım ama açık değildi 9 da gittim 9.15 gibi de kendim vurdum iğneyi sen naptın yaptın mi test
9 olsun bişey olmaz canım hayırlısı, sabah bardağa idrarımı yaptım, bardakla biraz konuştum, sonra vazgeçtim testten, eşime dedim hadi acele et hemen işe gidelim ki test yapma şansım kalmasın yoksa duramayacam. İşe geldim ve kafam rahat şuan en azından akşama kadar yapmayacam nasıl olsa diyorum :) ama eve gittiğimde başlayacam yine yapsam mı yapmasam mı insan olumsuz bişey görmekten ne kadar korkuyorsa artık, merakından çatlasa da yapmamayı tercih ediyor allahım 12. Günüm inşallah adet olmam daha ne kadar daha sabrederim bilmiyom, cuma mübarek gün cuma mı yapsam test diyorum. Bide aşılamadan sonra 17. Gününde adet olan varmış canım sıkıldı bekleyecem bekleyebildiğim kadar dayanabildiğim kadar , adet olmadıkça umutlanmak istiyorum

Kızlar aşılamanın 14.gunundeyim evde test yaptım tek çizgi çıktı erken mı daha idrarda adet günü gelmeden çıkmayabilir mi adet tarihim 18 asilama 14.gun diye evde yptım ama erken mi daha
Canım idrar testine güvenme kanda baktir istersen kesin olur.inşallah tutmuştur aşılamamiz

Kızlar merhaba benim bugün üçğncü günüm lakin brnim ağrım çok belim kasığım ağrıyo ve yeni sarı akıntım gelmeye başladı.. korkuyorum..
Rabbim ol derse olur...
Kurban olduğum srn herşeyi olduransın olde olsun..

Canım benim çatlatma iğnesinin 13. Gününde bile silik çıktığı olmuştu acele etme o yüzden eger testin varsa yap ama bı taneyse bekle bence canım

Kizlar Ben adet oldum asilama tutmadi malesef bu ay yine tedaviye basliyorum
Hayırlısı olsun canım vardır allahın bir bildiği...zor bir dönem gerçekten ama yalnız değilsin hepimiz uğraşıp çabalıyoruz Rabbimin doğru bulduğu zaman bizim de bebisleri mız olacak inşallah umudunu kaybetme

Aynen canim herseyin hayirlisi yok umudumu kaybetmiyecem bu ay daha cok ugrasacam insallah

Hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşıyorum kaç gündür olumsuz sonuç görmemek için test yapmaktan korkuyorum.
1-çikolata kistim engel olduğu için umudum yok
2-olumsuz sonuç alırsam işyerinden izin almak, insanların dikkatini çekmek stresi sorarlarsa ne diyecem derdi beni aşırı geriyor

Ama nereye kadar kaçacam eninde sonunda yüzleşcem bu sonuçla, böyle bekleyip adet olup olmayacağıma mı baksam test mi yapsam çıldırcam

Stresten ağlayacam kendimi germekten adet olcam
canım eğer bu kadar stres yapacaksan test yapsana bi tane daha alırsın yarın yine tekrarlarsın kendini harap ediyosun bu şekilde. bi de bişey soracam aşılama nasıl yapılıyo yani doktorun muaeyene odasında yapılmıyodur heralde dimi o süreci anlatır mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…