Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok teşekkürler öncelikle.. insallah rabbim emeklerimizin acilarimizin karsiligini verir..
Bizim hicbir prop yok sebebi bilinmeyen infertilite..sperm testi de iyi yumurtalarda ama olmadı..
özelde yaptiriyorum iğneler için bir rapor çıkarmışlardı bunun bi etkisi oluyor mu fiyatta acaba ?
Birde islem kac dk sürüyor?

Amin..sanirim rapor sadece ilaclari kapsiyor yinede emin degilim...asilama islemi bir dakka bile sürmüyor nerdeyse..ama sonrasinda kalkmadan yatiriyorlar yarim saat bi saat gibi...

Amin..sanirim rapor sadece ilaclari kapsiyor yinede emin degilim...asilama islemi bir dakka bile sürmüyor nerdeyse..ama sonrasinda kalkmadan yatiriyorlar yarim saat bi saat gibi...
Cuma günü inşallah bende anlatıcam burada biliyorum ama şimdi tedirginim işte.. neyseki yalnız değiliz anlasiliyoruz.. tekrar teşekkürler Allah gönlüne göre versin..

Canim ben iğnelere 500 verdim çatlatma iğnesi 80 bugün asilamam olacak 750 de hastaneye vericem. Benim de 6 yumurtam oluştu aksam 5 te ilk asilamam

Canim ben iğnelere 500 verdim çatlatma iğnesi 80 bugün asilamam olacak 750 de hastaneye vericem. Benim de 6 yumurtam oluştu aksam 5 te ilk asilamam
Masaaĺlah 6 yumurta..bana 4 ve üzeri oluşursa tüp bebeğe yönlendiriyoruz 3üz+ riski oluyor demişlerdi..
Sperm ayıklama işlemi için de ayrıca bir ücret istendi 500 tl bizden..
Inşallah herşey gönlünce olur..
Mutlaka yaz gelişmeleri olurmu en yakında sen olacaksın sanırım benim de yarın sabah inşallah ...

Sonucu çıkan arkadaşlar var mı?benim aşılama günü ağrım oldu.bir daha ağrım sızım olmadı.29 unda kan vercem ama hiç umudum yok ztn dr da umutsuz konuşmuştu.

Canım test yaptın mı?
Yapmadım :)) yapamadım korkuyorum negatif görmek istemiyorum. Cumartesiye kadar adet olmazsam içinde bi umut yeşerecek. Korkudan bayılcam. Salı günü öğlen hafif bi pembelik geldi çamaşırıma başka da biley yok. Bi diyom test yapayım kurtulayım kafayı yicem artık

Canım geçen ay günde üç klomen kullandım 5 yumurta oluştu bırak çoğulu tek gebelik de oluşmadı o yuzden benim yine umudum yok malesef 4.30 da olacak asilamam yazarım mutlaka

Bence de yap artık ya valla ben de çok merak ediyorum

Karnımda sancı başladı kanı görürsem mahvolcam , bugün 13. Günüm. Cumartesiye kadar olmasaydım umutlancaktım şuan moral sıfır
Bozma moralini canım ben çok ağladım Ama bak bugün tekrar iğnelere başladım herkesin desteğiyle tekrar ayağa kalktım ve tekrar bi şans daha verdi allahıö şükür ya olmasaydı hiç şansımız bence test yap rahatla artık

kızlar benim 4. günüm ve sol kasığımda bazen nefesimi kesecek kadar ağrı oluyor birşey saplanıyor.
ve belim çok ağrıyooo napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…