Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahim filminde doktor gelmeden önce hemşire benim yerimi ayarlarken şeyime bakarak aşağım kay bacaklarını kendine çek falan demişti çok utanmıştım yine öyle şeyler mi olacak Nehira-27

rahim filminde doktor gelmeden önce hemşire benim yerimi ayarlarken şeyime bakarak aşağım kay bacaklarını kendine çek falan demişti çok utanmıştım yine öyle şeyler mi olacak Nehira-27
Aşılamam şöyle oldu benim. Saat öğlen 12 de doğumhanenin önünde hazır olun denildi, orda beklerken doktor aşağıya gelsinler diye haber gönderdi odada yapacam diye, aşağı indim ama dedim kapıda bi sürü hasta var bu içerde bana aşılama yapıp hemen çıkaracak mı uzanmayacak mıyım acaba diye düşüne düşüne indim. Cumartesiydi, 4 kadın doğumcunun odası yan yana.diğer doktorlar yoktu haftasonu olduğu için. Yan odaya geçirdi beni hemşire hazırladı, herşeyi çıkar dedi, üstümü öreteceğim bişey verdi, beklemeye bşldım doktor gelecek diye kaygı üst seviyde. Kendimi çok kastım halbuki kasacak bişey yokmuş. Doktor geldi sonra yaptı :) o çatal bişey var ya onun üstünden indirmedi, ayaklarını yukarda olacak şekilde uzat 30-40 dk bekle dedi sonra odama gel dedi. O şekilde oldu. Eğer kasmazsan çok kolay bişey acısı yok gibi bişey.

Test almak sıkıntı değil, test yapmaya elim gitmiyor olumsuz sonuç görürsem yıkılmaktan korkuyorum o yüzden bekleyebilidiğim kadar bekleyeyim adet olmazsam umutlu bi şekilde test yaparım en azından diyorum ama eşim dedi ki cumayı cumartesiyi bekleme yarın sabah yap dedi, sen vöyle çok yıpratacaksın kendini dedi. Cuma akşamı yada cumartesi kan testine giderim inşallah adet olmam

Canim ya bu kadar stress yapma bak stress etkiliyor gercekten

Canim ya bu kadar stress yapma bak stress etkiliyor gercekten
Bukadar gerileceğimi tahmin etmiyordum , duramam hemen test yaparım zannediyordum ama okadar korkuyorumki. Kasığımda hafif bi sancı oluyor saniyelik hemen endişeye kapılıyorum sabah ypcam ilk idrarla. Offfff çok zormuş çok zor bu kadınların hali

Zor valla canim insan istemez takiyor kafaya ama sabirli olmak lazim olacagi varsa oluyor

Benim durum binde 1 insanım başına gelirmiş çok garip dedi doktor ... 27 sinde ikinci aşılama yapılacak inşallah tutar

Hergün bişey öğreniyor insan , nasıl bi süreçmiş bu ağlayacam ya zor tutuyom kendimi. 1-2 gün içinde adet olmasam bile sevinemeyeceğim, kullandığım ilaç estrofem ve crinone jel adeti geciktirebiliyormuş bi yerden bişey çıkarmaya çalışıyorum başka yerden bişey vuruyor inanın çok yıprandım şu 2-3 günde. Sabah test yapcam artık kesin.1-2 gün daha bekleyeyim adet olmazsam sevinirim diyordum, ama ona da sevinemeyecem. Çok yıprattım kendimi, moralim sıfır zor yazıyorum şuan. Eğer bu ilaçlar bebek düşmesin diye rahmi kalınlaştıyorsa bu yüzden kanamayı engelliyorsa dün yaşadığım pembe leke nasıl geçti çıktı ordan kafayı yedim yedim

Herşeyi çok inçe düşünüyorsun canım bırak biraz bence senşn tuttu

Şimdiden stres yaptım yarın akşam 5 olsaydı da kurtulsaydım bi rahatlicam ya. Bence de testini sabah yap hepimizi merak ettirdin :)

Selamlar bende ilk defa aşılama olacağım..bat 3 şubat..
Adetin 3.günü başlayıp 9 gün gonal f 75ml iğne vuruldum bu gece de ovitrelle 250ml çatlatma iğnesi..
3 yumurtam gelişti dr tutarsa ikiz olabilir dedi ve 36 saat sonra ilk aşılamam olacak..Cuma sabahı..
Acıya hiç tahammülüm yok iğneleri bile zor oldum ama 2.5 yıldır da bekliyorum denemediğim kalmadı..
Kaç dk sürüyor acı oluyor mu?
Enfeksiyon riski söz konusu mu?
Ben özele gidiyorum yaptıranlar ne kadar fiyat ödedi?
Ilkinde tutan var mı?
Bilgi verir misiniz lütfenn..

Hayirli ugurlu olsun asilamaniz..ben gonalf i 100 olarak vuruldum 11 gün..ve ancak tek yumurtam gelisti..bana göre sanslisiniz...asilama kolay bi islem rahat olursaniz tabi..azcik agrisi var sadece..ben özelde yaptirdim ama benim rapor hakkim olmadigi icin fazla ödedim..sizde farklidir bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…