- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Test yapmadımEşim ilk defa yemek hazırlayıp sofra kurdu bugün :) şimdilik yatiyorum karın ağrım var biraz söylediklerine dikkat edicem canım teşekkür ederim aynen ilk asilamam sen naptın hala test yapmadım deme sakin
Aynen ben aşılama oldum ya, aşılama günü değil de ertesi gününden itibaren önümüzdeki4-5 gün sık ilişki öneriyorum demiştiKızlar asilamadan sonra doktorunuz ilişki yasağı falan koydu mu ben bugün aşılama oldum ya bu gece yarın gece ve pazar gece ilişki olsun dedi 6 yumurta var şansımızı arttiralim dedi
Kaç yumurtan vardı gelişmiş?Karnımın ağrısı bacaklarıma doğru indi sanki adet başlayıvercekmiş gibiyarın olurum olacaksam eğer olmasam nolur ya nolurrr allahım
Normalde de adetinden önce bacaklarin agrisimiydi? Bacak ağrısı da gebelik belirtisi ya Allah aşkına yap su testi vallahi catlattin burda insaniTest yapmadımkarnım çok fena ağrıyor bacaklarıma doğru indi adet olcam heralde moralim yok
3 taneydi. 20 mm, 18 mm, 8 mm büyüklükleriKaç yumurtan vardı gelişmiş?
Normalde kasıklarım yoğun ağrırdı, belim ağrırdı. Ama şuan kasıklarımın ırtasında hafig ama bacaklarım fenaNormalde de adetinden önce bacaklarin agrisimiydi? Bacak ağrısı da gebelik belirtisi ya Allah aşkına yap su testi vallahi catlattin burda insani
Bacak ağrısı ilerleyen aylarda olmaz mı kızNormalde de adetinden önce bacaklarin agrisimiydi? Bacak ağrısı da gebelik belirtisi ya Allah aşkına yap su testi vallahi catlattin burda insani
Sana hap vermiş bana jel verdi farketmiyor bildiğim kadarıyla.sperm sayısı önemli herhalde aşılamada bizimkisi düşük olduğu için umudum yok.inşallah geç olsun güç olmasın Allah hayırlısıyla nasip etsinHap canım benimki ne bileyim vermeyince ilgilenmedi de mi vermedi acaba diye düşündüm. Ay inşallah ya aşılaması tutan çok kişi yok gibi geldi forumlara baktım ama inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
Canım kaşık bel ağrılarının bacağa vurduğunu söyleyen çok yazı okudum burda emin ol boyl su daha kotu o kadar stres yapıp kafana takiyosnki eğer bebiş varsa ona zarar vereceksin senin sakın relax olman lazım yap testi olumsuz olursa dünyanın sonu değil ki inşallah seninki olumlu çıkacak ben tükendim burda ya yap testi rahatlayalimBacak ağrısı ilerleyen aylarda olmaz mı kızkaval kemiklerim çok ağrıyor. Ne zor stresli bi süreç allahım napsam bilemedim çıldırcam olumsuzluktan çok korkuyorum
Ben doktora onu sormayı unuttum bugün ya spermin durumunu ama eşim yaza doğru vermişti örnek o zaman hızı falan normalin üstünde çıkmıştı sperm sayısı da 98 milyondu yanlış hatırlamıyorsam ama hala tık yokSana hap vermiş bana jel verdi farketmiyor bildiğim kadarıyla.sperm sayısı önemli herhalde aşılamada bizimkisi düşük olduğu için umudum yok.inşallah geç olsun güç olmasın Allah hayırlısıyla nasip etsin
Jele ne zaman başladın peki canım aşılama olduğu gun mu bana pazar gece başla ilaca dediSana hap vermiş bana jel verdi farketmiyor bildiğim kadarıyla.sperm sayısı önemli herhalde aşılamada bizimkisi düşük olduğu için umudum yok.inşallah geç olsun güç olmasın Allah hayırlısıyla nasip etsin
Of ya tek tek dokuluyoruzKizlar tutmadi bnm ki adetim 1 gun gecikti. Bugun 12. Gunum beta 0.34
Çok sağol canım içimi neşelendirdin ama yarın işten gelcem,cumartesi pazar tatil, istediğim zaman yaparım artık diyom, negatif çıkarsa istediğim gibi ağlayabilirim. Pazartesiye kadar toparlanırım. Yarın sabah yapsam olumsuzda ağlamaktan işe gidemem. Off zor tutuyom kendimi, beni tek durduran negatif korkusu. Çok yoruldumCanım kaşık bel ağrılarının bacağa vurduğunu söyleyen çok yazı okudum burda emin ol boyl su daha kotu o kadar stres yapıp kafana takiyosnki eğer bebiş varsa ona zarar vereceksin senin sakın relax olman lazım yap testi olumsuz olursa dünyanın sonu değil ki inşallah seninki olumlu çıkacak ben tükendim burda ya yap testi rahatlayalim
Of ya tek tek dokuluyoruzzaten umudum yok sizinkiler de olmayınca boşa yaptırdım diye üzülüyorum
Pazartesi aşılama oldum öğlen 12de salı sabah jele başladımJele ne zaman başladın peki canım aşılama olduğu gun mu bana pazar gece başla ilaca dedi
Cnm belirtm coktu umutlydm bn nasip degilmisOf ya tek tek dokuluyoruzzaten umudum yok sizinkiler de olmayınca boşa yaptırdım diye üzülüyorum
Bnde yoruldm bi sure boyle yerlere girmeyi dusunmuyrm psikoljim alt ust anlatilcak gibi deil. Rabbim sizleri mutlu etsin insÇok sağol canım içimi neşelendirdin ama yarın işten gelcem,cumartesi pazar tatil, istediğim zaman yaparım artık diyom, negatif çıkarsa istediğim gibi ağlayabilirim. Pazartesiye kadar toparlanırım. Yarın sabah yapsam olumsuzda ağlamaktan işe gidemem. Off zor tutuyom kendimi, beni tek durduran negatif korkusu. Çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?