- 10 Ocak 2018
- 43
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Çok teşekkürler öncelikle.. insallah rabbim emeklerimizin acilarimizin karsiligini verir..Hayirli ugurlu olsun asilamaniz..ben gonalf i 100 olarak vuruldum 11 gün..ve ancak tek yumurtam gelisti..bana göre sanslisiniz...asilama kolay bi islem rahat olursaniz tabi..azcik agrisi var sadece..ben özelde yaptirdim ama benim rapor hakkim olmadigi icin fazla ödedim..sizde farklidir bana göre
Ya halık ya bari ya musavvir celle celaluhu..SonucumA hayirlisi ile 1 gunum kaldi
Amin..sanirim rapor sadece ilaclari kapsiyor yinede emin degilim...asilama islemi bir dakka bile sürmüyor nerdeyse..ama sonrasinda kalkmadan yatiriyorlar yarim saat bi saat gibi...Çok teşekkürler öncelikle.. insallah rabbim emeklerimizin acilarimizin karsiligini verir..
Bizim hicbir prop yok sebebi bilinmeyen infertilite..sperm testi de iyi yumurtalarda ama olmadı..
özelde yaptiriyorum iğneler için bir rapor çıkarmışlardı bunun bi etkisi oluyor mu fiyatta acaba ?
Birde islem kac dk sürüyor?
Yüzmüs yüzmüs sonuna gelmissiniz..insallah müjde verirsiniz yarinSonucumA hayirlisi ile 1 gunum kaldi
Cuma günü inşallah bende anlatıcam burada biliyorum ama şimdi tedirginim işte.. neyseki yalnız değiliz anlasiliyoruz.. tekrar teşekkürler Allah gönlüne göre versin..Amin..sanirim rapor sadece ilaclari kapsiyor yinede emin degilim...asilama islemi bir dakka bile sürmüyor nerdeyse..ama sonrasinda kalkmadan yatiriyorlar yarim saat bi saat gibi...
Amin cnm tesekkur edermYa halık ya bari ya musavvir celle celaluhu..
Bu esmaları bol bol zikredin gebelik olusmasi icin bunlarla dua edin yaradılıştan bir lütuf Allahın izni ile hepimize gelsin inşallah..
Veririm cnm insYüzmüs yüzmüs sonuna gelmissiniz..insallah müjde verirsiniz yarin
Hadi hayırlısı ınş canm benimde bu günüm kaldı ama cesaret edemiyorum yarın günüm ama cuma tahlil yaptrcam galiba cesaret edmeyrmSonucumA hayirlisi ile 1 gunum kaldi
Zeyrose ben senden umutluyum öyle hissediyorum. Çünkü 14 gün geçti nerdeyse, şuan adet olmasan da adet ağrısı var mı?Hadi hayırlısı ınş canm benimde bu günüm kaldı ama cesaret edemiyorum yarın günüm ama cuma tahlil yaptrcam galiba cesaret edmeyrm
Canim ben iğnelere 500 verdim çatlatma iğnesi 80 bugün asilamam olacak 750 de hastaneye vericem. Benim de 6 yumurtam oluştu aksam 5 te ilk asilamamSelamlar bende ilk defa aşılama olacağım..bat 3 şubat..
Adetin 3.günü başlayıp 9 gün gonal f 75ml iğne vuruldum bu gece de ovitrelle 250ml çatlatma iğnesi..
3 yumurtam gelişti dr tutarsa ikiz olabilir dedi ve 36 saat sonra ilk aşılamam olacak..Cuma sabahı..
Acıya hiç tahammülüm yok iğneleri bile zor oldum ama 2.5 yıldır da bekliyorum denemediğim kalmadı..
Kaç dk sürüyor acı oluyor mu?
Enfeksiyon riski söz konusu mu?
Ben özele gidiyorum yaptıranlar ne kadar fiyat ödedi?
Ilkinde tutan var mı?
Bilgi verir misiniz lütfenn..
Canım test yaptın mı?Zeyrose ben senden umutluyum öyle hissediyorum. Çünkü 14 gün geçti nerdeyse, şuan adet olmasan da adet ağrısı var mı?
Masaaĺlah 6 yumurta..bana 4 ve üzeri oluşursa tüp bebeğe yönlendiriyoruz 3üz+ riski oluyor demişlerdi..Canim ben iğnelere 500 verdim çatlatma iğnesi 80 bugün asilamam olacak 750 de hastaneye vericem. Benim de 6 yumurtam oluştu aksam 5 te ilk asilamam
Yapmadım :)) yapamadım korkuyorumCanım test yaptın mı?
Canım geçen ay günde üç klomen kullandım 5 yumurta oluştu bırak çoğulu tek gebelik de oluşmadı o yuzden benim yine umudum yok malesef 4.30 da olacak asilamam yazarım mutlakaMasaaĺlah 6 yumurta..bana 4 ve üzeri oluşursa tüp bebeğe yönlendiriyoruz 3üz+ riski oluyor demişlerdi..
Sperm ayıklama işlemi için de ayrıca bir ücret istendi 500 tl bizden..
Inşallah herşey gönlünce olur..
Mutlaka yaz gelişmeleri olurmu en yakında sen olacaksın sanırım benim de yarın sabah inşallah ...
Bence de yap artık ya valla ben de çok merak ediyorumYapmadım :)) yapamadım korkuyorumnegatif görmek istemiyorum. Cumartesiye kadar adet olmazsam içinde bi umut yeşerecek. Korkudan bayılcam. Salı günü öğlen hafif bi pembelik geldi çamaşırıma başka da biley yok. Bi diyom test yapayım kurtulayım kafayı yicem artık
Karnımda sancı başladıBence de yap artık ya valla ben de çok merak ediyorum
Bozma moralini canım ben çok ağladım Ama bak bugün tekrar iğnelere başladım herkesin desteğiyle tekrar ayağa kalktım ve tekrar bi şans daha verdi allahıö şükür ya olmasaydı hiç şansımız bence test yap rahatla artıkKarnımda sancı başladıkanı görürsem mahvolcam , bugün 13. Günüm. Cumartesiye kadar olmasaydım umutlancaktım şuan moral sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?