- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Canım ben oldum asilamami bı saat yat dedi yarım saattr yatiyorumMasaaĺlah 6 yumurta..bana 4 ve üzeri oluşursa tüp bebeğe yönlendiriyoruz 3üz+ riski oluyor demişlerdi..
Sperm ayıklama işlemi için de ayrıca bir ücret istendi 500 tl bizden..
Inşallah herşey gönlünce olur..
Mutlaka yaz gelişmeleri olurmu en yakında sen olacaksın sanırım benim de yarın sabah inşallah ...
Adet ağrısı yada herhangi bir hiç ağrım yok gayet iyiyim ve beklemedeyiz insallah cnm bnm ya bende umutluyum dediğin gbi ınş vardr bu akşam idrar tahlili yapsammı diyorum çıkar mı tek görmekten korkuyorum Allahım yüzümüzü gulsrsün ınş bnm gbi tüm bekleyenleri aminZeyrose ben senden umutluyum öyle hissediyorum. Çünkü 14 gün geçti nerdeyse, şuan adet olmasan da adet ağrısı var mı?
Yok canım yapmadım idrar tahlilinde artık çıkar mı bilmiyorum 15.gun bugün bu akşam yapsammı diye düşünüyorum cesart edemiyorumCanım test yaptın mı?
Canım sen daha idrar tahlili hiç yapmadım mi bu cnm bi bak merak etmiyrmusun bnm 3. Aşlamam olduğu için 3.de olmaz diye korkumdan yapamıyorum bide erken idrar tahlili yapmıştım negatif görünce cesaretim kırldi merak ediyorm cnm varsa testin bi bakHayatımın en zor dönemlerinden birini yaşıyorum kaç gündürolumsuz sonuç görmemek için test yapmaktan korkuyorum.
1-çikolata kistim engel olduğu için umudum yok
2-olumsuz sonuç alırsam işyerinden izin almak, insanların dikkatini çekmek stresisorarlarsa ne diyecem derdi beni aşırı geriyor
Ama nereye kadar kaçacam eninde sonunda yüzleşcem bu sonuçla, böyle bekleyip adet olup olmayacağıma mı baksam test mi yapsam çıldırcam
Bu sabah yapamadinmi canım yine ınş vardr haber bekliyorum sendenBukadar gerileceğimi tahmin etmiyordum , duramam hemen test yaparım zannediyordum ama okadar korkuyorumki. Kasığımda hafif bi sancı oluyor saniyelik hemen endişeye kapılıyorumsabah ypcam ilk idrarla. Offfff çok zormuş çok zor bu kadınların hali
Canım 15.gunse yap tabi testini niye bekliyosn pozitifi Gorki bizlere umut olYok canım yapmadım idrar tahlilinde artık çıkar mı bilmiyorum 15.gun bugün bu akşam yapsammı diye düşünüyorum cesart edemiyorum
Her dr tedavi şekli farklı güven gönlünü ferah tut derim hayırlı olsun inşallah atlatmışsın.Kızlar ya ben 5e doğru asilamami oldum karnimda batmalar oluyor özellikle ayağa kalkıp yürürken bı de doktorum sadece progestan verdi pazar günü başla dedi herkes jel kullanmış bana niye vermediki acaba
Hastanede mi evdemi yatıyorsun?Canım ben oldum asilamami bı saat yat dedi yarım saattr yatiyorum
bana da sadece progestan verdi doktorum.jel falan vermedi.bende pihtilaşma sorunu olduğu için clexane verdi bir de...Kızlar ya ben 5e doğru asilamami oldum karnimda batmalar oluyor özellikle ayağa kalkıp yürürken bı de doktorum sadece progestan verdi pazar günü başla dedi herkes jel kullanmış bana niye vermediki acaba
Banada crinone jel verdi dr.buda progestan.sana hap olarak mı verdi progestanı?her dr un verdiği ilaçlar değişebilir.içini ferah tut.batmalar ben de olmuştu ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı.kişiden kişiye değişiyor tabii.İnş.tutar güzel haberlerini alırız:)Kızlar ya ben 5e doğru asilamami oldum karnimda batmalar oluyor özellikle ayağa kalkıp yürürken bı de doktorum sadece progestan verdi pazar günü başla dedi herkes jel kullanmış bana niye vermediki acaba
Canım smear testi verdiysen ondan bı farkı yok ağrılı bi işlem değil kesinlikle sadece doktorun yanında çalışan sekreter kız karşıma geçip doktorun ne yaptığını izlediği icin rahatsız oldum ben :) şu an karnimda ağrı var ağrı gibi de değil sancı mi desem bilemiyorum bacaklarimi karnıma doğru cektigimde ya da ayağa kalktigmda artıyor uzaninca bişey yok dinleniyorum su an darısı sana insallahHer dr tedavi şekli farklı güven gönlünü ferah tut derim hayırlı olsun inşallah atlatmışsın.
Aci falan oldu mu??
Bı saate yakın hastanede yattım şimdi evde uzaniyormHastanede mi evdemi yatıyorsun?
Hap canım benimki ne bileyim vermeyince ilgilenmedi de mi vermedi acaba diye düşündüm. Ay inşallah ya aşılaması tutan çok kişi yok gibi geldi forumlara baktım ama inşallah hepimiz güzel haberler alirizBanada crinone jel verdi dr.buda progestan.sana hap olarak mı verdi progestanı?her dr un verdiği ilaçlar değişebilir.içini ferah tut.batmalar ben de olmuştu ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı.kişiden kişiye değişiyor tabii.İnş.tutar güzel haberlerini alırız:)
Çok sağol bilgi için çok rahatladım inanki Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..Canım smear testi verdiysen ondan bı farkı yok ağrılı bi işlem değil kesinlikle sadece doktorun yanında çalışan sekreter kız karşıma geçip doktorun ne yaptığını izlediği icin rahatsız oldum ben :) şu an karnimda ağrı var ağrı gibi de değil sancı mi desem bilemiyorum bacaklarimi karnıma doğru cektigimde ya da ayağa kalktigmda artıyor uzaninca bişey yok dinleniyorum su an darısı sana insallah
Hadi geçmiş olsun :) ağır iş yapma ağır kaldırma, ani hareket eğilip bükülme yapma, yüksek biyerden bişey almak için uzanma, ayakta uzun süre kalma, hadi bakalım heyecanlı zamanlar bşldı senin için. Canım unuttum senin ilk aşılama mıydı?Bı saate yakın hastanede yattım şimdi evde uzaniyorm
Kız ben de 13 gündür jel kullanıyorum :) ilk kullanışımdı ilk başta bi acayip geldi yanlış mı uyguluyorum doğru mu diye :) sonradan ustalaştım daha çabuk ve kolay yapmaya başladım , senin aran nasıl jel le :))Banada crinone jel verdi dr.buda progestan.sana hap olarak mı verdi progestanı?her dr un verdiği ilaçlar değişebilir.içini ferah tut.batmalar ben de olmuştu ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı.kişiden kişiye değişiyor tabii.İnş.tutar güzel haberlerini alırız:)
Eşim ilk defa yemek hazırlayıp sofra kurdu bugün :) şimdilik yatiyorum karın ağrım var biraz söylediklerine dikkat edicem canım teşekkür ederim aynen ilk asilamam sen naptın hala test yapmadım deme sakinHadi geçmiş olsun :) ağır iş yapma ağır kaldırma, ani hareket eğilip bükülme yapma, yüksek biyerden bişey almak için uzanma, ayakta uzun süre kalma, hadi bakalım heyecanlı zamanlar bşldı senin için. Canım unuttum senin ilk aşılama mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?