- Konu Sahibi Benbirdost
-
Haklısın canım bende geç döllenme olmuş olabilir mı diye düşündüm aslında normal iliskidede adet günü geçince test yapıyoruz bunun içinde bnm doktrumda ocak 19 da kan tahlili yap ona göre gel dedi erken yaptım diye düşünüyorum artık çünkü yumurtlama tedavi süreç çok iyidi bu sefer kesin umutluyum diyordum nasipte ne varsa o oluyorBildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi aşılama vs sürecine girenlerin adet düzeni değişiyor yani bu işlemler vücudun doğal dengesini düzenini değiştiriyor, Yani snin normalde olman gereken adet süresini değil de aşılamanın hatta çatlatma iğnesini yaptırdığın günün üstüne 14 gün koyman lazım. Adet başlama olarak. Ama kesin diyemeyeceğim ben doktorun dediklerinden bunu anlamıştım çünkü ovülasyon gününü çatlama gününü hesaplayıp ona göre ilişkiye girecem diye uğraşma artık , çünkü günü değişecek demişti bana. Yani iğne vücudun normal zamanında değil de kendi etkisiyle çatlamasını sağlıyor, zamanı sayılır testinin ama aşılamadan sonra ilişki yaşadıysan birkaç gün sonra tekrar yapabilirsin test. En garantisi de tabi ki kan testi her ihtimale karşı.
Ben de bugün eve gelirken test aldım bugün ama yapamadım korkudansabah yapcam diyom ama vazgeçebilirim , insan meraktan çatlarken testten vazgeçer mi , nasıl bi süreç yaşıyoruz allah halimizi görür inşallah da el uzatır yüzümüzü güldürür.
Ayyy o pembişlik yerleşmeyi gösteriyorsa yerim ben onu :)) çok sağol duaların için aminnnn cümlemizeValla moral oldun gece gece ya her zaman aldığım eczaneye internetten baktım 8de aciliyomus kapı ya dayanirm artık :) senin yarın 12.gun mu ay hadi inşallah ya o gelen pembis şey de bebisin tutundugunu gisteriyodur inşallah Allah'ım kopkoyu ikinci cizgileri görmeyi nasip etsin
Doktorlar aslında doğru söylüyor , 15 gün garanti beklensin istiyorlar, o sürden önce şu oldu bu çıktı oldu mu olmadı mı kendilerini de bizi de yormak istemiyorlar ama nerden bilsinler bizim 10 günü bile zor beklediğimiziHaklısın canım bende geç döllenme olmuş olabilir mı diye düşündüm aslında normal iliskidede adet günü geçince test yapıyoruz bunun içinde bnm doktrumda ocak 19 da kan tahlili yap ona göre gel dedi erken yaptım diye düşünüyorum artık çünkü yumurtlama tedavi süreç çok iyidi bu sefer kesin umutluyum diyordum nasipte ne varsa o oluyor
Slm kizlar ben varım :)bir haftaya kadar aşılama olacağım inşallahAyyy o pembişlik yerleşmeyi gösteriyorsa yerim ben onu :)) çok sağol duaların için aminnnn cümlemize
Iñsallah hayırlı olsun canımSlm kizlar ben varım :)bir haftaya kadar aşılama olacağım inşallah
Saol canim insallah seviniriz hep beraberIñsallah hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun sen de aramıza katıl inşallah, birbirimize umut olalımSlm kizlar ben varım :)bir haftaya kadar aşılama olacağım inşallah
Ya sabah sırf onun için biraz daha erken kalktım ama açık değildi 9 da gittimKapısında tel falan yazıyorsa cep ara :) geldiklerinde dersin valla böyle bi durum olmasa aramazdım diye anlatırsın :) yarın 12. Günüme giriyorum ama içimdeki korku endişe merak anlatamam herşey karışık :) allahım hepimizi 2. Kalın çizgileri gösterip yüzümüzü tebessüm ettirsin :))))) sabah işe gidecem bu saate buralardayım eşimden gizli gizli :)))
9 olsun bişey olmaz canım hayırlısı, sabah bardağa idrarımı yaptım, bardakla biraz konuştum, sonra vazgeçtim testten, eşime dedim hadi acele et hemen işe gidelim ki test yapma şansım kalmasın yoksa duramayacam. İşe geldim ve kafam rahat şuan en azından akşama kadar yapmayacam nasıl olsa diyorum :) ama eve gittiğimde başlayacam yine yapsam mı yapmasam mıYa sabah sırf onun için biraz daha erken kalktım ama açık değildi 9 da gittim9.15 gibi de kendim vurdum iğneyi sen naptın yaptın mi test
Canım idrar testine güvenme kanda baktir istersen kesin olur.inşallah tutmuştur aşılamamizKızlar aşılamanın 14.gunundeyim evde test yaptım tek çizgi çıktı erken mı daha idrarda adet günü gelmeden çıkmayabilir mi adet tarihim 18 asilama 14.gun diye evde yptım ama erken mi daha
Canım benim çatlatma iğnesinin 13. Gününde bile silik çıktığı olmuştu acele etme o yüzden eger testin varsa yap ama bı taneyse bekle bence canım9 olsun bişey olmaz canım hayırlısı, sabah bardağa idrarımı yaptım, bardakla biraz konuştum, sonra vazgeçtim testten, eşime dedim hadi acele et hemen işe gidelim ki test yapma şansım kalmasın yoksa duramayacam. İşe geldim ve kafam rahat şuan en azından akşama kadar yapmayacam nasıl olsa diyorum :) ama eve gittiğimde başlayacam yine yapsam mı yapmasam mıinsan olumsuz bişey görmekten ne kadar korkuyorsa artık, merakından çatlasa da yapmamayı tercih ediyor allahım 12. Günüm inşallah adet olmam daha ne kadar daha sabrederim bilmiyom, cuma mübarek gün cuma mı yapsam test diyorum. Bide aşılamadan sonra 17. Gününde adet olan varmış canım sıkıldı bekleyecem bekleyebildiğim kadar dayanabildiğim kadar , adet olmadıkça umutlanmak istiyorum
Hayırlısı olsun canım vardır allahın bir bildiği...zor bir dönem gerçekten ama yalnız değilsin hepimiz uğraşıp çabalıyoruz Rabbimin doğru bulduğu zaman bizim de bebisleri mız olacak inşallah umudunu kaybetmeKizlar Ben adet oldum asilama tutmadi malesef bu ay yine tedaviye basliyorum
Aynen canim herseyin hayirlisi yok umudumu kaybetmiyecem bu ay daha cok ugrasacam insallahHayırlısı olsun canım vardır allahın bir bildiği...zor bir dönem gerçekten ama yalnız değilsin hepimiz uğraşıp çabalıyoruz Rabbimin doğru bulduğu zaman bizim de bebisleri mız olacak inşallah umudunu kaybetme
Canım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın. Rabim ol derse olur. Bol bol dua et ve inan olcağına denemeden bıkma..Kizlar Ben adet oldum asilama tutmadi malesef bu ay yine tedaviye basliyorum
canım eğer bu kadar stres yapacaksan test yapsana bi tane daha alırsın yarın yine tekrarlarsın kendini harap ediyosun bu şekilde. bi de bişey soracam aşılama nasıl yapılıyo yani doktorun muaeyene odasında yapılmıyodur heralde dimi o süreci anlatır mısın ?Stresten ağlayacamkendimi germekten adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?