Aşılama Ocakta aşılama yaptıracaklar. Biribirimize destek olalım...♡

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben oldum asilamami bı saat yat dedi yarım saattr yatiyorum

Zeyrose ben senden umutluyum öyle hissediyorum. Çünkü 14 gün geçti nerdeyse, şuan adet olmasan da adet ağrısı var mı?
Adet ağrısı yada herhangi bir hiç ağrım yok gayet iyiyim ve beklemedeyiz insallah cnm bnm ya bende umutluyum dediğin gbi ınş vardr bu akşam idrar tahlili yapsammı diyorum çıkar mı tek görmekten korkuyorum Allahım yüzümüzü gulsrsün ınş bnm gbi tüm bekleyenleri amin

Canım sen daha idrar tahlili hiç yapmadım mi bu cnm bi bak merak etmiyrmusun bnm 3. Aşlamam olduğu için 3.de olmaz diye korkumdan yapamıyorum bide erken idrar tahlili yapmıştım negatif görünce cesaretim kırldi merak ediyorm cnm varsa testin bi bak

Bu sabah yapamadinmi canım yine ınş vardr haber bekliyorum senden

Kızlar ya ben 5e doğru asilamami oldum karnimda batmalar oluyor özellikle ayağa kalkıp yürürken bı de doktorum sadece progestan verdi pazar günü başla dedi herkes jel kullanmış bana niye vermediki acaba

Kızlar ya ben 5e doğru asilamami oldum karnimda batmalar oluyor özellikle ayağa kalkıp yürürken bı de doktorum sadece progestan verdi pazar günü başla dedi herkes jel kullanmış bana niye vermediki acaba
Her dr tedavi şekli farklı güven gönlünü ferah tut derim hayırlı olsun inşallah atlatmışsın.
Aci falan oldu mu??

bana da sadece progestan verdi doktorum.jel falan vermedi.bende pihtilaşma sorunu olduğu için clexane verdi bir de...

Banada crinone jel verdi dr.buda progestan.sana hap olarak mı verdi progestanı?her dr un verdiği ilaçlar değişebilir.içini ferah tut.batmalar ben de olmuştu ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı.kişiden kişiye değişiyor tabii.İnş.tutar güzel haberlerini alırız:)

2 ock -> kardelen3334' ün aşılama günü
3 ocak -> zeyrose' nin aşılama günü (beklemede)
3 ocak-> Edaa07' nin aşılama günü
6 ocak -> Sevdicek93' ün aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin aşılama günü (bekelemede)
7 ocak -> Aşılama mrym' in aşılama günü (beklemede)

14 ocak-> Sccn' in aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in aşılama günü olacak inşallah
15 ocak -> engelhaft ' ın aşılama günü
18 ocak -> aselbelis601' in aşılama günü
19 ocak -> Rad-8' in aşılama günü

24 ocak-> aysefeytum' un aşılama günü olacak inşallah
27 ocak-> Sevdicek93' ün aşılama günü

7 şubat-> suskun ceylan' ın aşılama günü olacak inşallah
Şubat -> hanmelinin aşılama ayı olacak inşallah

3-4 kişiyle başladığımız liste şuan ne kadar kalabalık :) biribirimizle belirtileri tecrübeleri paylaşalım arkadaşlar, yeni gelenler de hoşgeldi :)
Benim bugün aşılamanın 13. Günü bitiyor arkadaşlar. Aşılamanın ilk günlerinde kasık ağrılarım bel ağrılarım olmuştu sonra ortadan kaybolmuştu.Bugüne kadar bi ağrım yoktu. Salı günü çok az bi pembe lekem geldi arkasından gelen gerhangi bişey olmadı. Bugün öğleden sonra hafif ağrı başladı, adet olcam diye korkuyorum. bugün ve yarın adet olmazsam umutlancam biraz ama beklemek çok stresli, test var evde yapmıyorum negatifi görmek istemiyorum, anlayacağınız yakında ak koyun kara koyun belli olacak sabredecem yarına kadar.

Her dr tedavi şekli farklı güven gönlünü ferah tut derim hayırlı olsun inşallah atlatmışsın.
Aci falan oldu mu??
Canım smear testi verdiysen ondan bı farkı yok ağrılı bi işlem değil kesinlikle sadece doktorun yanında çalışan sekreter kız karşıma geçip doktorun ne yaptığını izlediği icin rahatsız oldum ben :) şu an karnimda ağrı var ağrı gibi de değil sancı mi desem bilemiyorum bacaklarimi karnıma doğru cektigimde ya da ayağa kalktigmda artıyor uzaninca bişey yok dinleniyorum su an darısı sana insallah

Hap canım benimki ne bileyim vermeyince ilgilenmedi de mi vermedi acaba diye düşündüm. Ay inşallah ya aşılaması tutan çok kişi yok gibi geldi forumlara baktım ama inşallah hepimiz güzel haberler aliriz

Çok sağol bilgi için çok rahatladım inanki Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
O sancılar kramplar catlatma iğnesinden de oluyor yumurtalar fazla uyarıldığı için meraklanma bir iki güne geçer inşallah

Karnımın ağrısı bacaklarıma doğru indi sanki adet başlayıvercekmiş gibi yarın olurum olacaksam eğer olmasam nolur ya nolurrr allahım

Bı saate yakın hastanede yattım şimdi evde uzaniyorm
Hadi geçmiş olsun :) ağır iş yapma ağır kaldırma, ani hareket eğilip bükülme yapma, yüksek biyerden bişey almak için uzanma, ayakta uzun süre kalma, hadi bakalım heyecanlı zamanlar bşldı senin için. Canım unuttum senin ilk aşılama mıydı?

Kız ben de 13 gündür jel kullanıyorum :) ilk kullanışımdı ilk başta bi acayip geldi yanlış mı uyguluyorum doğru mu diye :) sonradan ustalaştım daha çabuk ve kolay yapmaya başladım , senin aran nasıl jel le :))

Eşim ilk defa yemek hazırlayıp sofra kurdu bugün :) şimdilik yatiyorum karın ağrım var biraz söylediklerine dikkat edicem canım teşekkür ederim aynen ilk asilamam sen naptın hala test yapmadım deme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…